Internet Serwis Wojciech Bandurowski

Prudnik

Opinie o Internet Serwis Wojciech Bandurowski

Monika 2016-09-06 14:11:32
było u mnie 3 przedstawicieli z propozycjami promocjami i dalej nic z tego nie wynikło
1
Piotr 2016-09-17 14:37:37
do momentu podpisania umowy moze byc, potem nie jest tak kolorowo, jak sie jest z nimi uwiązanym umową na 2 lata ciezko doprosic sie o cokolwiek, niby 24h na wybadanie usterki ale w praktyce inaczej to wyglada, dluuugo sie czeka.
1
Życzliwy 2016-10-23 13:16:30
portal dla szukających pracy a same opinie o usłudze. .. gdy cos nie dziala to sie to zglasza a nie wylewa żale byle gdzie.... jak sie placi to się wymaga... Firma rozwija się dla klientow i wspiera lokalny rynek pracy, gdy wkolo t y lko slyszy się o zamykanych zakładach pracy oni ciagle się rozwijają, szkola profesjonalnych fachowców a kto pisze ze zatrudniaja ludzi na czarno - nigdy tam nie pracowal.
3
dajcie spokoj 2016-10-25 16:04:03
nie ma o czym gadać, pracujcie, oszukujcie, płaczcie 10 dnia miesiąca, popracujcie miesiąc i pochwalcie sie jak tam kaska u was wygląda haha tak jest ten cały prudnik, internet serwis walczy z burmistrzem, a jakby podochodzili do władzy to aż boje sie pomyśleć, wy i ta wasza firma rewelacyjna haha.
1
Danielek 2016-10-25 19:36:16
hahaha nie polecam, albo sami sobie idźcie popracować i dajcie potem znac jak wam było haha
Grzesiek 2016-10-25 21:22:14
8zł na godzine bez umowy, wasz wybór od 7-15, chociaz szefostwo chce zeby pracowac w soboty rowniez
1
nick 2016-11-01 12:35:27
wszystko zaczyna sie i kończy na gadaniu ;) 8-10zł/h na czarno oczywiście kiepsko cały czas ciągniesz te kable czy deszcz czy śnieg
prawdomówny 2016-11-03 09:42:55
jak to dokładnie jest ? na poczatku przyjaciel ze szefem, wszystko jest ok, po 1 wypłacie jesteś wściekły/ wściekła, potem szef twierdzi ze sie nie nadajesz i kończysz tak kariere- polecam przetestować haha
1
Henry 2016-11-17 12:08:05
Henry Ford

Jeśli człowiek ma zamiar do końca życia pozostać pracownikiem fizycznym, to powinien równo z wybiciem godziny szesnastej zapominać o swojej pracy. Natomiast jeśli zamierza piąć się wzwyż, wówczas wybicie godziny szesnastej powinno być dlań sygnałem do myślenia.

Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje.
1
bongo 2016-11-21 18:46:00
robota jak i internet i inne usługi związane z tą firmą są kiepskie, usługa kiepska przerywa net. telefon ma lepszą oferte oragne tak samo jak TV wiec u bandurowskiego nie oplaca sie, a bandurowski sam jedyny swiatlowodu nie ma

ORANGE TRÓJPAK net tv i telefon + abonemant jest warty, a nie jakis bandurowski, a praca u bandurowskiego to na lewusa, sprawdzcie sami
1
Mariusz 2016-11-24 19:29:23
nigdy więcej pracy u was !!!! klimat i robota niewarta zachodu, a wypłata niewidoczna !!!!
1
Grzesiek 2016-11-24 19:41:11
po co tu opiniować, pójdźcie tam do pracy i sami podzielcie sie opinią po miesiącu przepracowanym na temat cienkich kasy, 0 poszanowania z każdej strony jak i szefostwo to i klienci to samo czy mroz czy upal ciagniesz te kable, a idz z taka robota hahah
Mirosław 2016-11-29 13:00:25
Co za brednie ktoś tu ładnie smaruje, chyba potrzeba maść na " ból d...y" , ludzie jak można tak oczerniać i pisać takie kłamstwa, jestem ich klientem od dawna i znam dobrze całą firmę, jakbym się znał na tej pracy to sam chciałbym pracować w tej firmie, a jak ktoś się nie nadaje do żadnej pracy to nie ma się czego dziwić ze po miesiącu kończy bo jaka praca taka płaca, trzeba się trochę wysilić ludzie, a nie wylewać żale na formum
1
Piotr 2016-12-01 17:52:48
Nie polecam pracy w internet serwis. Klienci kapryśni, szefostwo kapryśne, zmiana zasad warunków pracy podczas ustalonych warunków pracy.
Jedynie co się rozwija, to portfel szefostwa, ale czyim kosztem ?
Pracownicy nie mają szansy rozwoju, klientom wciska się usługe, byleby tylko podpisali i mamy go na 2 lata.

