Luna Trans Wiech Małgorzata

Rzeszów

Opinie o Luna Trans Wiech Małgorzata

ewelina krupa 2014-06-22 10:31:45
pisze jako klient- niezetelna firma, traktują klienta jak smiecia, uważają, ze wszytsko im wolno!. Zmieniałam godzinę busa i nie zostało to przepisane. W dzień wyjazdu zostałam dosłownie wyrzucona z busa przez kierowcę!!!
Masakra jakaś
5
agnieszka 2014-06-30 10:29:47
Byłam pasażerka busa tej firmy, bardzo źle wspominam podróż na trasie Warszawa -Rzeszów. Kierowca jechał jak szaleniec, za ni sobie miał jakiekolwiek przepisy ruchu drogowego, podam przykład: jazda na pełnym gazie na czerwonym świetle, próba wyprzedzania dwóch tirów naraz na zakręcie przy kiepskiej widoczności! o tym że nagminnie wymuszał pierwszeństwo nie wspomnę, a to że jechał z taka prędkością że ludzie go już prosili by zwolnił bo się bali to szkoda gadać. Nic nie pomagało nawet jak na głos krzyczeliśmy "co pan robi". Jechał jakby wiózł przedmioty a nie ludzi! Na ostrych zakrętach aż nami rzucało bo nie raczył zwolnić, a w pewnym momencie kierowca nie zauważył, że samochód przed nami będzie skręcał w lewo i dosłownie omijał go z prawej jadąc z nami rowem bo nie wyhamowałby i byłoby boom! Ta podróż była koszmarna i już nigdy nie skorzystam z usług tej firmy, chcę jeszcze trochę pożyć.
5
krystyna 2014-08-12 22:50:41
bardzo polecam ta firme, kierowcy sa bardzo mili i obsluga tez. czasem trafi sie jakis schumacher ale jak chcesz jechac w zolwim tempie przenies sie do neobusa. jazda busem to nie kolko rozancowe.
2
adrian 2014-08-19 15:57:28
Bardzo mile dziewczyny pracujace w biurze ktore zawsze udziela wyczerpujace wiadomosci na temat kursow do warszawy a na dodatek nigdy nie mialem problemow ze zmiana terminu na zakupionym internetowo bilecie nawet po dwa razy polecam lune zawsze milo profesjonalnie i na czas!!!
Justyna 2014-12-06 08:42:04
A teraz ja się wypowiem .. Właśnie jadę Luną do Rzeszowa. Nie jadę tym busem pierwszy raz, ale właśnie mi się przypomniało, dlaczego zrezygnowałam z usług Luny na rzecz Neobusa. Krystyno droga, chyba nie doświadczyłaś nigdy jazdy Neobusem, zapewniam Cię, że nigdy nie jechałam nim dłużej niż Luną a stanowczo czuję się w nim bezpieczniej. Otóż, mogę spontanicznie, bez wielkiego zastanowienia przekazać kilka informacji, które widzę :) Siedzę nam samym końcu, bo tylko tam było wolne, Hmm jadę dopiero 27 min, a mam już ochotę wysiąść. Już ok 10 razy obiłam głową o dach, mój fotel skrzypi, co jest nie do zniesienia i ten smród foteli.. To jest coś strasznego. Tak, tak siedzę na kole.. Ale to może powinnam mniej zapłacić za to miejsce. Choć szczerze mówiąc patrzę, na te wszystkie twarze ze mna jadące i widzę jeden wielki grymas.. Mysle sobie. Oni tez słyszą moj skrzypiący fotel, tez czuja ten smród i a i nie jednemu, który siedzi pod schowkiem górnym, udało sie głowę obić. Wszyscy są zamuleni, ale to może przez porę dnia.. A może dlatego, że kierowca nawet radia nie włączył.. Pewnie przez to, że jest strasznie zajęty rozmową z drugim kierowcą obok.. A no i papierosek też musi być. Neobus dzisiaj wyjeżdża o 9, jestem pewna że spotkamy się z nimi na parkingu w Kunowie.. Ajć jak bym chciała się teraz do nich przesiąść!!! Komfort, kultura, spokojna jazda, możliwość odpoczynku, przestrzeń, brak smrodu, profesjonalna obsługa.. o i ciasteczko i woda :) no i to wszystko w tej samej cenie..
4
Pasazer 2015-03-15 03:49:47
Nie pierwszy ale pewnie ostatni raz jestem pasażerem luny.Mam wrażenie ze pasażerowie traktowani są coraz gorzej , nie tylko przez rozkrzyczana właścicielkę która ZAWSZE ma rację i nie można jej nic wytlumaczyc, wyrazić swojego zdania ,ponieważ nie da dojść do głosu , ale również coraz częściej przezkukierowców ,którzy chyba zapominają ze za ich plecami siedzą ludzie, którzy widzą i slysza. Pani Justyno rzeczywiście najwyzszy czas zrezygnowac z luny na rzecz Neobusa.
