Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym

Żeleźnikowa Wielka

Opinie o Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym

konik 2014-10-21 21:36:51
Wszyscy handlarze ze Sącza to oszuści wyzyskiwacze od biednych ludzi
7
baca 2014-10-21 21:50:01
Nie zmieniajcie kolczyków nie legalnie i nie oszukujcie gospodarzy ponieważ zwierzę kupione za grosze na ubój sprzedajecie innym ludziom za dobre zwierzę i dobra cenę
4
Wladek 2014-12-09 20:41:20
Nie zgodze się z tymi opiniami.Zawsze odbierają odemnie handlarze i nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło, a jak ktoś daje sobie w kasze dmuchać to już jego sprawa.Przynajmniej mam gotówke od ręki i wszystkie papiery załatwione.Raz sprzedałem prosto do rzeźni i do dzisiaj ani kasy ani byka.sprawa toczy się w sądzie.!!!
3
Rolnik 2015-03-07 01:38:14
Kupiłem cielaki miały być mięsne krzyżówki jak podrosły okazało się że HF a w miedzy czasie zdechło 30% :(
4
kjghilgkj 2015-08-24 11:28:57
To som oszysci i złódzieje tak jak kamil barnach pseudo burdelorz kupa huja reszta dziada
4
klienkta 2015-12-14 20:52:09
Mam nadzieje ze trafia tam gdzie ich miejsce.
1
woj 2017-01-23 18:53:22
nic tylko do telewizji ich podać
niestety w dzisiejszych czasach tylko media mogą coś wskórać
1
sama nie wiem 2017-02-02 17:43:16
Witam kupiłam 5 jałóweczek ze Słowacji od Barnaha Mirosława dwa dni temu podobno simentalki 100% ale to się okaże za jakiś czas , na razie trochę pokasłują mam nadzieję że nie są po przeziębiane bo ja jestem z łódzkiego a on wiózł je z gór zwykłym samochodem do przewozu rzeźnego bydła, ktoś wie coś więcej o nim ja go znalazłam z internetu-jego ogłoszenie.?
Zostaw swoją opinię o Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym - Żeleźnikowa Wielka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barnach Mirosław Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych. Handel Bydłem Hodowlanym