Ranczo Bena Magdalena Fusiak

Stanisławów Pierwszy

Opinie o Ranczo Bena Magdalena Fusiak

wiedźma 2012-05-09 22:44:12
Nie polecam!Strasznie brudno! śmierdzą śmieci i nie wiem co,Toalety brudne-wybija z nich smrodek!Zwierzęta brudne.Pawie skaczą po samochodach rysując pazurami lakier! Jedzenie-wątpliwego pochodzenia.W niedziele goście dostają resztki z sobotniego wesela.porażka.Gdzie jest SANEPID???
wkurzony1980 2012-05-20 21:02:53
wlasnie wrocilem z Rancza. teren niebezpieczny dla dzieci. zawalil sie kosz do "koszykowki" wywrocil sie na auto- na szczescie nie na dziecko-ktorych biegalo w poblizu sporo. Nie wiem co to za dziwne miejsce, ale ponoc juz tam jedno dziecko kilka lat temu straciło życie!!!! Nie poolecam, Ogólnie popieram ww. wpis. bardzo brudno, śmierdząco, niebezpiecznie dla dzieci!!
Magdalena Fusiak-Słońska 2012-05-30 10:41:29
Szanowna \"wiedzmo\", nie ma możliwości żeby goście dostali jedzenie z jakiegokolwiek przyjęcia które odbyło się dzień wcześniej gdyż to co zostaje goście zabierają ze sobą. Toalety są sprawdzane co godzina przez obsługę, a goście są różni... Pawia mamy jednego i po samochodach nie chodzi i tym bardziej nie rysuje ich.
Śmieci zabierane są raz w tygodniu, a opinia sanepidu jest pozytywna.
Przypuszczam że jesteś jednym z ostatnich nienadających się kandydatów do pracy w naszym zespole.
3
Magdalena Fusiak-Słońska 2012-05-30 11:26:39
Zapewne był pan gościem jednego z przyjęć komunijnych w tym dniu, restauracja była nieczynna, więc nie inaczej, powinien pan dodać w której części sali pan gościł.
Być może na pana auto wywrócił się kosz i dlatego jest pan taki wkurzony! To czy się sam wywrócił czy został popchnięty w momencie kiedy parkowano auto stwierdzą rzeczoznawcy z firmy ubezpieczeniowej, bo kosz sam do góry się nie wzbił. "Ponoć" cuda się zdarzają i okaże się że firma ubezpieczeniowa zapłaci odszkodowanie a mojemu dziecku palancie nikt życia nie zwróci i to zdarzenie nie miało nic wspólnego z bezpieczeństwem terenu.
Czemu nie dał pan wskazówek gospodarzom przyjęcia może udałoby się im wynegocjować rabat za ten brud i smród, zapewne jesteście rodziną, tymczasem nie było żadnych zastrzeżeń. jeśli ma pan jeszcze jakieś uwagi lub chce mnie pan przeprosić za szarganie opinii proszę dzwonić- 513-94-94-94
4
gosc z imprezy 2013-02-09 14:42:51
czytajac opinie nie zgadzam sie z nimi bylam na imprezie w styczniu bardzo mi sie podobalo jedzenie bylo super obsluga super klimat pasujacy do nazwy lokalu teren zamkniety super polecam !!!
2
jkhs 2014-06-02 01:45:25
zgadzam sie tak jest masakra pracowalem tam chwile
1
benia 2014-06-02 23:03:55
wlasnie gdzie jest sanepid tez tan bylam raz i ostatni.
1
kkr 2014-07-09 23:21:18
Witam, pracowałam na ranchu Bena przez kilka m-cy, nie polecam tego miejsca niestety :( Rzeczywiście brudno, jedzenie nawet smaczne, ale np. zupy dla gości gotowane są raz w tygodniu i przetrzymywane w chłodni. Pierogi smaczne, ale nie tak jak się twierdzi domowe i przygotowywane na miejscu - zamawiane są z zewnątrz w foliowych opakowaniach, na kuchni brudno. Mama właścicielki P. Asia przemiła osoba - przygotowuje posiłki, ale sama właścicielka P. Magda niestety pozostawia po sobie nie miłe wspomnienia - niemiła, opryskliwa i niestety nie umie zarządzać. Z resztą czego można oczekiwać po porządku na Ranchu skoro w jej domu, znajdującym się zresztą na przeciwko panuje straszny bałagan. Goście - uważajcie proszę co jecie! Oczywiście są dania, które można polecić, przygotowuje je mama P. (usunięte przez administratora): swojski smalec, ale zamawiając zupy, golonki, sosy radziłabym uważać. Aha, moja opinia jest szczera, nie piszę tego specjalnie aby dogryźć właścicielce
