Link Travel Dariusz Liszewski

Bydgoszcz

Opinie o Link Travel Dariusz Liszewski

Piotr 2015-01-02 14:53:51
nie jestem pracownikiem tej firmy ale skorzystałem z wyjazdu sylwestrowego organizowanego przez link travel. bardzo dobra organizacja od samego zamówienia do jego realizacji. polecam jak najbardziej
3
zdegustowany 2015-01-14 21:57:47
ja również nie jestem pracownikiem tej firmy, ale chciałbym wystawić opinię !
korzystałem z tego wyjazdu w grudniu 2014 roku.dokładnie był to turnus od 29.12.2014 r. organizacji wyjazdu nie było w ogóle. Rezydent - bodjaże niejaki pan Michał, nie powinien w ogole sprawowac funkcji rezydenta bo.... w ogóle sie do tego nie nadaje ! o wszystko trzeba było się dopytywac samemu! w pierwszym dniu jako ze byl rezydentem na stołowce gdzie wszyscy byli zgromadzeni powinien sie przedstawic i powiedziec o atrakcjach, wycieczkach itd... a czesc ludzi nawet nie wiedziala ze jest organizowana na drugi dzien wycieczka do Zakopanego... moze dlatego na wycieczke z osrodka Papiernik jechalo tylko 6 osob (?).... poza tym mial byc kulig ! warunki do tego były! ale rezydent nawet nie powiedzial o tym fakcie, tylko ze czekamy na chetnych ! a skad mieli niby byc ci chetni jak o tym fakcie nie zostali poinformowani! wycieczka do Niedzicy- gdzie autobus jak sam rezydent mowil zbieramy sie o godz. 12.00 a jemu zwyczajnie pomylily sie godziny bo wyjezdzalismy o godzine pozniej..na pewno nie skorzystam juz z wycieczek organizowanych przez link travel !
pozdrawiam
1
Dariusz Liszewski 2015-10-21 11:24:00
Witam. Jestem właścicielem Link Travel. Z chęcią odniosę się do powyższej opinii.

Informacje o wycieczkach (Zakopane, baseny termalne) zostały wywieszone na drzwiach wejściowych do budynku, drzwiach do stołówki oraz w windzie już 28 grudnia (sam to robiłem), nie sposób było tego nie zauważyć. Na kartach tych był także podany nr telefonu do rezydenta, który był do Waszej dyspozycji 24h. Termin wycieczki do Zakopanego został ustalony już we wrześniu i znajdował się na naszej stronie internetowej w planie pobytu (link "plan pobytu i dojazd" w opisie pensjonatu). Frekwencja na tej wycieczce (wypomniane 6 osób w Papierniku) jest zwykle dość niska z uwagi na czas jej trwania - od 9:30 do 18:00, większość osób nie chce na nią poświęcać całego dnia z 3-4 dniowego pobytu. Jadą na nią głównie osoby, które wykupiły turnus 5-6 noclegów. Nie zmienia to faktu, że wycieczkę tą zawsze organizujemy i zawsze uzbiera się pełen autokar z naszych pensjonatów w Szczawnicy.

Kulig - może odbywać się wyłącznie po drogach asfaltowych, gruntowych i leśnych pokrytych śniegiem. W 2014 roku pierwszy śnieg spadł 26 grudnia. Było go na tyle dużo, że wszędzie zrobiło się biało, ale zbyt mało by mógł utrzymać się na drogach (w Szczawnicy nie sypie się solą). Warunków do organizowania kuligu nie było. Stok narciarki był naśnieżany od początku grudnia i tam warunki były bardzo dobre.

Rezydent pomylił godzinę odjazdu autokaru na wycieczce do Niedzicy, to fakt. Trzeba jednak wziąć poprawkę, że Michał był rezydentem po raz pierwszy, brakowało mu doświadczenia. Mieliście Państwo dodatkową godzinę czasu wolnego w tym urokliwym miejscu :)

Co roku dokładam wszelkich starań pracując w sezonie po 14h na dobę, także w weekendy, by przygotować organizacyjnie każdy z turnusów. Przy 1000 gości przebywających w tym samym czasie w ponad 10 różnych miejscach nie da się uniknąć problemów, jednak w przeciwieństwie do wielu innych właścicieli biur po
2
Dariusz Liszewski 2015-10-21 11:27:38
(...) ciąg dalszy

