OS3 multimedia S.C.

Warszawa

Opinie o OS3 multimedia S.C.

Haha 2012-02-28 21:12:17
Taaaaa... rotacja ludzi jak cholera, narcystyczni prezesi, oszukiwanie zusu na wyplatach... jasne...
1
Johann 2014-05-09 09:47:29
Niech nikt się nie nabierze na cool, lajt styl i w ogóle tej pożal się Boże firemki. Do zawodowców im daleko.(usunięte przez administratora)
2
franz 2014-12-16 17:50:05
A jakie zarobki? Czy na poziomie?
Przy dużych klientach chyba powinny być całkiem całkiem. Mylę się?
Karola 2015-03-04 00:26:54
Firma ,ktora wabi młodych studentów opowiastkami i bajkami o rozwoju i mozliwościach kariery. Brak rozwoju kariery oraz brak wyplaty. Agencja OS3 nie płaci i każe pracowac za darmo. Studenci maja z darmo robic dla nich projekty za ktore oni zgarniaja gruba kase. Typowa polska firmenka na której Pan prezes cwaniak chce sie wzbogacic kosztem pracowników i praktykantów. nie polecam.
3
Prorok 2015-03-26 14:59:19
Firma oszukuje swoich pracowników ale przede wszystkim oszukuje klientów i podwykonawców,
bazuje na swoim doświadczeniu,

3
majkel 2015-05-05 17:10:30
Ja przepraszam bardzo, ale klienci powinni uciekać od firm, które zatrudniają stażystów i powierzają im główne prace.
2
Angela 2015-05-06 11:35:52
Nie zgodzę się z powyższymi opiniami. Pracuję w agencji ponad 2 lata i nie przytrafiło mi się nic z powyższych sytuacji. Nigdy nie zostałam oszukana. Wypłatę (jak każdy pracownik) dostaję nawet przed terminem. W OS3 mam przyjemność współpracować z bardzo zdolnymi, doświadczonymi ludźmi. Co do zarobków - wszystko jest zależne od doświadczenia. Zdecydowanie polecam!
Pracownik 2015-08-20 12:16:07
Super firma, całkiem spoko zarobki, bardzo fajni ludzie i przede wszystkim szefowie, którzy wspierają we wszystkim. No i piękne biuro, warto tam pracować!
1
Zostaw swoją opinię o OS3 multimedia S.C. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OS3 multimedia S.C.