Przewozy Osobowe Auto Pol-Kap Marek Polaszczyk

Lipiany

Opinie o Przewozy Osobowe Auto Pol-Kap Marek Polaszczyk

aga 2014-05-15 08:26:19
jechalam z ta firma 3razy i nie moge zlego slowa powiedziec.punktualni,mila obsluga,busy ladne,czyste. polecam
8
maja 2014-12-09 14:23:39
Firma ok. Tylko prośba do kierowców. Panowie tyle ostatnio wypadków a wy ciągle rozmawiacie przez telefony komórkowe podczas jazdy. Czy to problem zakupic sobie słuchawki. Pozdrawiam.
6
Adamko 2015-01-22 19:12:45
Nie dawno wracałem kierowca zmęczony przybrał znak to dobrze ze tylko znak a nie samochód.W tak długie trasy powinno jechać 2 kierowców lub mieć trasę z odpoczynkiem a nie tam i z powrotem grubo ponad 1000 km. Czekam tylko aż dojdzie do wypadku bo tylko jedno się liczy kasa kasa!!!! A ludzie gdzie???
6
opopopopo 2015-09-09 14:25:55
Potwierdzam opinie,ze wiekszosc kierowcow bardzo glosno bawi sie swoimi elektronicznymi zabawkami,tak ze nie slysalam swojej komorki.Bardzo dobra ocene wystawiam Malemu Lukaszowi a zla panu Rafalowi/nie wiem ilu Rafolow pracuje w tej Firmie/?.Ten o ktorym pisze byl bardzo nieuprzejmy /to delikatne slowo/.Dal nam do zrozumienia,ze wie o skargach dot.psucia toreb,przez to ze faktycznie obchodza sie z nimi jak z worami ziemniakow.
3
Mala 2015-10-01 19:24:16
Jezdze z firma juz 5 lat bardzo duzo sie zmienilo czekam moze beda rabaty :)
2
klientka 2016-02-14 16:04:55
Ostatnio miałam przyjemność jechać z Panem Stasiem,niestety nie była to przyjemna podróż,gdyż kierowca podczas jazdy palił papierosy w busie,poza tym firma ok
1
klientka 2016-03-15 12:58:23
Wszystko ok...Dzwonisz zamawiasz, ładnie pięknie ale w praktyce to już tak fajnie nie wygląda. Wracałam z Niemiec 850km do granicy...15 godz.w trasie to już było przegięcie. Kierowca miał już za soba ponad 1000km,zmeczony nie wyspany..ostro na liczniku. Tragedia i non stop na telefonie...sms-y i rozmowy z kolegami. Picie alkoholu w busie.Prosisz kierowce o zwrócenie uwagi na bagaż...wysiadasz i slyszysz a... to tylko torba. Przesiadki w Kostrzynie tez do najlepszych nie należą. Kierowcy latają z listami zero organizacji. Totalny bałagan. DROGIE SZEFOSTWO może warto przyjzeć się jak to wyglada ze strony klienta.Wiem że pieniądze są ważne ale nie najważniejsze a do Państwa pomalutku wkrada sie rutyna.
6
Kasia 2017-02-27 21:35:58
Firma super. Kierowcy zabawni i w przeciwieństwie do innych firm nie doliczają za nadbagaż. Tak trzymać :)
1
Klient 2017-03-17 06:47:28
Kierowcy latają z kartkami brak organizacji? To jakiś żart? Przesadzają ponad 100osob w 15 minut a jak mają przesadzić te osoby nie biegajaca z kartkami? Każda osoba jest zapisana na kartce i każdy kierowca wie kogo i gdzie i w jakiej kolejności zaprowadzić ale nie którym to nie pasuje że nie są pierwsi i muszą poczekać na swoją kolej.
2
Iwonka 2017-03-27 14:07:14
Jeżdżę z ta firmą od około trzech lat i uważam, że wszystko jest ok. Szczerze polecam !!!!
Wszystko na wysokim poziomie.
Zostaw swoją opinię o Przewozy Osobowe Auto Pol-Kap Marek Polaszczyk - Lipiany
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przewozy Osobowe Auto Pol-Kap Marek Polaszczyk