Awo Hotel

Gniezno

Opinie o Awo Hotel

anonim 2014-07-12 13:48:33
Praca owszem w kuchni normlana. ale brak szacunku do pracownika. Osoba po 6 latach nauki w gastoronomi praktyce zawodowej traktowana jak zawodowy jak by garka na oczy nie widziała.? cos nie w porządku. jeżeli iż jest na przyuczeniu . traktowany gorzej niz uczeń .Jeżeli się pracuje powinno się pracować w zgranym zespole. Szefowa wymagajaca wtrącająca sie we wszystko. a miedzy pracownikami obgadywanie innych.
4
niezadowolona 2014-10-13 18:30:49
Też doświadczyłam braku szacunku, a szefowa jest straszna, położysz półmisek kwiatkiem w zła stronę i afera, ogólnie panuje tam chaos, zarówno w czasie pracy na recepcji jak i w kuchni czy restauracji. Ogólnie nie polecam
4
siwulec 2014-10-28 19:42:41
Potwierdzam poprzednie wpisy.
Praca w tym hotelu jest czymś okropnym- mobbing
Właścicielka( starsza blondynka)nie ma szacunku do swoich pracowników- lepiej traktuje zwierzęta. Non stop krzyczy, zwłaszcza o drobnostki( plamka na obrusie i już)i nie zważa na słowa jakich wtedy używa- przeklina i obraża.
Przed gośćmi hotelowymi słodka, urocza i ze sztucznym uśmiechem przyklejonym, a za ich plecami obgaduje i wyśmiewa.
4
siwulec 2014-11-19 11:15:22
Dziewczyny pracujące jako"recepcjonistki" w tym hoteli najczęściej odchodzą po 3 m-cach. Umowa n 1/2 etatu, a wyrabia się półtora za marną kasę.Praca ciężka, niewdzięczna, gdyż robi się tm wszystko:
-mycie łazienek włącznie z WC, całej restauracji, recepcji oraz holi
-przyszykowanie(robienie) śniadań dla gości oraz nakrycie zastawy na stoły
- mycie naczyń
Gdy jest mało gości hotelowych osoba, która jest zatrudniona jako pokojówka ma wolne, a recepcjonistka wykonuje z nią prace tzn. sprząta pokoje, robi pranie oraz prasuje
6
Kopciuszek 2015-01-31 12:43:11
Nie polecam. Szefowa zle traktuje pracownikow. Obgaduje i robi intrygi. Nie jeden raZ chciałam wyjść ledwo przyszłam do pracy. Recwpcjoni robia za kucharki, pokojówki i kelnerki.
2
siwulec 2015-03-03 18:46:21
Pracownik nie ma prawa wypowiedzieć własnego zdania gdyż przez właścicielkę uznawane jest to za chamskie i bezczelne zachowanie.Prywatnego życia nie można mieć( rodziny i dzieci również)gdyż trzeba być na każde zawołanie.
Między pracownikami nie ma solidarności( jeden na drugiego donosi), zwłaszcza ulubienica szefowej
Praca w tym hotelu to obóz pracy- drugi Oświęcim!!!
2
pepsi 2015-06-25 08:36:34
Czyli przez ostatnich 8 lat (!) nic się nie zmieniło. Wytrzymałam miesiąc. Wszystko, co napisali wyżej to smutna prawda. A ten pudel jeszcze wałęsa się po kuchni?
2
patrycja 2015-10-07 12:42:19
Szok co się tam dzieje!

Wracam właśnie z "PRACY" w tym miejscu jako drugi dzień wykonywania obowiązków. Z ciekawości zapytałąm panią szefową jaka jest stawka początkowa dla recepcjonistki, a ta mi mówi, że ŻADNA!!! bo osoby przyuczające sie piec/szesc razy po kilkanaścue godzin pracują napierw za darmo. pierwszy raz sie spotykam z czymś takim!
1
Helena 2015-10-09 13:41:33
A co się takiego dzieje? !Też byłam z "szokowaną" Patrycją na nocce próbnej i nie za bardzo wiem co ją tak zbulwersowało. Szefostwo bardzo w porządku, koleżanka z recepcji przemiła, atmosfera domowa w pracy, a to że pierwszy dzień próbny jest nie odpłatny wydaje mi się całkiem logiczne bo przecież nie każdy nadaje się do tej pracy i jest to wstępna weryfikacja..nie wiem skąd się wzięło koleżance te 5-6 dni próbnych darmowych bo ja miałam tylko jeden więc albo znowu była niedoinformowana albo faktycznie wolno łapała, że aż tyle chciała się przyuczac
3
Zostaw swoją opinię o Awo Hotel - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awo Hotel