1
Renata 2014-11-05 23:32:49
Kolejne forum,które ukazuje "prawdziwe",ale jakze podłe oblicze warszawiaczków itd. Mam na mysli,tych którzy tak namiętnie krytykują Rancho, czemu jestescie tacy złośliwi i zawistni? Jak wam się w zyciu nie układa to nie szukajcie samozadowolenia w opiepszaniu tyłka temu kto sie akurat nawinie. Byłam na Rancho Bena kilka razy i miejsce jest naprawdę magiczne i klimatyczne, jedzenie jest smaczne i nawet jeśli pierogi sa z folii to nie znaczy,ze trzeba zaraz wieszać na tych ludziach "psy",bo są smaczne. Ciekawa jestem czy wiecie tumany co jadacie w innych restauracjach,jestem pewna,ze nawet w najśmielszych snach byscie nie przypuszczali, a wiem cos na ten temat i mam konkrety,tylko,ze ja nie obrabiam dupy byłym pracodawcom i restauracjom tylko po to,zeby poczuc sie bardziej ważna. Brzydzę się tej cechy ludzkiej,która tak bardzo dominuje w Polsce,cuż...Jeśli nie macie szacunku do siebie to nie mozna oczekiwac,że okażecie go komukolwiek. A "wkurzony1980" zanim coś palniesz to zastanów sie 100 razy,bo tylko sam sobie ublizysz. Polecam to miejsce i nie jestem z rodziny,ani znajomą, po prostu miejsce jest godne uwagi.
2
Wprost 2014-11-05 23:38:33
Pewnie Cie wywalili za dawanie tyłka i teraz się mscisz wypisując takie bzdury!!!! Jak pracowałaś to trzeba było sprzatac kible, a nie ploty siać,to by nie śmierdziało...żałosne są takie typy jak ty.
doubletree 2015-03-22 11:08:38
Piwo z nalewaka niby Żywiec, a taki kwasior że japę wykręca na drugą stronę.
2
zadowolona 2015-04-26 20:11:06
Nie zgadzam się z powyższymi negatywnymi opiniami. Miałam okazję bawić się na ranczu w sobotę. Jedzenie smaczne obsługa miła. Czysto przyjemnie. Szczególnie kelner, który śpiewając i tańcząc podawał do stołu. Polecam!!!!! i wybieram się tam ponownie.
1
graf 2015-06-08 17:04:20
Nie znam ludzi wypisujących tu negatywne opinie o "Ranczu Bena" ale wiem, że ludzka zawiść.... Byłem tam kilka razy i nie tylko na zamawianej imprezie, polecam to miejsce, cicho, przytulnie i ma swój klimat. Oby więcej takich rancz było w obrębie Warszawy.
1
satisfied 2015-07-31 08:39:24
Całkowicie nie zgadzam sie z powyższymi negatywnymi opiniami. Mialam okazje przepracować tam ladnych parę miesięcy. Pani Magda to osoba bardzo przyjaźnie nastawiona do pracownika, bardzo ugodowa, godziny pracy byly elastyczne, dostosowane do moich potrzeb. Co do warunków: jest to miejsce czyste i zadbane, a jedzenie jest przetrzymywane, co wiecej- przygotowywane w warunkach sterylnych, zgodnych z zasadami BHP, oczywisciewszystko jest świeże i przygotowane z dobrych jakościowo skladnikow. Łazienki zaś rzeczywiście doglądane są co godzinę dla komfortu klienta, a przyjemny zapach zapewniają zapachowe świeczki. Moze moja opinia jest przesadzona, ale naprawdę to chyba wszystko zależy od człowieka... Jak widać zawiść i chciwość górą! Polecam to miejsce i do tej pory bywam tam jako klient na pysznych obiadach i WŁASNORĘCZNIE lepionych pierogach (co notabene bylo kiedyś jednym z moich zadań) Pozdrawiam serdecznie zarowno P.Magde jak i P.Asie, ktora wszystko trzyma w ryzach i życzę jak najmniej złośliwych klientów, a także sukcesów kulinarnych.
2
Malgorzata 2016-09-08 20:13:28
Robilam tam wesele i chrzciny. Goscie zadowoleni z jedzenia, klimatu. Ciasta tak przepyszne aż za mało sie okazuje. Właścicielka bardzo przyjazna i mega cierpliwa. Ceny normalne. Dzieciakow jakby nie było. Nawet przejażdżka bryczką była. Mile wrazenie pozostawia na długo.
2
Zostaw swoją opinię o Ranczo Bena Magdalena Fusiak - Stanisławów Pierwszy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ranczo Bena Magdalena Fusiak