w przeciwieństwie do wielu innych właścicieli biur podróży, ja zawsze odbieram telefon, a jak mam zajęte (często) to oddzwaniam. Jeżeli mają zatem Państwo jakieś uwagi do naszej pracy w trakcie turnusu proszę to zgłaszać rezydentom lub mnie – znajdziemy rozwiązanie.
1
Jurek 2016-01-03 10:42:46
Skorzystałam z tegorocznej zabawy Sylwestrowej/Pensjonat CHEMIK Piszcie co chcecie kto się miał wybawić miał ku temu okazję,jedzenie przednie ,atmosfera super rezydent komunikatywny,uczynny,konkretny POLECAM WSZYSTKIM
2
chutnik 2016-01-03 11:06:25
Sylwester oraz cały pobyt wzorcowy Pan Rezydent stawał na głowie podczas całego pobytu aby wszystko zapięte było tip top kontakt,informacje docierały w odpowiednim czasie mimo dużego obłożenia osób młodych na ośrodku obsługa dała radę Polecam wyjazd
Radosław 2016-01-04 10:35:10
Sylwester w szczawnicy super Polecam gorąco byliśmy w hutniku zero zastrzeżeń jw rezydent Jacek super reszta też ok Polecam Serdecznie wyjazdy z tym organizatorem
Ekipa Grójec 2016-01-04 17:55:01
CHEMIK RZĄDZIŁ CHYBA NAS COŚ JESZCZE TRZYMA POZDRO
Bartek 2016-01-05 11:31:12
Impreza pobyt w Chemiku 2015/16 supcio--dzięki wielkie
1
Katowice 2016-01-11 14:40:28
Nie jestem pracownikiem ale opinię wystawię -tegoroczny Sylwester w Szczawnicy(chemik)wszystko ok,rezydent profesjonalny ,zabawa przednia ,wycieczki usalone odbyły się w czasie jak najbardziej 5 z plusem polecam wyjazd
2
Dariusz Liszewski 2016-01-11 19:01:31
Witam. Jestem właścicielem Link Travel.

Odnoszę wrażenie Jacku, że sam pisałeś te opinie. W jakim celu? nie wiem, może chcesz pochwalić się znajomym jakim to byłeś świetnym rezydentem. Otóż nie byłeś :)
1
TURYSTKA 2017-01-01 16:07:40
Jesteśmy właśnie po Turnusie Sylwestrowym w ośrodku Beskid i dołączę do nie malej grupy osób,ktorzy wyrażają nie zbyt pochlebna opinie o Turnusie,Sylwestrze A przede wszystkim i organizacji całego tego przedsięwzięcia. Zacznijmy od poczatku, po przyjeździe na miejsce ciężko było podjechać pod ośrodek,niewspomne o tym że Parking za który zapłaciłam już pierwszego dnia został "odśnieżony"trzeciego,musieliśmy czekać na kwaterunek 2h bo "przemiła Pani "z recepcji poszła na zakupy. Poszliśmy do pokoi A tam brud straszny,łóżka i całą resztą jak za komuny nawet TV nie było w pokoju. Kulik cena 40 zl za osobę noby nie duzo w tym miało być ognisko l,kielbacha a co sie poznoek okaaalo nie bylo nic. To przy deptaku stoja Panowie Woznicy z końmi którzy za kulig z ogniskiem pochodniami i muzyka góralska wzięli po 30 zl od osoby. A teraz najbardziej rewelacyjna atrakcja Turnusu to "Bal Sylwestrowy" i godzinie 16 spotkanie za rezydentem w celu ustalenia miejsc przy stole gdzie później i tak siedziało się gdzie indziej ale jak było napisane "Pan Rezydent wyznacza miejsc ostatecznie".Na sali gdzie były spożywane posiłki był straszny ścisk,stołów za dużo i za bardzo scisniete,za mną siedzial puszysty Pan więc ciężko było oddychacbo bylam przyklejona do swojego stołu. Po kolacji udaliśmy się "potańczyć " połowa gości z sali od jedzenia poszła tańczyć wiec my już tanczylismy w drzwiach,strach pomyśleć co to by było jak by ruszyli wszyscy. Żadnego przywitanie gości sylwestrowych,żadnych fajerwerków. O godzinie 1.00 musieliśmy zmienić lokal. Przykre bo to najwazniejsza impreza w roku. Firma Link Travel powinna zająć się organizacja Spendow do RzeŹni ewentualnie organizacja Kinder Balów choć niekoniecznie bo d zieciaczki liczą na mega atrakcje A tu ich było brak. Pozdrawiam.
1
Agata 2017-01-10 10:02:42
Właśnie również podzielę się opinią ----Pan WŁAŚCICIEL FIRMY organizującej Sylwestra totalna olewka ,na nasze pytania odpowiedż brzmiała,że wszystkie problemy to wina nie kompetentnego rezydenta-więc ja pytam kto go zatrudnił,w pokojach syf,kiła i mogiła program imprezy nie pokrywal sie wogule z tym za co płaciliśmy---a sam bal sylwestrowy porażka jak wyżej napisał ktoś ścisk na sali,zero dyskusji z panem djem rezydentem-Pan na prośbe aby zagrał Nam jakiegoś rock&rolla odpowiedział,że za darmo umarło?!!!! Pozatym rozumiem,że Sylwester ale Pan dj walił wódą na kilometr Nie polecam nikomu takiego wyjazdu dno totalne!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Link Travel Dariusz Liszewski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Link Travel Dariusz Liszewski