Matronix Marcin Moczulski

Pawłowice

Opinie o Matronix Marcin Moczulski

K 2014-10-13 10:26:32
Wyzyskiwanie pracowników, oszukane pensje, nie ma mowy o jakimkolwiek BHP pracy. Stawka na drugi miesiąc pracy wychodzi prawie 6,30zł/1h(brutto) pracy. Nadgodziny które to szef wciska i nie masz możliwości sprzeciwu. Nadgodzin nie wypłaca (teoretycznie można wybrać ale i tak nie dostaniesz wolnego). Wmawia że wypłata zawsze do 10tego, już 13ty i od tygodnia nie mam za co przeglądu zrobić a teraz to już nawet na paliwo by dojechać do pracy. Jest tylko jeden plus, nie przejmujesz się tym co szef gada bo jak cię zwolni to i tak dobrze bo nie ma drugiej tak niewdzięcznej pracy jak ta.
4
ken 2014-10-27 17:58:43
jestem niestety abonentem ten pseudo firmy, mam dwie umowy i jestem zdziwiony w jaki sposób traktuje się tam klienta i co ciekawe tak aroganckiego szefa nie spotkałem. predkosc zupełnie inna niż w umowie ( uwaga przy podpisywaniu umowy szef tej firmy sugeruje ze ma być do ... jakiejś prędkości ale ja mam pradkość 9 wysyłania a w umowie 20 i za to płace masakra....stanowczo odradzam i nie polecam
5
krzysiekpli 2015-01-24 19:30:24
mam od nich neta, odradzam wszystkim
płacisz za duże prędkości i dostajesz 3 razy mniej. Omijajcie ich z daleka.
4
zawiedziony klient 2015-02-20 21:20:20
Hahahah obiecuja internet że ho ho a nic z tego filmy na yt w 360p ledwo co :) odradzam stanowczo
3
wojtek 2015-05-08 00:47:09
Ta firma to jakieś nieporozumienie!!! Obiecują szybki i stabilny internet... hahaha, śmiać mi się chce, jak czytam ich oferty :) Umowa na 20Mb w dzień... jak dobrze zawieje to wyciągam 6-10Mb, a często się zdarza, że szybciej człowieka krew zaleje niż google się załaduje. Sorry, ale to jakaś kpina!!! Szukajcie innego rozwiązania, byle nie była nim firma Matronix.
4
mac 2015-08-12 22:25:48
Niestety muszę zgodzić się z poprzednikami
Ma być 4/4 symetryczne a jest 2/2 (w porywach)
Do tego, jeżeli już musicie, to zastanówcie się czy na pewno jesteście w stanie wykorzystać cały czas trwania umowy... Z Panem Moczulskim nie ma rozmowy, że zmieniam miejsce zamieszkania, trzeba zapłacić kary za zerwanie umowy, nawet w przypadku gdy chcesz przenieść ich usługi a nie mają w nowym miejscu "zasięgu"
ZERO elastyczności i do tego dziwny sposób na zarabianie pieniędzy (moim zdaniem zwykłe rżnięcie klienta)
Lepiej kupić jakieś LTE bo przynajmniej można samemu przenieść w dowolne miejsce a jakość łącza ZDECYDOWANIE lepsza jak w przypadku firmy Matronix
1
jerry 2015-08-18 04:06:42
mac ale ze co masz pretensje, że podpisałeś umowę na 2 lata "nagle się obudziłeś", że trzeba się przeprowadzić? Trzeb było nie podpisywać umowy na 2 lata... co na rok jest drożej i szkoda było wydać parę zł więcej? Przecież tak jest u każdego operatora. Śmieszny jesteś podpisujesz umowę masz w niej pewne warunki więc postępuj zgodnie z tym co podpisałeś a nie płaczesz w internecie. "Jakość" tej opinii pozostawiam wam do przemyślenia.
człowiek z pawłowic 2015-09-20 18:01:30
najgorszy dostawca internetu jaki w ogóle istnieje nie polecam a wręcz odradzam prędkości całkiem inne niż w umowie OSZUŚCI!!!!!!!
3
j23 2015-10-23 01:00:10