3
Klient 2015-07-08 19:17:33
Bardzo odradzam ta firme, obsluga wulgarna, nie liczą się wogole z pasazerem, nie dostosowuja się do klienta, trzeba trzymac swoje bagaże na kolanach i w busie bo szefostwo ma za nic prosbe klientow.. nikomu nie polecam tej firmy!!!
5
Justyna 2015-09-26 09:35:31
Aaaaaaa!!!!!!! Jadę z Tobą droga LUNO.. i nigdy więcej już tej przygody nie powtórzę.
Dopiero Janki, a ja mam dosyć!!! Tak jestem wygodnisia i wyjątkiem jest to, że nie kadę samochodem, ale nic nie usprawiedliwia traktowania ludzi jak towar przewozowy. Co za smród!!! Siedzenia tak blisko siebie, że nie ma jak siedzieć. Ja juże nie nawołuje do kierownictwa, bo nie wierze że ma to coś zmienić, jeśli widzę tyle złych opinii i zero reakcji na lepsze, ale nawołuje ludzi NIE KORZYSTAJCIE Z LUNY!!! Im Was będzie mniej, tym szybciej szefostwo zrozumie, że musi zacząć coś naprawiać. Pozdrawiam
3
Ola 2016-04-17 19:43:04
Jezdze Luna bo musze, do Tarnobrzega tylko oni maja w miare dogodne polaczenie. Jade wiec tym busikiem tragicznym, zlotym tylko z wygladu. Siedzenia niewygodne, nie ma miejsca na nogi wiec wszystko boli. Nie ma schowka na fotelach wiec magazyn, wode, telefon trzymam na nogach Albo wcisniete w fotel. Nie ma klimy wiec goraco I smierdzi az kierowca sie zlitowal i otworzyl szyberdach I teraz dla odmiany wieje. No , kupa straszna!
1
Piotr 2016-04-18 02:14:44
To tak jak ja .Niestety.A ceny biletów z kosmosu. Chytrosc wlascicieli sie klania . Moze nareszcie pojawi sie inny , w koncu nowy przewoznik ,juz dosc Luny. Dobrze ,ze z Rzeszowa jezdzi Lux Express,NeoBus czy Polski Bus,przynajmniej stamtad jest wybór. "Ryba psuje sie od glowy" nie ogona .Pozdrawiam
1
Anna 2016-04-20 22:14:14
Jestem niedoszłą pasażerką Luny. NIE POLECAM. obsługa fatalna, miałam jechać jutro do tarnobrzegu (rano .. do pracy, a nie na wycieczkę). Dziś telefon z firmy, ze kursu nie bedzie. przedstawiono mi problemy techniczne (nie zapewniono drugiego busa), ja obstawiam, ze było za mało chętnych. Oczywiscie oburzenie, ze ja się oburzam. Oczywiscie mam sie cieszyć, ze w ogóle do mnie zadzwoniono - tak przedstawiała to osoba kontaktująca. Mojego pracodawce nie interesuje, ze busa odwoła, czy ta Pani odpowie za np.zerwanie umowy, bo nie mogłam dojechać? Absurd! Niever again. omijac szerokim łukiem. Obsługa klienta to podstawa! D
1
Monika 2016-04-21 13:48:03
Luna Trans nie polecam. Odechciewa się już na etapie rezerwacji telefonicznej. Pani, która tam jest pracuje chyba za karę, na pytania odpowiada ze złością i ciężko się od niej coś dowiedzieć. Zrezygnowałam. Zadzwoniłam do Neobusa i całkiem inna rozmowa- szybko, miło i konkretnie.
3
byla pasazerka 2016-06-17 15:05:28
NAJGORSI! Potwierdzam wszystkie opinie powyższe. Zero możliwości zmiany wyjazdu/powrotu. Nawet jeżeli nie ma miejsc to normalnym zachowaniem byłaby kwestia dogadania się. Tutaj nie ma takiej opcji. Pani odbierająca telefon wręcz okropna. Zero sympatyczności do człowieka, odbierany telefon wręcz z pretensją. 70 zł wyrzucone w błoto, trudno niech się udławią. Karma wraca i niech wróci im brakiem chętnych. Zero profesjonalizmu.
1
Eros 2016-06-20 10:36:29
Czy ja wiem komfort jazdy zly... no ale coz najlepsA zolta raakieta masakra kierowcy po 60 ~stce z ladka dadza bagaz a ich wyglad uuu wiele do zyczenia... wymienic kadre kierowcow na mlodszy model... a reszta wystraszona jakby 1 raz jechali do wawy... niestety nie polecam.
1
nigdywzyciu 2016-08-10 10:13:37
Nigdy w zyciu nie pojade z ta Firma!!!!! Nie dosc ze chamski kierowca, ktory w ramach nie wiem czego-czy oszczednosci na paliwie czy lubi sobie poskakac na fotelu jak kangur-urzadza ludziom jakis chory rajd po zadupiach!!!Biedak nie ma CB-radia(bo im nie wolno!!!!!) i musi non stop telefonowac do kumpli z trasy bo jedzie jak wariat,lamie przepisy narazajac ludzkie zycie i zdrowie!!! Smrod w tym busie byl nie do zniesienia-to byl Horror tam siedziec te 3godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Popieram opinie o pani przyjmujacej rezerwacje, ze odbiera te telefony jakby za kare. Zycze tej firmie szybkiej plajty i mam nadzieje, ze wkrotce o tym napisza!!!!!!!!!!!!!
