Agencja Turystyczna Ola S.C. Barbara Księżarczyk-Tomeczek Konstancja Cygon

Siemianowice Śląskie

Opinie o Agencja Turystyczna Ola S.C. Barbara Księżarczyk-Tomeczek Konstancja Cygon

oli 2013-02-17 16:49:54
Agencja Turystyczna "Ola" to bardzo dobry i rzetelny pracodawca.Organizuje wspaniałe kolonie dla dzieci.byłam ztrudniona jako kierownik kolonii i nie narzekam.Nawiązałam współpracę na parę lat (mam nadzieje) Panie prowadzące biuro - kompetentne i miłe.Polecam tę firmę dla dzieci na kolonie i dla pracowników wakacyjnych
4
:) 2014-05-21 12:42:54
a ja byłem tam wychowawca na koloniach w biurze podrozy Ola i jestem zadowolony z wspołpracy z ta agencja...super kolonie i dobrze zorganizowane
4
buro 2014-12-05 13:34:59
wielka pomyłka byc z tą firmą na koloniach. Czarują na potęgę. Kierowników kolnonii mają lekko ... nie..... udanych.
5
dorota 2015-03-21 22:39:33
bardzo dobra Agencja...dziecko wrociło zadowolone z kolonii a było w Małym Cichym i liczy ze znow pojedzie z tej agencjii...oby!
5
Sylwia 2016-07-08 13:33:28
Moje dziecko dzisiaj jechalo do Rabki 08.07.16 porazka totalna niesprawny autokar kapalo mu z tylka okazalo sie plyn wspomagajacy przeglad dopiero pokazali jak uslyszeli ze wezwalismy policje zabim dojechali autokar odjechal drugi pojechal niesprawdzony z dzieciakami porazka katastrofa totalna podobno przeglad byl 3 dni temu a kierowca przyznal 3 tygodnie temu dzieci zmeczone porazka
5
Niezadowolona 2016-08-11 23:24:20
Pracowałam jako wychowawca, bardzo zla organizacja, zalatwianie ośrodka na telefon, brak warunków do prowadzenia zajęć, ciagle zmiany terminów, turnusow. Nierzetelna firma, raczej komedia, a pozytywne opinie napisały chyba wlascicielki. Nie polecam, ciężkie kolonie i małe pieniądze!
4
sandra 2016-08-18 18:05:38
Zgadzam się, rownież byłam wychowawcą. Kompletna porazka!Kierowniczka porazka!Osrodek porazka! I kadra nie dostała ani złotówki za wykonaną pracę..Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Zo 2016-08-18 18:08:40
JEDNA WIELKA MASAKRA!ZERO ORGANIZACJI!NIE POLECAM Z CALEGO SERCA!NIE PLACA KADRZE!OSZUKUJĄ!!!!SPRAWA JEST NA POLICJI I W SĄDZIE!!!JAK NAJDALEJ OD TEJ AGENCJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Sara 2016-09-05 09:46:55
Byłam kilkukrotnie wychowawcą na koloniach z tej agencji i szczerze z serca nie polecam. Brak organizacji, szczędzenie pieniędzy na dzieciach, ubogi plan kolonii, oszukiwanie swoich pracowników obietnicami bez pokrycia, zatajanie poważnych zdarzeń na koloni.
Nie pozdrawiam.
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Turystyczna Ola S.C. Barbara Księżarczyk-Tomeczek Konstancja Cygon - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Turystyczna Ola S.C. Barbara Księżarczyk-Tomeczek Konstancja Cygon