Insignia Agencja Interaktywna

Kraków

Opinie o Insignia Agencja Interaktywna

bbb 2011-08-31 07:44:48
nie polecam, ludzie odchodza, olbrzymia wymiana kadr, ludzie przytloczeni robotą a nowych nie ma jak zatrudniac, bo nikt nie przychodzi.
1
Hhhh 2013-05-12 17:19:52
Trzymać się lepiej z daleka.
2
Aaa 2013-10-11 16:40:32
Nie zgadzam sie z tymi opiniami.To ajlepsza agencja w jakiej pracowałem. Pracują tu doświadczeni ludzie. Cześć przeszła z najwiekszych agencji z Krakowa. Duże projekty, dużo pracy. Fajny zespół.
wyhn 2014-03-27 19:29:53
Sympatyczny zespół tak jak i atmosfera. Natomiast podział pracy i atmosfera przy samych projektach pozostawia wiele do życzenia. Doświadczeni pracownicy, którzy kręcą się w kółko i denerwują na siebie nawzajem, bo nic nie jest w efekcie zrobione jak powinno. Wina zarządzających firmą. Jeśli jesteś dobry w tym co robisz to nie skazuj się na ciągłe nieporozumienia wynikające z braku podziału obowiązków. Co do z pozoru bardzo przyjaznych kontaktów z prezesami - przychodzisz z problemem, kwestią do rozwiązania i przedyskutowania "Masz problem? Nie radzisz sobie z nim? Przecież jesteś na tym stanowisku i otrzymujesz wynagrodzenie, chyba musisz sobie z tym radzić, czyż nie?" Jeśli zaczynasz swoją przygodę z branżą(usunięte przez administratora) a następnie ciesz się z uzyskanego stanowiska juniorskiego, bo na pewno nauczysz się dużo (zasługa doświadczonych już w branży miłych współpracowników) i wyjdziesz stamtąd z umiejętnościami.

Praca w bardzo sympatycznym gronie nad ciekawymi projektami, jednak jak wyżej - organizacja (która jest tu bardzo ważna jak i terminy) - pozostawiają wiele do życzenia.
5
RekrutujacaSię 2015-12-07 13:39:24
Hej, czy wiadomo jak jest teraz? :)
cóż 2016-12-30 20:34:29
Nie ładnie tak sztucznie samemu sobie pisać pozytywne opinie, oj nie ładnie... No ale jaka agencja, takie praktyki ;)
Kraków 2017-01-19 14:48:57
tragedia ta firma to pseudo profesjonalna agencja co wymysla oczywiste rzeczy z netu i przeczy sama sobie. Pr na poziomie lat 90. niestety miałam bardzo zle doświadczenie. Kampania targetowane nie do konca przemyslane. no słabo to wyglądało. żaluję bo Panie robią miłe wrażenie ale to tylko tyle.
Rice 2017-01-30 17:11:42
Hej, czy ktoś podzieli sie wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej?
P 2017-02-01 15:25:41
Jak wyżej - nie polecam. Ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej nie są dotrzymywane. Stopień stanowiska i wynagrodzenie na umowie niezgodne z rozmowami. Zarządzanie projektami na bardzo słabym poziomie. Brak konkretnej struktury. Osoby bez doświadczenia robią dokładnie to samo, co osoby z dużym doświadczeniem. Pracują tam ludzie o ogromnym potencjale, który nie jest wykorzystywane przez złe zarządzanie.
Zostaw swoją opinię o Insignia Agencja Interaktywna - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Insignia Agencja Interaktywna