Mirolan Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Kraków

Opinie o Mirolan Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Jacek 2014-11-13 01:08:45
Kawał kłamcy. Bardzo nachalny. Działa przez zaskoczenie.
2
uzytkownik 2015-08-12 16:31:56
internet z tej firmy to tragedia
2
Dzasta 2015-09-04 20:03:08
Gorszego internetu to ja w życiu nie widziałam! Więcej go nie ma niż jest a jak już jest to albo strony się nie wczytuja albo po Godzinie zaskakuje!
3
scotty 2016-02-27 19:28:03
Najgorszy dostawca internetu z jakim miałem do czynienia. Bez przerwy zrywane połączenie na kilkadziesiąt sekund albo 2-3 minuty, skaczące pingi itd. Naprawdę odradzam, bo wszystkie zgłoszenia są traktowane maksymalnie po macoszemu i nawet jeśli następuje poprawa to po kilku tygodniach problem ponownie powraca. Jednym słowem: tragedia
3
enzo 2016-03-01 18:42:01
Nie lada sztuka, żeby firma na 5 opinii miała średnią 1.0. Ale czymś to jest podyktowane, internet jak na modemie.
2
Cayanne 2016-03-01 19:09:17
Mam wrażenie, że na modemie internet działał stabilnej, niż ten oferowany przez firmę Mirolan. Brak jakiegokolwiek kontaktu w przypadku awarii, zero reakcji na zgłoszenia. Zdecydowanie odradzam.
2
Internet 2016-04-05 20:09:00
Jak chcesz placic za cos co niemal nigdy nie dziala, bierz mirolan
Nina 2016-04-26 13:47:42
Witam wszystkich.
Moim zdaniem powyższe wpisy są generowane przez konkurencję firmy Mirolan.
Ja mam od nich od dawna radiowy internet i nie mam takich objawów jakie są tu opisywane, ponadto moi znajomi też mają od nich tylko, że połączenie jest wykonane światłowodem i to dopiero jest bajka. Nigdy nie miałam problemu z dodzwonieniem się do biuro w ich godzinach pracy i zawsze wszystko co potrzebuje jest szybko załatwiane.
A tak na marginesie to dlaczego w wątku gdzie opinie powinny być pracodawcy są wpisywane informacje o "niby" złej jakości usługach? - sami sobie na to pytanie odpowiedzcie, ewidentnie widać, że to sprawka konkurencji.
Zostaw swoją opinię o Mirolan Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirolan Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe