Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel

Tarnów

Opinie o Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel

były kierowca 2011-03-26 01:30:34
Taaaa... Jasne... Jesli chcesz mieć nerwy zszargane po paru miesiącach polecam firme MĄDEL. Obojetnie ktorą...
10
ao 2014-07-31 10:33:27
Nie pracowałam, ale wiele razy korzystałam z tej firmy wyjeżdżając na wczasy. Od kilku lat. Wszystko w porządku, solidnie, zgodne.
1
Mia 2015-06-27 23:58:59
Oj bardzo mili kierowcy uprzejmi a zwłaszcza jeden już tam dawno nie jeździ a wielka szkoda Pozdrawiam Pana Zbyszka :*
vac 2015-07-28 22:15:42
po połączeniu z Eurolines firma beznadziejna,zaznaczam że mam kartę stałego klienta. często jeżdże do francji. przerwy zamiast co cztery godziny są co 6 a nawet 7 godzin. a przy tym bardzo krótkie, około 10 minut. nie ma ani jednej przerwy 30 lub 40 minutowej, co dawniej w eurolinesie było standartem. beznadziejna klimatyzacja. kierowcy hiszpańscy i czescy bardzo nieuprzejmi.Częste spóznienia nawet 2-3godziny. ogólnie bardzo żle, przydała by się konkurencja
2
endrju 2015-11-03 14:21:41
"Pana" Zbyszka to ja akurat znam. Z najgorszej strony. Bo dobrych nie ma.
1
La Parisienne 2016-04-06 18:15:33
Nie polecam!!!!
Obiecany brak przesiadek okazał się aż dwoma w tym jedna w Chorzowie gdzie docelowo jechałam do Katowic. Obsługa niesympatyczna, kierowca w sposób niegrzeczny uświadomił mi, że nie obchodzi go mój bagaż. Dodam, że na każdej przesiadce musiałam sobie sama przenosić torbę z autokaru do autokaru oraz busika. Brak jakiejkolwiek chęci zadość uczynienia, a próba zwrotu pieniędzy z w/w powodów za niewykorzystany bilet powrotny, niestety wylądowała u Rzecznika Praw Konsumenta. Czekam na odpowiedź.
Od tej firmy z dala na kilometry!!!!!!!!!
1
pitres 2016-05-08 13:42:00
Potwierdzam poprzednia opinie o bardzo długich odcinkach miedzy postojami dodajac ze kierowcy w wiekszosci daja pozwolenie na picie alkoholu w autobkarach,co bardzo obniża komfort podroży.Wdza ze jada pijani i sami co slyszalem osobiscie mowia ze przymykaja na to oko ale w zamian co sie chwali ,kaza chociaz posprzatac syf ktory narobili po pijanemu.Staram sie przodu bo zawsze zbieranina debili usadawia sie wlwsnie z tylu co nie zmienia faktu robia chalas ,smorod i zanieczyszcznie toalety.Czyzby regulamin przewoznika zostal zmieniony.?
3
Niezadowolona 2016-07-02 20:20:10
W zupełności zgadzam się z opiniami powyżej. Najgorsza firma transportowa z jakiej usług kiedykolwiek korzystałam. Autobusy to jakis horror... Żeby na trasie Warszawa -Amsterdam (oczywiście przesiadka we Wrocławiu, chociaż bilet miałbyc bezpośredni) puszczano autokar, który ma mega niewygodne siedzenia, miejsca na nogi nie ma praktycznie ( mam 180cm wzrostu i praktycznie cała drogę musiałam siedzieć z podkulonymi nogami), gniazdek brak, organizacja podróży pozostawia wiele do życzenia. Kierowcy praktycznie nie informowali o tym gdzie się znajdujemy. Więcej nie skorzystam z usług tej firmy.
Guy 2016-12-01 15:22:33
Jestem stalym klientem i jak na razie wspaniale chyba ze sie zmienilo bo pol roku nie jechalem. Zostawiam firmie plus dla moich pracownikow okolo 6000€ rocznie. Jade okolo 18 grudnia. Zobaczymy czy zmienilo sie. Niezadowolonym polecam Sinbada. Dopiero zobacza co to znaczy chamstwo i poziom pilotek na wysokosci babci klozetowej. Nie mowiac o straszliwych kierowcach. Zreszta wypadki mowia same za siebie. Jak bedzie niedobrze nastepnym razem samolot.
Guy 2016-12-01 15:24:03
Jestem stalym klientem i jak na razie wspaniale chyba ze sie zmienilo bo pol roku nie jechalem. Zostawiam firmie plus dla moich pracownikow okolo 6000€ rocznie. Jade okolo 18 grudnia. Zobaczymy czy zmienilo sie. Niezadowolonym polecam Sinbada. Dopiero zobacza co to znaczy chamstwo i poziom pilotek na wysokosci babci klozetowej. Nie mowiac o straszliwych kierowcach. Zreszta wypadki mowia same za siebie. Jak bedzie niedobrze nastepnym razem samolot.
Zostaw swoją opinię o Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel