Internet Serwis Wojciech Bandurowski

Prudnik

Opinie o Internet Serwis Wojciech Bandurowski

Agnieszka 2016-12-06 08:07:34
Ten kto ma choc troche oleju w glowie i przeanalizuje te wszystkie negatywne wpisy zauwazy ze sa to opinie wpisywane co 5minut przez jakiegos jak widac Frustrata... Zwyklego hejtera ktory nie potrafi zrobic nic wiecej ze swoim zyciem tylko oczerniac innych na forum, no coz ... Zadna firma nie jest idealna i nie musi chodzic jak w zegarku, gdzie jest tak wspaniale ze nie mozna narzekac... Napewno w Orange prawda pozdrawiam
1
Jozek 2016-12-06 08:29:11
Ktoś ma mocny ból tyłka. Wszytskie komentarze pisane o tej samej porze, w tym samym stylu, ładnie ładnie ktoś tu się bawi.
W firmie idealnie nie ma problemy jak wszędzie. Pozdro dla kumatych.
3
Grzesiek 2016-12-07 10:18:38
kiedyś pracowałem u Bandurowskich żadna nowość... latasz po domach i rozciągasz kabel od dachu do dachu + wysłuchujesz narzekań ludzi albo latach po słupach energetycznych taurona i rozciągasz kabelek, kasa tez slaba, 1500 max ale umowy nie dostaniesz.
2
Marcin 2016-12-12 12:40:10
Miejsce o opiniach o pracodawcy,a wszyscy narzekaja na usługi. Konkurencja nie spi, tylko pisze posty :D
2
Basia 2016-12-13 07:58:16
Te komentarze to nieprawda, komu by sie chciało pisać takie elaboraty o innej firmie, widać ze to pracownicy konkurencji ktora juz cienko przedzie jsk to się mówi tonący brzytwy się chwyta
3
Paweł 2016-12-19 13:20:39
Nie polecam pracy w tej firmie.
marek 2016-12-19 13:27:38
nie dajcie sie nabrac na te durnoty hahaha brak organizacji
Paweł 2016-12-19 18:42:41
Nie polecam firmy.
1
Żurek 2016-12-19 18:43:58
10/h bez umowy, albo najniższa krajowa, takie realia u bandurowskich.
NIE POLECAM TEGO TOWARZYSTWA
....... 2016-12-19 18:55:10
Wszystko fajnie pięknie, ale na koniec miesiąca zmieniasz zdanie gdy otzrymujesz wypłatę, oj przepraszam, okrojoną wypłatę, bo masz do wyboru albo pracować na lewo, albo pracować za głodowe stawki.
Tak właśnie promuje się największa polska firma w Prudniku, kozaki, okruszki Wam dadzą i zadowoleni,
a ja sie pytam kiedy w końcu w Skrzypcu, Dytmarowie, Białej będzie ten was cud miód ?
Tak sie promujecie na kazdym kroku i co jest ?
Wszystkie pozytywne komentarze dotyczące rewelacji w pracy INTERNET SERWIS to komentarze PRACOWNIKÓW OBECNYCH.
Pójdź sam/sama i daj znać po miesiącu jakie wrażenia były w pracy, hahahahaha

Obiecują, cudują, ale jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o $ której nie zobaczycie, albo stracicie.
2
piotr 2016-12-20 15:49:59
Nie polecam pracy mała kiepska wypłata
1
Tomek 2016-12-20 15:57:58
praca na lewo słaba kasa słaby klimat każdy każdego najchętniej sprzedalby na policji.
1
znajacyprawde 2016-12-20 16:38:46
OOO kolejny wysyp wpisów o tej samej porze!
Boli oj boli konkurencje! ŁOSIE TO WIDAĆ ŻE TE POSTY PISZE JEDNA OSOBA
15:49:59
15:57:58
16:00:16
16:04:02

W ciągu kilku minut 4 osoby? NIKT W TO NIE WIERZY.
Cwaniaczek piszący te posty jest zwykłą kanalią i oszustem, fajnie Ci nie?

3
Szacunek 2016-12-20 17:53:21
Faktycznie negatywne opinie wszystkie zawsze o tej samej porze, śmieszne, spokojnie takie czasy zwlaszcza jak sie cos robi dla ludzi i jest o tobie glosno im glosniej piszcza to znak ze idziesz dobra droga :) Powodzenia panowie
3
Weronika 2016-12-21 15:23:21
praca BEZ umowy za GROSZE
nie polecam, jesteście żałośni, brak szacunku.
3
znajacyprawde 2016-12-21 20:13:20
proszę się nie podszywać, proszę mieć za grosz honoru i wymyślić godny nick ;)

Pani Weronika w Internet Serwis nigdy nie pracowała ;D oszusty
2
Monika 2016-12-22 20:34:51
nie płacą w terminie.
Justyna 2016-12-26 23:35:41
Praca za najniższą krajową wielkiego szału nie ma !
znajacyprawde 2016-12-28 09:11:37
Znowu te sama osoba, o podobnych porach, w Święta, tym samym stylem pisze posty, zaczynając je od małej litery...
Ekipa Internet Serwis Pozdrawia Serdecznie Konkurencje i wszystkich przeciwników.

Żadna Pani Justyna nigdy u nas nie pracowała ;)
4
Wojciech 2016-12-31 11:30:53
Nie polecam firmy bandurowskich
Rolnik 2017-01-06 16:28:36
Bandurowski to ostatnia firma gdziue chce pracować
2
praca 2017-01-11 10:39:30
Najgorsza praca w jakiej byłam!!
2
błąd 2017-01-15 15:03:49
Najgorsza firma na świecie. Nie idźcie tam.
2
Prawo 2017-01-17 08:08:29
Ten kto pisze te wszystkie negatywne komentarze nieźle się bawi ciekawe czy zdaje sobie sprzwe ze takie Pomowienia i szerzenie czarnego PR moze poniesc prawne konsekwencje ... Tak tak
3
Kacper 2017-01-19 15:53:21
Radzę wam zgłosić to do administratorów Gowork, widać jak na dłoni, że to zaplanowany atak i pomówienia aby zaszkodzić osobie szefa i firmy
4
Zostaw swoją opinię o Internet Serwis Wojciech Bandurowski - Prudnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Internet Serwis Wojciech Bandurowski