Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel

Tarnów

Opinie o Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel

były kierowca 2011-03-26 01:30:34
Taaaa... Jasne... Jesli chcesz mieć nerwy zszargane po paru miesiącach polecam firme MĄDEL. Obojetnie ktorą...
11
ao 2014-07-31 10:33:27
Nie pracowałam, ale wiele razy korzystałam z tej firmy wyjeżdżając na wczasy. Od kilku lat. Wszystko w porządku, solidnie, zgodne.
1
Mia 2015-06-27 23:58:59
Oj bardzo mili kierowcy uprzejmi a zwłaszcza jeden już tam dawno nie jeździ a wielka szkoda Pozdrawiam Pana Zbyszka :*
vac 2015-07-28 22:15:42
po połączeniu z Eurolines firma beznadziejna,zaznaczam że mam kartę stałego klienta. często jeżdże do francji. przerwy zamiast co cztery godziny są co 6 a nawet 7 godzin. a przy tym bardzo krótkie, około 10 minut. nie ma ani jednej przerwy 30 lub 40 minutowej, co dawniej w eurolinesie było standartem. beznadziejna klimatyzacja. kierowcy hiszpańscy i czescy bardzo nieuprzejmi.Częste spóznienia nawet 2-3godziny. ogólnie bardzo żle, przydała by się konkurencja
2
endrju 2015-11-03 14:21:41
"Pana" Zbyszka to ja akurat znam. Z najgorszej strony. Bo dobrych nie ma.
1
La Parisienne 2016-04-06 18:15:33
Nie polecam!!!!
Obiecany brak przesiadek okazał się aż dwoma w tym jedna w Chorzowie gdzie docelowo jechałam do Katowic. Obsługa niesympatyczna, kierowca w sposób niegrzeczny uświadomił mi, że nie obchodzi go mój bagaż. Dodam, że na każdej przesiadce musiałam sobie sama przenosić torbę z autokaru do autokaru oraz busika. Brak jakiejkolwiek chęci zadość uczynienia, a próba zwrotu pieniędzy z w/w powodów za niewykorzystany bilet powrotny, niestety wylądowała u Rzecznika Praw Konsumenta. Czekam na odpowiedź.
Od tej firmy z dala na kilometry!!!!!!!!!
1
pitres 2016-05-08 13:42:00
Potwierdzam poprzednia opinie o bardzo długich odcinkach miedzy postojami dodajac ze kierowcy w wiekszosci daja pozwolenie na picie alkoholu w autobkarach,co bardzo obniża komfort podroży.Wdza ze jada pijani i sami co slyszalem osobiscie mowia ze przymykaja na to oko ale w zamian co sie chwali ,kaza chociaz posprzatac syf ktory narobili po pijanemu.Staram sie przodu bo zawsze zbieranina debili usadawia sie wlwsnie z tylu co nie zmienia faktu robia chalas ,smorod i zanieczyszcznie toalety.Czyzby regulamin przewoznika zostal zmieniony.?
4
Niezadowolona 2016-07-02 20:20:10
W zupełności zgadzam się z opiniami powyżej. Najgorsza firma transportowa z jakiej usług kiedykolwiek korzystałam. Autobusy to jakis horror... Żeby na trasie Warszawa -Amsterdam (oczywiście przesiadka we Wrocławiu, chociaż bilet miałbyc bezpośredni) puszczano autokar, który ma mega niewygodne siedzenia, miejsca na nogi nie ma praktycznie ( mam 180cm wzrostu i praktycznie cała drogę musiałam siedzieć z podkulonymi nogami), gniazdek brak, organizacja podróży pozostawia wiele do życzenia. Kierowcy praktycznie nie informowali o tym gdzie się znajdujemy. Więcej nie skorzystam z usług tej firmy.
Guy 2016-12-01 15:22:33
Jestem stalym klientem i jak na razie wspaniale chyba ze sie zmienilo bo pol roku nie jechalem. Zostawiam firmie plus dla moich pracownikow okolo 6000€ rocznie. Jade okolo 18 grudnia. Zobaczymy czy zmienilo sie. Niezadowolonym polecam Sinbada. Dopiero zobacza co to znaczy chamstwo i poziom pilotek na wysokosci babci klozetowej. Nie mowiac o straszliwych kierowcach. Zreszta wypadki mowia same za siebie. Jak bedzie niedobrze nastepnym razem samolot.
Guy 2016-12-01 15:24:03
Jestem stalym klientem i jak na razie wspaniale chyba ze sie zmienilo bo pol roku nie jechalem. Zostawiam firmie plus dla moich pracownikow okolo 6000€ rocznie. Jade okolo 18 grudnia. Zobaczymy czy zmienilo sie. Niezadowolonym polecam Sinbada. Dopiero zobacza co to znaczy chamstwo i poziom pilotek na wysokosci babci klozetowej. Nie mowiac o straszliwych kierowcach. Zreszta wypadki mowia same za siebie. Jak bedzie niedobrze nastepnym razem samolot.
Pilotka 2017-01-27 02:43:43
Nie polecam i to bardzo. Weszłam w tą firmę naprawdę głęboko, i szczerze powiedziawszy jedno jest pewne, to jak PODOBNO pracownicy traktują pasażerów, nijak się ma do tego jak traktowani są pracownicy przez szefostwo. Są niesympatyczni, oszczędzają na czym tylko mogę (kosztem jakości), mało płacą. Egoiści, którzy nie słuchają opinii pracowników i ich pomysłów, a każdą uwagę puszczają koło ucha, bo przecież sami wiedzą najlepiej wszystko.
Organizacja pracy beznadziejna. Niektórzy muszą się nie raz przesiadać trzy razy, a firmie szkoda wysyłać pilotek na trasy poniżej 20 osób, w związku z czym obiecana i wymarzona kawa jest... jeśli sobie ją ktoś sam zrobi. A co z wyjazdami na 2 autokary? Oczywiście jedna pilotka. która jedzie za tą samą cenę co na jeden... i skacze sobie z autokaru do autokaru. Syf, bałagan i zero jakości.
2
SED 2017-02-27 15:19:44
Żyjemy w wolnym kraju jeśli nie pasuje to można zmienić firmę lub wyjechać za granicę.
4
Zostaw swoją opinię o Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mądeltrans Biuro Turystyczne Jerzy Mądel