BxM Multimedia Aplikacje Internetowe

Warszawa

Opinie o BxM Multimedia Aplikacje Internetowe

Aleksandra 2014-12-01 15:00:23
Właśnie ukończyli dla mnie stronę www.art6.pl jestem bardzo zadowolona.
mmstylistka 2014-12-01 15:03:52
Ja również jestem zadowolona tak jak Pan Bartek obiecał strona znalazła się na pierwszej stronie w google na hasło stylistka warszawa.
1
Artur 2014-12-01 15:05:07
Ja też polecam firmę bxmmultimedia.
Grzesiek Adamczyk 2014-12-01 15:09:45
Sklep internetowy tworzyli mi miesiąc co prawda mówili o tym że piszą strony od początku i że to dłużej zajmie. Ale moja strona na hasło artykuły do biura tak jak bartek mówił rzeczywiście znalazła się na 1 pozycji, wcześniej miałem na prestoshop i nie byłem widoczny oceniam na 4+.
ania 2014-12-12 23:06:10
Polecam usluge strony z administracja pod wymiar, latwo się obsluguje.
1
Ossi 2014-12-30 12:30:43
Ja też polecam mi stworzyli linguatua.pl
Kamil 2015-01-13 12:45:59
Dzięki Gosiu ja podpisałem umowę z tą firmą, jestem zadowolony Pan Bartek doradził mi nietypowe rozwiązanie na stronie, z prezentacji którą mi zademonstrował to naprawdę super ten bxmadministrator.
Artur 2015-01-20 18:01:02
Ja pracowałem w firmie jako grafik aktualnie Pracuje w t-mobile w firmie można wiele się nauczyć.
Uczciwy 2015-01-23 17:37:42
Szanowni Państwo,

firma BxM Multimedia, nie mająca pomysłu na promocję swoich usług, tworząca szablonowe strony www uprawia czarny PR. Na stronach GoWork czołowych agencji reklamowych zamieszcza wpisy - nie mające nic wspólnego z rzeczywistością - czyli jak to ktoś w ostatniej chwili zdecydował się na bxm czy wybrał bxm ze względu na cenę lub podobne.

Nie wiem czy Pan z BxM zdaje sobie z tego sprawę ale każdy wpis zamieszczony w serwisie GoWork da się zidentyfikować po adresie IP. Poza tym serwis nie służy do opiniowania usług jakie świadczy konkretna firma/agencja ale jakie warunki pracy oferuje.

W każdym razie - biorąc pod uwagę metody działania, nieprawdziwe wypowiedzi pod adresem innych agencji, które są jawnym oszustwem oraz portfolio firmy BxM - nie zdecydowałbym się na skorzystanie z ich usług.

Za to wszystkie firmy, pod których klientów podszywa się BxM reprezentują zdecydowanie wyższy poziom - wystarczy zerknąć na portfolio: Vertes Design, Z Studio, F-media, Visualteam, ADIMO i jeszcze prawdopodobnie wiele innych.
3
grafik 2015-02-09 11:46:02
Nie ma to jak wypowiedź konkurencji. Moim zdaniem firma robi zróżnicowane projekty, ja widzę że każdy jest inny, są też podpisane a to że w portfolio ma ich dużo i mają konkurencyjną cenę nie uważam za wadę a za zaletę. Przed wyborem wykonawcy też uważam że dobrze jest porównać ofertę z ofertą innej firmy co już jakieś strony zrealizowała.
1
Klient - nie sądze... 2015-02-09 13:20:03
@grafik - zwróć tylko uwagę, że w poście powyżej nie chodzi o to czy firma BxM Multimedia "robi zróżnicowane projekty" czy też nie ale o to, że stosuje techniki podchodzące pod spamerskie do promocji własnych usług. Jakim prawem na profilach (i to jeszcze na GoWork - litości) zamieszczają nieprawdziwe opinie o innych firmach podając link do swojej strony?? Portfolio to jedna sprawa, spamowanie i oczernianie innych to inna rzecz. A z tego co widzę BxM takich technik właśnie się dopuszcza. Gdyby w każdej branży byli tacy, którzy podszywają się pod klientów konkurencji - nie byłoby fajne... Postępowanie karygodne i żenujące.
1
Katarzyna 2016-03-11 14:21:34
Dzięki Olu za kontakt. dla mnie zrobili stronę przedszkola przedszkolembf.pl i już po 2 tygodniach jestem na te hasła na 1 stronie a w google a w google mapach jako pierwsze moje przedszkole się wyświetla. Jestem bardzo zadowolona z ich usług strona jest ładna i estetyczna, dodawanie zdjęć jest bardzo proste. Polecam tą firmę.
Spostrzegawczy 2016-09-17 03:49:21
Popieram wypowiedź powyżej o nieuczciwej konkurencji firmy BXM. Przy mojej firmie też się taka pojawiła. Jeżeli nie zniknie sprawą zajmie się nasz prawnik. NIE POLECAM!!!

firma BxM Multimedia, nie mająca pomysłu na promocję swoich usług, tworząca szablonowe strony www uprawia czarny PR. Na stronach GoWork czołowych agencji reklamowych zamieszcza wpisy - nie mające nic wspólnego z rzeczywistością - czyli jak to ktoś w ostatniej chwili zdecydował się na bxm czy wybrał bxm ze względu na cenę lub podobne.

Nie wiem czy Pan z BxM zdaje sobie z tego sprawę ale każdy wpis zamieszczony w serwisie GoWork da się zidentyfikować po adresie IP. Poza tym serwis nie służy do opiniowania usług jakie świadczy konkretna firma/agencja ale jakie warunki pracy oferuje.

W każdym razie - biorąc pod uwagę metody działania, nieprawdziwe wypowiedzi pod adresem innych agencji, które są jawnym oszustwem oraz portfolio firmy BxM - nie zdecydowałbym się na skorzystanie z ich usług.

Za to wszystkie firmy, pod których klientów podszywa się BxM reprezentują zdecydowanie wyższy poziom - wystarczy zerknąć na portfolio: Vertes Design, Z Studio, F-media, Visualteam, ADIMO i jeszcze prawdopodobnie wiele innych.
1
Zostaw swoją opinię o BxM Multimedia Aplikacje Internetowe - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BxM Multimedia Aplikacje Internetowe