Krymar

Iłowo-Osada

Opinie o Krymar

lulu 2013-04-14 23:32:02
ludzie co pracowali tam dostawali uczulenie na rekach i wiele osob rezygnuje male zarobli umowa zlecenie o dzieło to kazdy ma w 4 literach praca czasowa z pelna skladka zus to tak a inne umowy to hej hej
gosciu 2014-06-17 09:31:13
chyba baby nie czytaja tego forum(usunięte przez administratora)
bystry 2014-06-21 17:09:39
oj zaczynaja pisac tresciwie
bestry 2014-06-23 15:49:39
dzis w pociagu czytalem ze ochraniarze we wroclawiu pracuja 1zl na godz
sep 2014-07-26 06:32:30
miesiac dziewczyna przepracowala 700zl otrzymala za swoja prace ot rewelacja a minimum rzad ustalil 1680zl brutto w dupie to ma sobie samochody mieszkania motory kupuje pytam sie czyim kosztem oszustwem ludzi okradamiem ot polski bizmesmen wstydze sie za taka polske przykro my ale takich oszustow to dzierzynski lub ten inaczej czesany szybko by ich zalatwil po co sa panstwowe inspekcje pracy do czego to jest aby pieniadze brac i nic nie robic nie ma ochrony dla pracownika przepisy sa nie dla ludzi to przeciw nim
sep 2014-07-26 06:34:15
opinie sa specjalnie ukryte zeby ludziska nie czytali komentarzy ot cwaniactwo
1
bystry 2014-07-26 21:22:08
moze ksiadz na kazaniu moglby poruszyc te sprawe jak to parafianim ludzi oszukuje trzeba to porozmawiac z plebanem
bystry 2014-08-02 14:34:34
woj tez sie dowiedzial o bizmesmenie co 600 700zl placi on go wezwie do siebie napewno nie pochwali oszustwa ludzi jaki jest to jest ale to stary czlonek pzpr sekretarz partii
sep 2014-08-15 20:06:39
urazilo mnie slowo jak jeden z pijacych mowil biedaki oni biedaki jak mamy takich pracodawcow co ludziom na chlip i mliko a sami wyjazdy w gory na bandzi za maly wystep 150zl placa wode za 100zl ofiaruja no to w dupie z takim panem
bystry 2014-08-24 17:53:51
zadna baba nie chce albo nie ma dostepu do netu pasju im miech zapie r da laja za 700zl miesiecznie i niech smierdza jak do sklepu wejda
pap a 2014-10-11 22:07:19
prezenty se robia gorzleke po 250 zl kupuja dla malego janka to dla sybko sybko oraz dla orezady bizmesmeni oszustwem ludzi jada 700zl do wyplaty a reszte bimbaja i motorsmi op ilowie paraduja kosztem ciezkiej pracy ludzi baby powinni same odejsc bo to oszusci na calego wielki solidarnosciowiec zasrany profesorek madrala dzierzynski by wiedzial co z nim zrobic jeszcze troche putin go wezmie na syberie na niedzwiedzie
sep 2014-10-26 19:41:21
chca miec robala czy pracownika dac kase beda mieli ludzi do pracy
bystry 2015-01-08 23:32:07
jezdza baby tam miesia przepracuje jak rozczarowana jest jedna z druga
okon 2015-02-05 22:22:33
kobietki tyraja na akord krewtki skubia 700zl pewne maja a szef wieki solidarnosciowiec w gory na narty do austri se pojechal tak dba o pracownikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
okon 2015-03-22 22:51:02
ruskie teraz tam pracuja pewnie do 1 wyplaty i rozczarowanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siegnie zenitu
yyy 2015-06-20 21:29:21
dal zapotrzebownie w pup dzialdowo 3,2 na godz juz go powinni pup zalatwic ot popieraja cwaniaczkow chyba pracownik jeszcze ma jakies prawa jak rzad ustalil stawke 1750zl to niech nie podwaza tego
okon 2015-11-23 20:42:01
ukrainki mieaic przepracowały bykly akurat zakupy w zielonym dokonywały mowily pan ja jadu spowrotem na ukraine reka machaly tylko zarobki hahaaa
yyy 2016-01-15 07:38:32
ot zarobki wysmienite kto miesiac przepracuje zaraz zostawia krewetki pewne 700 zlotych ma to jest 120euro biznes na calegoooooooooooooooooo
solo 2016-04-22 19:30:24
jakos nie maja ldzi do pracy ukrainki oj niechetni rencistka z działdowa troche popracowala juz nie nedzna kasa dowidzenia niech sam robii
mmm 2016-05-15 07:31:48
te powiiatowe urzedy pracy powinny byc zlikwidowane one nie tworza zadnych miejsc pracy to tylko administracja ma prace nawet nie ma w internecie ogloszen pracy po co to istnieje poprzez urzedy pracy ludzie sa zniszczeni powinien powstac zakad pracy a nie kuronie zbzlamucony narod jest tylko pozostalo torbe na plecy i po za granice polski tam znajdzie sie i prace i kase urzedasy do likwidacji za duzo jest tego
Zostaw swoją opinię o Krymar - Iłowo-Osada
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krymar