Internet Serwis Wojciech Bandurowski

Prudnik

Opinie o Internet Serwis Wojciech Bandurowski

Weronika 2016-12-21 15:23:21
praca BEZ umowy za GROSZE
nie polecam, jesteście żałośni, brak szacunku.
2
znajacyprawde 2016-12-21 20:13:20
proszę się nie podszywać, proszę mieć za grosz honoru i wymyślić godny nick ;)

Pani Weronika w Internet Serwis nigdy nie pracowała ;D oszusty
2
znającyprawde 2016-12-22 20:33:24
od tygodnia nie można sie doprosić o naprawe sieci, masakra
3
Monika 2016-12-22 20:34:51
nie płacą w terminie.
Józek 2016-12-24 14:52:09
nie polecam firmy, naciągają ludzi na ten internet, łapie zawiechy, nie można sie doprosić o terminową naprawdę ICH niedogodności.
2
Mariusz 2016-12-24 15:13:10
mam już dość bandurowskich... wole orange trójpak
mariola 2016-12-24 18:19:26
życzę Wam interneciku żebyście mieli takie fajne życie jak wasi klienci czyli pełne problemów i rżnięcia na $ pieniążkach
Mimek 2016-12-25 09:09:58
najgorsza firma na świecie lewusy
1
Damian.W 2016-12-25 09:20:15
kiepskie usłygi
1
bolek 2016-12-25 17:04:14
zróbcie normalną usługę, a nie taką dziadowską jak teraz
mariola 2016-12-25 17:16:24
kiedy łaskawie można będzie dodzwonić się do internet serwis bandurowski ?
podpisałam umowe z wami i od tego czasu macie mnie głęboko w 4 literach
a co wy sobie myślicie że ja bede wam płacić non stop a wy nawet nie znajdziecie chwili
mariola 2016-12-26 08:47:01
słabe mają usługi
3
Wojtek 2016-12-26 12:04:22
zamiast zająć się dobrymi warunkami dla klientów to szef (usunięte przez administratora) woli atakować cały czas burmistrza i nagrywać 10 filmów dziennie na swojego facebooka.
Tak właśnie wygląda poszanowanie drugiego człowieka, agresja, wypluwany jad.

Nie dajcie sie nabrać na ich zachęty, bo tylko pożałujecie.
3
Justyna 2016-12-26 23:35:41
Praca za najniższą krajową wielkiego szału nie ma !
znajacyprawde 2016-12-28 09:11:37
Znowu te sama osoba, o podobnych porach, w Święta, tym samym stylem pisze posty, zaczynając je od małej litery...
Ekipa Internet Serwis Pozdrawia Serdecznie Konkurencje i wszystkich przeciwników.

Żadna Pani Justyna nigdy u nas nie pracowała ;)
4
znajomy 2016-12-31 02:53:04
Czytam to forum i wnioskuję, że wszystkie pozytywne komentarze pisane są przez jedną osobę.
Ludzie opisują swoje przygody z internet serwis, a pracownik obecny tej firmy wszystko wybiela- ciekawa sprawa.
Nie dziwię się, że ludzie narzekają na Was, skoro szef ma problemy z policją- narkotyki i broń palna,
oraz ile ludzi się u Was przewijało i wszystko ucieka ?
Jesteście żałośni. Nikogo nie szanujecie.
Moja znajoma u Was pracowała i opowiadała jak jest "rewelacyjnie", byleby tylko wyzyskać każdego./
2
Wojciech 2016-12-31 11:30:53
Nie polecam firmy bandurowskich
Marek 2016-12-31 14:11:33
Życzę Wam w tym nowym roku, żeby ludzie wchodzili na wasze posesje i robili tam roboty bez waszego pozwolenia, tak jak wy swoich psów wysyłacie, życze tyle nerwówki ile klienci wasi z wami mają gdy trzeba coś załatwić i żeby każdy wam mówił "za 2 miesiące" tak jak wy to mówicie.
Życzę Wam takiego szacunki jakim wy darzycie swoich klientów, żeby Waszego szefa w końcu za narkotyki i broń palną zamknęli do puchy zamiast dawać śmieszną grzywnme gdzie młodzi za kule zioła mają większe problemy.

Życzę wam również żebyście byli na talerzu skarbówki i inspekcji pracy za te wasze oszustwa i dawanie pracownikom stawek głodowych bez umowy.
Życzę Wam, żeby burmistrz Fejdych w końcu wziął się za Was, bo jak narazie tylko ignoruje.
Życzę Wam, żebyście sobie ten internet wsadzili głęboko w 4 litery i udławili się nim.

Wasz były klient ;)
1
Rolnik 2017-01-06 16:28:36
Bandurowski to ostatnia firma gdziue chce pracować
1
praca 2017-01-11 10:39:30
Najgorsza praca w jakiej byłam!!
1
oszuści 2017-01-11 11:46:34
do roboty sie zabreać a nie biednych ludzi na pieniądze oszukiwać !!!!!
błąd 2017-01-15 15:03:49
Najgorsza firma na świecie. Nie idźcie tam.
1
Prawo 2017-01-17 08:08:29
Ten kto pisze te wszystkie negatywne komentarze nieźle się bawi ciekawe czy zdaje sobie sprzwe ze takie Pomowienia i szerzenie czarnego PR moze poniesc prawne konsekwencje ... Tak tak
3
Kacper 2017-01-19 15:53:21
Radzę wam zgłosić to do administratorów Gowork, widać jak na dłoni, że to zaplanowany atak i pomówienia aby zaszkodzić osobie szefa i firmy
3
Anula 2017-02-07 19:51:26
Nie zgadzam się z opinia,ze nie można się dodzwonić do Internet Serwis.Ilekroc dzwoniłam,zawsze uzyskałam szybkie polaczenie.Po drugie,kiedy zglosilam fakt wiszących kabli w piwnicy,na drugi dzień po południu,były one już zabezpieczone. Widze,ze ewidentnie ktoś chce zaszkodzić tej firmie. Jeżeli chodzi o nowe,korzystniejsze oferty po zakończeniu umowy,wypowiem się po jej zakończeniu i przedstawieniu bądź nie, lepszej usługi.
2
Zostaw swoją opinię o Internet Serwis Wojciech Bandurowski - Prudnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Internet Serwis Wojciech Bandurowski