Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Estella Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-07 07:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poleciłbyś pozostałym pracownikom swojego pracodawcę? Opowiedz innym ludziom o pracy w firmie Estella Sp. z o.o., której siedzibą jest Polkowice . Czy ta firma generalnie prowadzi rekrutację? Jeśli tak to na jakie stanowiska najlepiej aplikować? Pomóż innym ludziom podjąć prawidłową decyzję i perfekcyjnie dobrać pracodawcę do osobistych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2012-07-17 21:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś więcej powiedzieć o Estelli w Polkowicach?? Właśnie byłam na próbnym szyciu i z tego co widziałam to jest w miarę ok. Nie wiem jak zarobki ale firmę wybudowali dużą i ładną także możliwości pewnie są. Możesz mi \\\"kobieto\\\" powiedzieć co tam się dzieje złego?? Ja chcę poprostu pracować a do CCC nie chce iść bo wiem jak tam jest z doświadczenia. Dajcie więcej opinii.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-07-20 21:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma moze i piękna ale zarobki do bani
zdjecie uzytkownika
ktoś. - 2012-07-27 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli nigdy nie pracowałaś na akordzie to nie radzę się tam wybierać.praca ciężka,tempo masakra a kasa ............. porażka!
zdjecie uzytkownika
Basia - 2012-08-03 10:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie zarobków co to znaczy do bani?? Ile to jest jakieś konkrety. W CCC zarabiałam 1 100 zł na rękę można tam zarobić więcej??
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-08-06 16:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro uważasz że w Estelli są możliwości i tak Ci się podobało,to dlaczego jeszcze tam nie pracujesz?ogłoszenie o przyjęciach do pracy cały czas aktualne!
zdjecie uzytkownika
Basia - 2012-08-20 19:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz pracuje narazie jest ok. Wielkiego wynagrodzenia to i morze nie ma ale lepiej pracowac niż być na kurioniowce i nazekac na caly swiat jak to ciezko jest. Prawda jest taka ze jakos dziwnie wszyscy milcza o wynagrodzeniach troche podejrzane ale coz porzyjemy zobaczymy jak bedzie narazie lekko to nie ma ale praca jest.
zdjecie uzytkownika
acha! - 2012-08-28 18:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesteś chyba jedyną osobą tak pozytywnie nastawioną co do tej firmy.jak przepracujesz miesiąc po sześć dni w tygodniu i sprawdzisz swój stan konta,to może wtedy coś napiszesz!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2012-08-30 18:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zobaczymy czy nie będziesz narzekała jak popracujesz i jak będziesz traktowana
zdjecie uzytkownika
beatka - 2012-09-01 21:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Basiu jak dostałaś się do tej firmy estella bo ja też szukam pracy ale z tych opinii to chyba jest tam nie za ciekawie zresztą tak też słyszałam ze jest kiepsko
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2013-09-20 16:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje od niedawna w tej firmie i powiem tak. Praca moze nie jest latwa ale to tylko szycie poscieli a nie odzierzy takze nie jest najgorzej. Ja pracowalam w gorszych warunkach (zimno, brudno itd.). Z tego co mi wiadomo to pracownice kture pracuja dlugo potrafia ponad 2 000 zl zarobic na reke to calkiem fajnie jak dla mnie. Ja tam nie narzekam i polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estella Sp. z o.o.
x