Biuro Podróży Altamira S.C. Wioletta Mroczek Kinga Myszkowska

Katowice

Opinie o Biuro Podróży Altamira S.C. Wioletta Mroczek Kinga Myszkowska

Alex 2013-02-27 14:31:14
Jeżeli chodzi o prace w biurze podrozy altamira naprawdę nikomu nie polecam zarobki śmiechu warte, a obowiązków jak by sie było asystentem prezydenta USA . Z całym szacunkiem dla obu pan,ale prawda jest brutalna ze maja ludzi za nic!!!!!!
2
JOLA 2013-03-21 12:15:40
Pracowałam krótko w BP ALTAMIRA ze względów osobistych. Pracy i obowiązków sporo,ale adekwatnie do wykonywanej pracy była płaca. Więc nie zgodzę się z opiniami o niskich zarobkach! i złym traktowaniu pracowników! Zresztą fajnie jest iść do pracy w której się coś dzieje i w której jest obrót Klientów stałych i nowych ( zadowolonych z usług) , a szefowe są normalne. Życzę powodzenia i dalszego takiego szybkiego i prężnego rozwoju
3
Anna 2014-05-05 13:22:24
Witam ,bylismy na 8 dniowym wyjezdzie majowym na Chorwacji,jestesmy pod ogromnym wrazeniem,organizacji ,zakwaterowania ,a w szczególnosci wiedzy przemiłej Pani rezydent Ilony (usunięte przez administratora)Bylismy juz w róznych czesciach swiata,z róznymi biurami podrózy ,ale ten wyjazd bedziemy długo wspominac.Dziekujemy.
Aettess 2014-07-08 12:59:53
To obóz pracy, może faktycznie nie płacą źle, ale atmosfera, szefostwo, ilość zadawanej pracy nie do ogarnięcia. Wiecznie niezadowolenie, krzyki, wrzaski, pretensje o wszystko i mobbing . Robienie kreciej roboty, robienie z igły widły, niepłacone za nadgodziny !!! Tragedia. Nikomu nie polecam, zresztą przy takim przemiale pracowników jaki tam jest - wszystko mówi samo za siebie !!!
3
violcia41 2014-09-03 13:07:26
Witam ,bylismy w tym roku w Chorwacji z biurem ALTAMIRA, jesteśmy bardzo zadowoleni,a w szczególnosci z wiedzy przemiłej Pani rezydent Ilony. To już kolejny rok z Waszym biurem:-) w zeszłym roku byliśmy w Bułgarii i była ta sama Pani rezydent:-) Polecamy ! Bedziemy długo wspominac te wakacje.Dziekujemy.
4
pilotka 2014-11-27 17:58:09
Witam, miałam kiedyś okazję pracować z tym biurem jako pilotka. Jeśli chodzi o organizację samych wczasów to faktycznie narzekać nie można. Natomiast jeśli chodzi o płace i Panie Szefowe to już tak fajnie nie jest, bo wiecznie im coś nie pasuje. Jako pracodawcy bym Altamiry nie poleciła i dlatego też jest u nich taki przemiał osób.
3
Lilka 2015-03-16 11:19:00
Właśnie wróciliśmy z pobytu 2 dniowego w Zakopanem-Bańska Wyżna z Biurem Podróży Altamira, pobyt z kuligiem i innymi atrakcjami, dodam że nie był to mój pierwszy wyjazd z Tym Biurem i zawsze na najwyższym poziomie.Przewodnik Pani Małgosia, polecam Panią Przewodnik i Biuro Podróży, organizacja super, atmosfera super, Pani Małgosia zawsze uśmiechnięta i zorganizowana.
Polecam, bardzo udany wypoczynek.
norbert 2015-07-05 13:14:04
Wróciliśmy z żoną z wczasów w Chorwacji. Pobyt niezwykle udany. Urokliwe miejsce, super hotel, wyśmienite wyżywienie. Szczególne podziękowanie dla pani Ilony za dobrze zorganizowanie nam czasu i opiekę. Pozdrawiamy
mareksoft 2015-08-04 11:05:14
Kolejny raz byliśmy z B.P Altamira i kolejny raz jesteśmy bardzo mile zaskoczeni.Tym razem był to hotel Jadran w Seget.Hotel czysty,lokalizacja dobra,jedzenie bardzo dobre.Szczególne podziękowania dla przemiłej pani Ilonki za super zorganizowane wycieczki oraz poświęcony nam czas i mnóstwo cierpliwości.
zdzisław 2015-08-18 14:13:18
Spędziliśmy wspaniałe dni w hotelu Sileks w Macedonii.Oferta w 100% zgodna ze stanem faktycznym.Pragnę podkreślić profesjonalizm i zaangażowanie pracowników biura,a szczególnie Pani Dominiki-rezydentki.Gorąco polecam.
kazik 2015-09-08 09:08:44
Byliśmy 04.09 – 06.09.2015 - 3 dni na wycieczce zorganizowanej przez biuro Altamira w Sandomierzu - Nałęczowie - Kazimierzu. Oprucz zwiedzania w sobotę miała się odbyć obiadokolacja połączona z zabawą przy muzyce mechanicznej + zimna płyta. I to była prawdziwa tragedia. Zamiast wspaniałej zabawy przez połowę imprezy (w puławskim hotelu Prima) dwuch członków tej samej wycieczki usiłowało uruchomić jakiś tam sprzęt z marnymi skutkami, a zimna płyta to ściema (do obiado kolacji dodano ogórki kiszone, pieczarki, kawałeczek śledzika na parę i plasterek wędliny. Wieczór zmarnowany. Nie polecam
2
Beata 2016-07-10 21:17:19
Witam serdecznie właśnie wróciłam z Chorwacji z wyspy Hvar. Koszmar autokar w tamta stronę był ok,lecz z powrotem brak klimatyzacji,toaleta pełna brudna.Możliwości skorzystania z niej nie było tym bardziej że jechaliśmy z dzieckiem.Kierowca z Splitu wyjeżdżał jeden i jechał prawie dwanaście godzin sam, no i nie wspomnę o rezydentce p. Małgosia okropna kobieta miała rozwiązywać problemy lecz do niczego się nie kwapiła, o cokolwiek zapytana odpowiadała niegrzecznie i arogancko,oraz lekceważąco.Straszne jestem rozczarowana i zażenowana.
4
K.P 2016-07-20 10:12:00
Wczoraj wróciliśmy z wczasów w Macedonii.Przyznam że jestem bardzo mile zaskoczona.Miejsce,hotel, wyżywienie,obsługa super .Hotel Sileks bardzo przyjazny wczasowiczom .Szczególne podziękowanie dla rezydenta p.Rafała- odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.Autobusy firmy Bomatur obsługujące tak długą trasę bardzo wygodne. Z wielu biur podróży z których korzystaliśmy Altamira jest w 100%godna polecenia.
R. 2016-08-17 18:21:59
Wszędzie życzyłbym sobie takich szefowych i takiego podejścia do pracownika!
Zostaw swoją opinię o Biuro Podróży Altamira S.C. Wioletta Mroczek Kinga Myszkowska - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Podróży Altamira S.C. Wioletta Mroczek Kinga Myszkowska