Opinie o Chemar 2 Ośrodek Wczasowy w Łeba

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Chemar 2 Ośrodek Wczasowy. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Chemar 2 Ośrodek Wczasowy o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Chemar 2 Ośrodek Wczasowy w Łeba

Madzia Nowy wpis
Inne

Czy ośrodek wczasowy nie poszukuje może osób do sprzątania ?

cd. cd. Chemar 2 w Łebie - najgorszy pracodawca w Nowy wpis

cd. cd. Chemar 2 w Łebie - najgorszy pracodawca w Łebie w Chemar2 w Łabie obowiązują Zasady – pracownik nie może jeść dżemu –mimo że zostało w salaterce po wczasowiczach, pracownik nie może napić się kakao mimo że w dzbanku zostało – kelner ma wylać, pracownik nie może napić się mleka które zostało po śniadaniu w dzbanku, bo z niego na drugi dzień będzie zupa mleczna. Takie tam są zasady, które co chwilę wygłasza kierownik żywienia. Śniadanie mogą zjeść prawie wszyscy pracownicy. Obiad pracownicy jedzą przeważnie zimny, też jako ostatni. Porcje mniejsze niż dla dziecka – czyli mniejsze niż „połówka”, gołąbki były np. po jednej sztuce dla każdego pracownika, gołąbek wielkości kciuka. Obiad nie przysługuje każdemu pracownikowi mimo iż jest w pracy. Kolację jadają nieliczni pracownicy, bo tez nie wszystkim przysługuje, a reszta jest zmęczona wyczekiwaniem kiedy będzie mogła wejść na stołówkę i zjeść kolację. Jest wtedy zazwyczaj około 20-tej i pracownicy kuchni i marzą aby odpocząć, bo co poniektórzy od 5-tej rano na są nogach. Wyżywić około 400 ludzi to ciężka praca. Wszędzie kamery podglądają pracowników, na stołówce będzie druga, bo pierwsza nie ma zasięgu na całość stołówki. Negatywizm szefostwa, złe traktowanie ludzi powoduje złą atmosferę w pracy. Duża rotacja pracowników nie dziwi, nie do przyjęcia są dla większości pracowników warunki poniżej godności ludzkiej zarówno w relacjach, godzinach pracy, wyżywieniu, wynagrodzeniu….

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chemar2 w Łebie cd. Nowy wpis

Chemar2 w Łebie cd. Fakty – pracowników ponad 20 osób, śniadania pracownicze wyglądają tak: przygotowane porcje dla każdego - na talerzyku 3 plasterki zeschniętego sera, połówka przerwanej wędliny też nie dzisiejsza, 2 plasterki pomidora schłodzonego z co najmniej wczoraj, kilka plasterków ogórka, masło nie na każdym talerzyku – i nie ma co się upominać, bo nie otworzą kostki masła, herbata zimna, bo zaraz jak zjedzą wczasowicze obsługa stołówki musi wyłączyć z termosu z herbatą wtyczkę z gniazdka. Pracownicy jedzą śniadanie jako ostatni tj. najpierw kilka tur wczasowiczów, później szefostwo czyli małżeństwo współwłaściciele, kuzynka czyli kierownik żywienia oraz córka jako dyrektor - siadają do stolika przy pustej stołówce i jedzą jak wczasowicze ze stołu szwedzkiego. Dopiero jak zjedzą i dadzą znak obsługa stołówki zbiera resztki ze stołu szwedzkiego i wynosi na zaplecze gdzie wg ustalonych zasad i reguł narzuconych przez panie szefowe przygotowują porcje dla pracowników, a jest to czasami godzina 11-ta. Zasady – pracownik nie może jeść dżemu –mimo że zostało w salaterce po wczasowiczach, pracownik nie może napić się kakao mimo że w dzbanku zostało – kelner ma wylać, pracownik nie może napić się mleka które zostało po śniadaniu w dzbanku, bo z niego na drugi dzień będzie zupa mleczna. Takie tam są zasady, które co chwilę wygłasza kierownik żywienia. Śniadanie mogą zjeść prawie wszyscy pracownicy. Obiad pracownicy jedzą przeważnie zimny, też jako ostatni. Porcje mniejsze niż dla dziecka – czyli mniejsze niż „połówka”, gołąbki były np. po jednej sztuce dla każdego pracownika, gołąbek wielkości kciuka. Obiad nie przysługuje każdemu pracownikowi mimo iż jest w pracy. Kolację jadają nieliczni pracownicy, bo tez nie wszystkim przysługuje, a reszta jest zmęczona wyczekiwaniem kiedy będzie mogła wejść na stołówkę i zjeść kolację. Jest wtedy zazwyczaj około 20-tej i pracownicy kuchni i marzą aby odpocząć, bo co poniektórzy od 5-tej rano na są nogach. Wyżywić około 4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kwiatek1

powiem krótko [usunięte przez moderatora] i nie życzę nikomu tam pracować

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Chemar 2 Ośrodek Wczasowy - Łeba

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Chemar 2 Ośrodek Wczasowy
Przejdź do nowych opinii