Zanim weźmiecie do serca pozytywne komentarze, polecam Wam najpierw zatrudnić się w owej firmie i przepracować chociaż 2 tygodnie, a później opisujcie jak Wam "przyjemnie" było ;)
Marek 2016-12-02 21:55:50
Nie polecam ani usługi ani firmy- jak podpiszesz umowe to mają ciebie gdzies, na wszystjko maja czas ale ty rachunki placic musisz.
A praca w internet serwis- nic nadzwyczajnego bo co tam mozna robic?
jedni siedza i obsluguja klientow w biurze, a inni lataja po dachach i slubach energetycznych i ciąglą kabelek od domu do domu, czy to ciepło czy to mróz.

nie piszcie bzdur, ze ta firma jest jakas rozwojowa i nie wiadomo jak cudowna- jestes zwyklym robolem za psie pieniądze- nie okłamujcie sie ludzie !!
Monika 2016-12-03 22:19:22
bandurowski mial problemy z psami za broń i narkotyki i ktoś ma u niego pracować? dajcie spokój,
Marian 2016-12-04 10:11:55
ten cały internet serwis wygląda tak że Ryszard Bandurowski (ojciec Wojciecha) wszystkim tam dyryguje, bo wytstarczy na zachowanie Wojciecha zobaczyć jak ten facet sie zachowuje jak dziecko i od razu wiadomo, że jest tylko lokalnym celebrytą a za morde trzyma wszystko ojciec.
Ludzie stamtąd odchodzą, mala placa, nie badzcie smieszni prosze was,
slaba jest ta cala firma, to ich cale towarzystwo.
Marian 2016-12-04 10:14:27
a tak wogóle, to zamiast pajacować ten cały internet serwis na internecie, to Wy sie weźcie w końcu za normalną robotę zamiast internet ludziom wciskać,
do ofert ORANGE wam 100 lat brakuje- maja telefon neta abonament telewizje, a Wy internet serwis co niby macie dla ludzi ? tnący internet ?
ile razy obiecaliście ludziom w skrzypcu czy w dytmarowie internet ? ile lat czekamy na spełnienie waszych obietnic? 2-3 lata i caly czas nas zbywacie !!!!!!
Marfian 2016-12-04 10:15:41
chciałem jeszcze dodać, że zacznijcie w końcu szanować ludzi !! urządzacie sobie jakieś walki z burmisrtrzem fejdychem, zamiast wziąć się za robotę !!
NIE MAM DO WAS ZA GROSZ ZAUFANIA !
Monika 2016-12-04 11:33:42
Nie jestem zadowolona z usługi.
Ewa 2016-12-05 23:29:40
firma internet serwis w moich oczach jest niegodna polecenia.
Ani obsługa ani usługa mnie nie zadowala, nie podoba mi się podejście do klienta.
Podpisałam umowe i od tego momentu jestem ignorowana aż do czasu wygaśnięcia tej umowy,
bo wtedy pojawi się telefon z super ofertą.
Nie polecam.
Agnieszka 2016-12-06 08:07:34
Ten kto ma choc troche oleju w glowie i przeanalizuje te wszystkie negatywne wpisy zauwazy ze sa to opinie wpisywane co 5minut przez jakiegos jak widac Frustrata... Zwyklego hejtera ktory nie potrafi zrobic nic wiecej ze swoim zyciem tylko oczerniac innych na forum, no coz ... Zadna firma nie jest idealna i nie musi chodzic jak w zegarku, gdzie jest tak wspaniale ze nie mozna narzekac... Napewno w Orange prawda pozdrawiam
Jozek 2016-12-06 08:29:11
Ktoś ma mocny ból tyłka. Wszytskie komentarze pisane o tej samej porze, w tym samym stylu, ładnie ładnie ktoś tu się bawi.
W firmie idealnie nie ma problemy jak wszędzie. Pozdro dla kumatych.
2
Grzesiek 2016-12-07 10:18:38
kiedyś pracowałem u Bandurowskich żadna nowość... latasz po domach i rozciągasz kabel od dachu do dachu + wysłuchujesz narzekań ludzi albo latach po słupach energetycznych taurona i rozciągasz kabelek, kasa tez slaba, 1500 max ale umowy nie dostaniesz.
Mieszkaniec Mieszkowic. 2016-12-07 23:07:05
Po Mieszkowicach chodziło już 3 przedstawicieli. Każdy gadał to samo. Nadal nie ma porządnie zrobionego internetu,
Mieliście tak samo na innych wioskach ?
Zostaw swoją opinię o Internet Serwis Wojciech Bandurowski - Prudnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Internet Serwis Wojciech Bandurowski