R&R-Bit Robert Rżany

Mielec

Opinie o R&R-Bit Robert Rżany

Mark 2013-11-15 00:48:10
Solidna firma.
4
Filip 2014-03-25 20:06:25
Praca w firmie R&R-BIT to przyjemność. Firma jest zorientowana na dobro i jakość obsługi klienta. Duża kultura pracy i wynagrodzenie zawsze na czas
3
Piotr 2014-05-05 21:40:40
Polecam !!!
Krzysiek 2014-07-29 02:35:58
Firma skierowana na dobro klienta. Dla tej firmy naprawdę liczy się klient. Polecam !!!
1
ONA :) 2014-10-20 18:10:41
Wypłata zawsze na czas. Miła atmosfera. Super szef :)
Hubert 2014-12-15 23:41:35
To jest fakt, firma dba o klientów.
1
Rysiek 2015-05-15 08:38:25
Wynagrodzenie zawsze na czas. Polecam. Fakt dla tej firmy liczy się dobro klienta.
1
gość 2015-05-17 10:23:22
czi jednak są porządni pracodawcy, takie firmy powinno się promować, nie jestem pracownikiem Waszej firmy ale gratuluję firmie R&R-BIT, niewiele firm może pochwalić się takimi opiniami swoich pracowników
3
Benek 2015-05-20 00:32:12
Ta firma nie ściemnia. Poprostu jest solidna i dba o klientów. Również nie jestem pracownikiem tej firmy, ale korzystałem z ich usług jako klient.
2
Radzio 2015-05-27 18:37:34
Potwierdzam. Solidna firma.
1
kick_top 2015-05-28 19:04:38
Potwierdzam również ich solidność i profesje.
1
xeniks 2015-11-30 20:35:28
Popieram solidność R&R-BIT
2
Aldona 2015-12-03 22:52:11
Ja również popieram rzetelność w wykonywaniu usług tej firmy. Po raz pierwszy spotkałam się z tak profesjonalną firmą i podejściem do klienta.
1
xella 2016-06-01 14:33:13
Polecam R&R-BIT
1
BENI 2016-07-13 08:53:59
Firma OK
1
xenon 2016-07-31 08:44:37
Pracodawca godny naśladowania. Oby takich było więcej.
1
Zostaw swoją opinię o R&R-Bit Robert Rżany - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie R&R-Bit Robert Rżany