2
preczZChamstwem 2016-08-18 06:48:39
nigdywzyciu- czyzby cie bolalo ze kierowca rozmawia przez telefon? z tego co czytam nie piszesz jakoby go trzymal w rece a wiec zakladam ze ma zestaw glosnomowiacy lub sluchawki a wiec nie robi nic zlego. jezdze czesto ta firma znam kierowcow i troszke jestem zdegustowany twa opinia. rozumiem zarzuty ze siedzenia niewygodne czy stare auta... mam jednak pare pytan
1. odnosnie telefonu. czy przeszkadza ci to ze kierowca rozmawia z kolegami przez tel?
2. chamski... mozesz wyjasnic co takiego chamskiego zrobil? a czy ty bylas(byles) wobec niego wporzadku?
3.w ktorym miejscu jechal zadupiami? moze omijal korki zebys szybciej byla(byl) w domu. sam slyszalem jak pasazer podchodzi co piatek i mowi o objezdzie...
4.jakie przepisy lamie? czy problemem jest podejsc bezposrednio i zwrocic mu uwage?
2
byly klient 2016-08-20 12:46:55
kierowcy bardzo czesto rozmawiają przez telefon przymajac go w reku , chamskie zachowanie kierowcow to nic w porownianiu z tym jak odnosza sie panie pracujace na biurze oraz wlasciciel i wlascicielka ,ktorzy sie podaja ze pracownikow . Wstyd i zenada ale , ale podobno w firmie wola romanse
1
Czarny Olek 2016-08-22 21:52:24
99% wypowiedzi to najszczersza prawda!!!!
1
nigdywzyciu 2016-08-25 08:41:44
Czlowieku!!!pasazer ma zwracac uwage kierowcy ze lamie przepisy,np na podwojnej ciaglej linii wyprzedza auta , jedzie jak wariat z przekroczona predkoscia lub jedzie w odleglosci 2 metrow od auta z przodu a na zadupiach zapieprza srodkiem jezdni?????on jest w pracy wiec ciagle uzywanie telefonu jest zabronione z uwagi ze prowadzi auto z ludzmi i bierze ten Telefon co pare mnut bo musi wiedziec czy czasem na jego trasie nie stoi policja!!!! W busie idzie sie porzygac ze smrodu!!! a kierowca chamski , w dodatku gbur i od niego tez smierdzialo!!!!
1
krystian 2016-08-25 09:19:54
czemu bezposrednio mu nie powiesz tylko wypisujesz tutaj? kiedy jechales jesli mozna spytac?
1
Masakra 2016-08-25 22:49:34
Te pozytywne opinie a raczej w obronie tej dziadowskiej firmy pisze jej właścicielka, pani od telefonu lub ci kierowcy po zawodówkach !!!ludzie nie wsiadajcie do tych aut jak wam zdrowie i życie miłe !!!
1
preczZChamstwem 2016-08-26 12:06:20
czlowieku, jestem pasazerem, bardzo dobrze znam kierowcow i staje po ich stronie, ale chyba tego niezauwazyles. gdzie w moim wpisie jest napisane ze bronie firmy?
rownie dobrze moge napisac ze jestes z konkurencyjnej firmy.
skoro ci kierowcy to tacy samobojcy to dlaczego przez tyle lat nikt nie zginal? kiedy slyszales o jakims wypadku z ich udzialem? ci ludzie was woza chca zebys byl szybciej w domu a ty tak mu dziekujesz...
przez telefon rozmawiaja... boze drogi, a co nie moga? pokaz mi paragraf ze to jest zabronione, a jak ktorys rozmawia to zglos to na policyje.
szkoda slow na was. idzcie do neobusow, oni napewno sa bardzo mili, tylko ze jeden z drugim maja was w dupe a chlopaki z luny przynajmniej pogadaja, posmieja
1
PreczZChamstwem 2016-08-30 14:37:19
Jestem facet, nie pisz do mnie jak do kobiety. Jestem padazerem. Nie umiesz czytac co napisaLEM wyzej?
BOLO 2016-10-11 15:48:02
NIGDY WIĘCEJ NIE POJADĘ Z TA FIRMĄ, DWA RAZY I WYSTARCZY NA CAŁE ŻYCIE, UWAGI NA TEMAT "KULTURY"KIEROWCÓW SĄ NIESTETY PRAWDZIWE, TEGO NIE BYŁO NAWET W CZASACH PKS, PO PROSTU NIGDY NIE KUPIE BILETU NA LUNĘ
2
Zostaw swoją opinię o Luna Trans Wiech Małgorzata - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Luna Trans Wiech Małgorzata