Nie jesteś sam kolego "ken" ja mam neta do 20 a śmiga 5. W rozmowie telefonicznej pan Moczulski poinformował mnie że mam neta dooooooooooooo 20 a 5 to jest do. Całe szczęści że kończy mi się umowa. A po zwrot anteny to ich trochę przeciągne tak żeby to oni teraz uklękli na kolano tak jak ja klęczałem przed telefonem. Krótko Arogancja !!! Niekompetencja !!! Lekceważenie klienta !!! A przecież nie są jedyni na rynku. Osobiście odradzam !!!
1
Sly 2015-10-27 04:57:33
Musze zgodzić się z przedmówcami,gwarantowane prędkości jak pisze na głównej stronie operatora to kpina.Ja mam mieć internet w prędkości 20 Mb/s a w przeważającej części czasu jet 5-7 Mb/s.W weekendy tragedia,w przedziale 2-3 Mb/s.
Czas zacząć walczyć o swoje,a dopisek w umowie,że gwarantowana prędkość to jakiś tam procent maksymalnej podpisanej w umowie tak naprawdę nie ma do końca mocy prawnej.Mój brat z jednym dostawcą tak wygrał (z pomocą urzędu ochronny konsumenta),który to też zasłaniał się kruczkami w umowie.Ludzie nie dajcie się,walczcie o swoje.
1
abonent Matronix'u 2015-11-11 13:41:05
Powiem tak, w okresie darmowego testowania internet hulał jak trzeba, więc postanowiłem kontynuować umowę dalej. Po 2 miesiącach zaczął się dramat... Do końca umowy pozostało jeszcze niecały rok, ale zastanawiam się nad innym dostawcą internetu, bo tu nie da się normalnie funkcjonować. (a o zjedzonych nerwach i straconym zdrowiu nie wspomnę)ODRADZAM - nie dajcie się zwieść w okresie próbnym, bo robią wszystko by umowa weszła w życie. Omijajcie firmę Matronix z daleka !!!!
1
asdf 2016-02-05 21:07:54
Prędkości w umowie,a prędkości faktycznie to dwa różne światy. Zapomnijcie o jakimkolwiek graniu online, opóźnienia są takie że jesteście bez szans z kimkolwiek.
1
art 2016-05-17 23:06:42
Potwierdzam. Arogancja. Niedotrzymanie param. Odradzam. Stanowczo.
1
asgh 2016-08-09 18:57:29
Nie polecam. Prędkości znacznie różniące się od deklarowanych w umowie. W dodatku tragiczne opóźnienia powodują, że nie da się korzystać z tego łącza w innym celu niż przeglądanie stron www.
1
master 2016-10-27 20:44:06
Również nie polecam bardzo niska przepustowość łącza zbyt duże obciązenia w weekendy i popołudniami max predkość 4-5 Mb/s tragiczny ping wykluczający jakąkolwiek rozrywkę 200-300 często 999
ogólne nastawienie właściciela firmy tylko na $$$ nie jest on wstanie zapewnić obiecywanych parametrów łącza jakie deklaruje w umowie przy tej ilości użytkowników
1
poszukujący 2016-11-04 01:23:28
Czy mogą państwo pisać na temat? To jest portal o pracy i niezbyt interesują mnie opinie klientów (troszkę inteligencji!), jestem zainteresowany pracą w tej firmie.

Czy są o opinie pracowników, którzy pracują lub pracowali w tej firmie?
1
Maro 2016-11-05 00:41:08
nie polecam pracowałem poł roku 3 miesiace okres probny potem miałem mieć umowe nie doczekałem się miałem mieć wypłaconą premie za nadgodziny po czym dowiedziałem sie ze za okres probny nie palci nadgodzin a za kolejne 2 nie dostane bo nie jest przekonany czy mi sie należą poźniej dostałem 500zł bo mu z godzin bo mu tyle wyszło a żadko kiedy był dzień co po 8 h do domu..... jesli to czytasz to pies cie jeb złodzieju pozdrawiam Marek
3
Zostaw swoją opinię o Matronix Marcin Moczulski - Pawłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matronix Marcin Moczulski