Voyager Usługi Transportowe Przewóz Osób i Towarów

Gorlice

Opinie o Voyager Usługi Transportowe Przewóz Osób i Towarów

abc 2011-10-03 11:12:51
Jak myślisz ze 300 godzin na umowe zlecenie starym zdezelowanym autobusem, znosząc humory i widzi mi sie prezesa jest miło to polecam. :) Wystarczy zapytac któregokolwiek z kierowców. Nie raz słyszałem jak rozmawiają przez telefon o stanie technicznym pojazdów ( "hamuje tylko lewe przednie koło".)
3
inus 2012-03-29 16:17:46
racja zgadzam sie w 100 procentach stare zdezelowane autobusy tylko z wierzchu pomalowane wyglądają dobrze a tak naprawdę to totalny złom !!!!!!!! i do tego wielki szef pan [usunięte przez moderatora]
1
furgala 2013-12-14 22:08:18
Opinia od kuchni. Jako, że jest tego dużo (bo i poznałem jak to wygląda od środka), to postanowiłem to spisać na Pokazywarce. Wady i zalety pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora)
Piotr Pietrzak 2015-06-01 21:46:11
Chciałbym bardzo podziekowac za przyjemny i bezpieczny transport z Pl do Holandii.
Nastepnym razem gdy będę się z państwem wybierał bardzo chciałbym żeby moim kierowca był Piachu .Bardzo przyjemny kierowca i bezpiecznie dowozi do celu.
Pozdrawiam i dziekuje bardzo.
Zu 2015-07-17 19:19:38
Piachu??? Ostatnio jak jechałam autobusem to policja go złapała i okazało się, że ten koleś nie ma prawda jazdy! Jeszcze długo będę wspominać tą okropną podróż i Piacha który zachowywał się jak ostatni burak!
Nie pozdrawiam, nie polecam i nie dziękuję, do niewidzenia.
adam 2015-08-16 07:24:43
ja nie dowiem sie jaka podroz poniewaz kierowca nawet nie raczy po mnie podjechac czekałem na niego pod klatka jak.... tel. nie odbierał nie polecam. Jak tak mozna postepowac czysta kanalia nie człowiek
Zen 2016-05-20 14:20:10
Nie polecam kierowcy firmy Voyager mieszkającego w Brzegu opolski cham i prostak.Jazda z nim to ryzyko własnego życia odradzam jazdę z tym kierowcą i z tej firmy.Możliwe,że nie ma uprawnień do wykonywania zawodu
Nie polecam,do widzenia
Ana 2016-07-29 21:18:43
Nie polecam tej firmy. Nie slowni , obiecuja zniżki a jak przychodzi do zaplaty to znizek wcale nie ma . Tragedia nie polecam
Kaja 2016-08-31 14:55:15
Nie polecam! Kupiłam u nich bilet przez internet na podróż z Łodzi. Czekałam na dworcu na autokar, który nigdy nie przyjechał, w informacji na dworcu mi powiedzieli, że nigdy o takim przewoźniku nie słyszeli...
Morcik 2016-11-29 10:42:46
Pogadamy? Chce się dowiedzieć więcej o tej sytuacji ;)
Zostaw swoją opinię o Voyager Usługi Transportowe Przewóz Osób i Towarów - Gorlice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Voyager Usługi Transportowe Przewóz Osób i Towarów