Wika Barbara Bronicka Jaskólska

Karpacz

Opinie o Wika Barbara Bronicka Jaskólska

kemor50 2012-06-26 21:52:06
Witam!Podzielam opinie kolezanki!(usunięte przez administratora) jest wspanialym uczciwym czlowiekiem!!!Jest wymagjaca..Ale docenia swoich pracownikow!!!i to jest najwazniejsze!!!.Polecam tego pracodawce!
1
zmobbingowana 2013-07-10 12:30:45
Nie wiem czy mój poprzednik to może mąż Pani (usunięte przez administratora) Docenia?! Owszem nieźle płaci. I jeśli ktoś jest w stanie znieść wyzwiska personalne przy gościach i innych pracownikach to polecam. Na porządku dziennym są wyzwiska, krzyki, poniżanie. Trauma murowana. Absolutnie nie polecam!!! Za żadne pieniądze!
1
anna 2013-08-08 00:55:58
To jest prawda ze czesto nie zastanawia sie nad tym co mowi ale ogolnie jest wporzadku.ludzie pracuja ta po wiele lat wiec nie moze byc tak zle .Pomaga pracownikom jak moze..tepi lenistwo i nieuczciwych ludzi!
1
zmobingowany 2013-08-13 18:51:36
W zupelnosci podzielam opinie zmobingowanej. Mialem "przykemnosc" pracowac w tym hotelu i jestem tego samego zdania. Pracodawcy wiecej szacunku dla pracownikow!!!
2
marzyciel23 2013-12-28 21:58:20
Nie docenia swoich pracowników, krytykuje przy gościach swój personel, jest nie konsekwentna w swoich decyzjach.Nigdy nie wiadomo, co przyniesie nowy dzień i JAKI HUMOR BD MIALA i od tego zależy właśnie przebieg dnia dla personelu.a Propos lenistwa to go nie tępi,bo nie widzi naprawdę kto pracuje a kto udaje zasłania się tylko czyjąś pracą.
3
ja4 2014-01-26 00:15:23
Jest umowa o prace!Ma ja kazdy!wWyplata zawsze na czas!Szkoda ze premie ma tylko restauracja bo kazdy pracuje na opinie tego hotelu.Placa jak wszedzie tyle ze jest umowa.
1
Pracownik 2014-02-09 18:52:23
Zawsze możesz zmienić prace i pracodawcę.
Nie słyszała, żeby kogoś tam na sile trzymali. A premie pewnie dostają ci co na nie zasługują . Może po prostu trzeba związać sie do roboty.
2
Barbara Bronicka Jaskolska 2014-02-09 19:05:08
Drodzy, pokrzywdzeni i i nieszczęśliwi Pracownicy - polecam poświecić dorobek całego życia , wziazc kredyty i stworzyć miejsca pracy dla 50 osób. Co miesiąc zastanawiać sie skąd wziazc na wypłatę dla każdego zatrudnionego i ubezpieczonego Pracownika . Zastanawiać sie co zrobić aby każdy Gość wyjechał zadowolony i chciał wrócić po to aby przynieść dla was wypłatę i po prostu wziąć sie do pracy . Do narzekania mamy bardzo dużo chętnych . A te bidulka niezauważane i niedoceniane zachęcam do otwartej dyskusji i zaprezentowania swoich zasług dla Firmy. Wszystkim pozostałym dziękuje za prace zaangażowanie i wsparcie . (usunięte przez administratora)
3
obserwator 2014-03-29 14:07:06
Osobiście interesuje się środowiskiem hotelarskim na terenie Karpacza i nie jestem w stanie powiedzieć złego słowa na Panią Barbarę ( chociaż nie miałam przyjemności poznać jej osobiście). Nie powinno nikogo dziwić, że pilnuje swojego interesu i nie toleruje leserstwa, a wiecie zapewne wszyscy, że jest wiele osób które chciałyby dostawać pieniądze za tak zwane "siedzenie i drapanie się po tyłku".
Jeśli chodzi i premie, myślę że jest to świetna metoda motywująca pracownika do wykonywanej pracy i oczywiście trzeba sobie na nią zasłużyć ! Wielki podziw z mojej strony dla właścicieli za to co osiągnęli, wypracowując sobie wszystkie jak najbardziej zasłużone nagrody.
2
Zostaw swoją opinię o Wika Barbara Bronicka Jaskólska - Karpacz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wika Barbara Bronicka Jaskólska