WSK 2

Wieruszów

Opinie o WSK 2

Damian 2011-10-13 04:37:34
Praca bardzo spokojna ? Jak nic nie robicie to wszystko jasne.. Odradzam korzystanie z ich usług, a wręcz przestrzegam, internet ciągle się rozłącza, ciągle jakieś problemy, poza ciągle zmieniającym się cennikiem usług internetowych aby więcej gotówki wpadało to nic się nie dzieje, ale tak jest jak na starym sprzęcie coraz więcej się oferuje to nic dziwnego, że jakość preferowanych usług spada i ciągle coś nawala. Kontakt z firmą ? Hm, ciekawe - jak ktoś chce podpisać umowę to w ciągu 5min. będą w domu, ale później jak internet nie działa to zwlekają jak najdłużej przy czym operator próbuje wkręcać różne bajki. Firma była solidna, ale kilka lat wstecz, teraz to jeden wielki syf. Nie polecam !
Przyjezdny z sieci WSK2 :D 2012-02-26 15:42:13
Firma nastawiona raczej na zysk niż satysfakcje i należyte wykonywanie swoich obowiązków. Stara część sieci nie jest zabezpieczona(filtrowanie MAC) i można podsluchac/wlamac sie do sieci bez większych problemow. Jak przyjeżdżam czasem do Wieruszowa to korzystam sobie z ich słabo zabezpieczonego internetu ale jakby trafil sie ktos o poważniejszych zamiarach spokojnie mógłby ludziom wykraść loginy, hasła i inne dane wysylane przez formularze/ gg itp. Prędkości połączen też dają wiele do życzenia a i zdarzają sie kilkudniowe "problemy" z internetem. Klienci którzy moga i znają się troche raczej przechodzą na Denex albo Wifimax.
zsd 2014-09-12 06:03:17
Najgorsza Firma w całym Wieruszowie, polecam każą inna Firmę
2
marysz 2015-06-11 11:47:57
Witam wszystkich
Od kilku lat korzystam z usług WSK2 i muszę napisać, że z ich usług jestem bardzo zadowolony. Nie mam problemów ze sprzętem - działa niezawodnie - bez mojej interwencji firma przyjechała i sama zmieniła (starsze urządzenia) antenę na dachu i urządzenia w mieszkaniu na nowoczesne i "szybkie" - OCZYWIŚCIE BEZ ŻADNEJ ODPŁATNOŚCI. Wiadomo, że nikt nie pracuje za darmo, ale za swoje usługi ( w zależności od potrzeb klienta) wcale nie każą dużo płacić.Co do zabezpieczeń to wcale nie jest tak jak opisuje mój poprzednik - hakerzy włamują się do "pentagonu" a co dopiero do zwykłej sieci a to, że "przejezdny" korzysta z sieci za darmo i się chwali tym na forum to tylko o nim źle świadczy, nie potrafi żyć w społeczeństwie jak normalny człowiek tylko oszukuje.
Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę, gdyż ja jestem użytkownikiem WSK2 prawie od początku jej istnienia i jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich
marysz
ATIV 2015-07-20 22:49:56
Podpisałem umowę z wsk 2 w 2013 roku.Przez pierwszy rok internet działał bez zarzutów. Ale potem się zaczęło -_- skoki pingu co chwilę przez długi okres czasu ;( raz nawet miesiąc lub co 2 dni.Gdy zadzwoniłem spytać co się dzieje odeprał mężczyzna i zirytowanym głosem powiedział gdy już wyjaśniłem problem żebym zadzwonił za godzinę ;( Zadzwoniłem a on powiedział że to winy z mojej strony ;( problem nie został rozwiązany, co najlepsze mój kolega który mieszka niedaleko mnie też posiada internet wsk2 i ma takie same problemy. Jednym słowem totalne bagno, z klientami którzy chcą mieć normalnie działający internet lub zgłaszają się z problemem obchodzicie się jak z jakimś pierwszym chamem z ulicy. Kiedyś ta firma była godna polecenia, teraz można to krótko streścić-totalne bagno. Osobiście internetu nie polecam i to co pisze w jednym z komentarzy że ekipa sama przyjeżdża wymieniać sprzęt na nowy i to za darmo to czyste brednie.
Bolesławiec 2015-07-20 23:13:23
W takim razie czekam moja kochana Wsk 2 kiedy przyjedziecie do mnie do Bolesławca wymienić mi router i antenę na nową. Pitu Pitu bo nie przyjedziecie ale daje wam szansę do 29 lipca wtedy kończy mi się z wami umowa. Jeśli pofatygujecie się do niezadowolonego klienta i naprawicie problem wciąż skakającego pingu będę was polecał i zostanę przy waszych usługach. Jednak jak na razie wasze usługi to kaszana. I tyle mam do napisania. Sami przyjadą i wszystko wymienią pfff ciekawe -_-
xx 2015-10-16 16:00:30
moja opinia o usłudze pseudo internet jest mniej niż mierna ,takie przesyły jak oni dostarczją, ale zaznaczam po podpisaniu umowy były w roku 2003
hihi2 2015-10-31 19:28:10
jednym słowem żenada.
xyz 2016-06-15 17:02:15
Intrenet bardzo często się psuje niektóre strony działają niektóre nie na konsoli internet działa raz na miesiąc jednym słowem żenada odradzam stanowczo tego dostawce
1
Zostaw swoją opinię o WSK 2 - Wieruszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WSK 2