Major Hotel

Kraków

Opinie o Major Hotel

pytający 2012-03-20 22:42:06
Jeśli jest tam tak super to czemu od ok 1,5 roku idą na okrągło ogłoszenia o nabór nowego personelu? Nie wydaje mi się żeby wszyscy pracownicy byli żli. tylko może z szefostwem coś nie domaga
_
3
xfactor 2012-03-28 08:09:15
no ja ciągle widze wystawiane co jakis okres nabór na pracowników i co najlepsze nie ne jednego tylko cały staff od kuchni po pokojowe to cos musi byc tam nie tak . a co do kasy to nie zabardzo płaca gdyz byłem na rozmowie i nie przystali no maoje warunki a nie były wcale takie wygórowane wiec o co tam chodzi?
3
gość 2015-05-21 19:30:48
o to, że właściciel jest zwykłym prostakiem, który nie ma zwyczaju wypłacać wynagrodzenia na czas. Potrafi zostawić pracowników na święta ( np. Bożego Narodzenia - mimo, że pensja powinna być płacona 10-go!!!!!)bez pieniędzy. Ale jak ktoś jest mu winny choćby 5,00 to potrafi robić awanturę na cały hotel. Miesiącami zalega z uregulowaniem wynagrodzeń. Od dłuższego czasu ścigają go komornicy!!!! Taki "milioner" z długami. Tak to jest,jak się prymityw i oszust w jednej osobie bierze za interesy. TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO HOTELU Z DALEKA!!!!!
4
gość 2015-12-08 10:00:23
od sierpnia są nowi właściciele - zobaczymy jak będzie...
5
Gość 2015-12-10 23:31:35
Jest tak samo. Nikomu nie polecam tego miejsca.
3
:) 2016-02-03 11:13:33
nie jest źle, polecam
4
lisa 2016-05-28 17:46:37
polecam w wszystkim hotel,obsługe
1
kelnerka 2016-06-09 11:34:43
wypłacają na czas, super ekipa na restauracji
1
catering 2016-06-14 14:36:07
super jedzonko, najlepsza obsluga, pomocni ludzie
4
laweciarz 2016-08-24 12:54:11
I zeby byla jasnosc, ten wulgaryzm powyzej tyczy sie tego matola ktory probuje oczernic szefa, poznalem osobiscie i zlego slowa nie powiem
1
Zzzx 2016-12-08 15:17:55
100% prawdy! Potwierdzam!!!
2
Szczęśliwy 2017-01-07 00:28:32
To opinia ludzi, którzy kiedyś okradali ten hotel i zostali zwolnieni i widać, pracowali na kuchni jak tak ładnie opisują swoją pracę, gdzie się nie przykładali, jak przyznają do "zdrowego żywienia" i są jeszcze z tego dumni, gdyby było tak źle, to Prezydent D dawno by zamknął ten hotel po tylu kontrolach ( tak zamiast na formum, pisze się do urzedu i jest kontrol, która wyjasnia, i weryfikuje czy to prawda, gdy jest to nieprawda, zostaje tylko pomawianie na forum, bo kto się przyzna, że okradł pracowdcę i został zwolniony i ma taki roszczeniowy stosunek do życia ) a opisanych podłych ludzi zamknął. CAŁE SZCZĘŚCIE, DWIE OSOBY, nie zepsują opinii temu dobremu hotelowi i zgranemu zespołowi, a jak chcą dyskutować to merytorycznie i konkretnie, a nie kto komu ukradł list i się cieszyć tym.
5
elisabeth 2017-03-26 11:04:58
syf na kólkach ! nie polecam !
lepiej doplacic i miec spokojna glowa:)
Zostaw swoją opinię o Major Hotel - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Major Hotel