Grupa ANIMPOL Sp. z o.o. Sp.k.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Grupa ANIMPOL Sp. z o.o. Sp.k.

sprzedawca 2015-01-12 22:38:02
nie dbają o swoich dostawców, tylko unikać takich partnerów na rynku, nie można liczyć na żadne ustalenia i współpracę
3
dostawca 2015-01-15 18:12:14
niskie stawki, prawnicy, właściciele którzy nie dbają o relacje i rozbijają się po najlepszych hotelach w europie...
Winter 2015-01-20 21:12:53
Nie ma to jak budowlańcy fachowcy, którzy nawet nie wiedzą, co by tu mądrego powiedzieć. A firma Animpol jest najlepszym płatnikiem w branży
2
dostawca 2015-02-04 19:36:34
znowu coś kombinują zmienili spółkę z z.o.o.sp.k. na z o.o., uważajcie
klient 2015-03-02 17:46:56
jaki jest poziom tłuszczów nienasyconych w waszych gęsiach
1
Sommer 2015-03-06 10:47:37
I znowu jakiś analfabeta kłamie, sprawdziłem. Jeśli jesteś dostawcą, to przedstaw się...
4
MS 2015-05-15 11:45:37
Wpis jest obraźliwy i nieprawdziwy. W związku z powyższym wzywam autora tego wpisu do ujawnienia się, jeśli podtrzymuje swoje tezy. Jeśli zaś się nie ujawni, zostaną przedsięwzięte stosowne kroki prawne, a tchórz zostanie tak czy owak ustalony.
3
potencjalny kontrahent 2016-01-15 20:45:48
Chciałbym nawiązać współpracę biznesową z firmą Animpol, ale martwi mnie ilość powiązań tej firmy, od strony właścicielskiej, z tak dużą liczbą spółek, która jest faktem i jest zgodna z prawdą, bo widnieje ta lista na stronie imsig, po wpisaniu w google frazy mariusz szymkowiak krs. Czy ktoś sprawdził czy są prowadzone rozprawy sądowe z tymi spółkami?
Praktyk 2016-02-15 22:01:32
ja mam długoletnie dobre doświadczenie z tą firmą i Tobie też tego życzę
bartek 2016-03-06 02:10:59
Ktoś napisał na stronie gowork, w am okna, tekst:

"Szymkowiaczki w sądach jak wchodzą mówią wszystkim "cześć" :). I to wcale nie przesada :) ".

Czy nawiązując współpracę z tymi ludźmi, którzy posiadają firmę 4future, am okna i animpol, sprawdziłeś ile i jakie sprawy sądowe bracia szymkowiaczki prowadzą...?




Polak 2016-05-10 22:03:00
Uwaga,świetny system białych kołnierzyków na zlecenie.Odradzam hodowcą,bo mają zero szacunku.A,i na targach międzynarodowych kłamią.Wystarczy opinia Szwajcarów.Bo,Niemcy to Animpol,lub na odwrót.
2
zyga 2016-05-10 22:23:20
Takich lawirantów to nie widziałem,hodowca czyli chłop jest od roboty,a Szymkowiak i jego wilki od czarowania ludzi,bo ubojnia i etc.w jeden garnek leją, tylko że utopią się sami w tym,bo krzywda wraca mówią że razy dwa.
1
Zostaw swoją opinię o Grupa ANIMPOL Sp. z o.o. Sp.k. - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa ANIMPOL Sp. z o.o. Sp.k.