Dasson Firma Handlowa Jerzy Butoka

Maszewko

Opinie o Dasson Firma Handlowa Jerzy Butoka

;-) 2013-03-06 20:34:43
Bardzo fajna niewielka firma, dobre zarobki, świetna kadra, bardzo polecam.
Piotr 2014-08-05 21:22:07
(usunięte przez administratora)jest niezdrowa atmosfera tak jeszcze chyba w tej firmie nie było - ja również zamierzam pracować najdłużej do końca miesiąca i się zwalniam - atmosfera nie do wytrzymania, (usunięte przez administratora)
Ewa 2014-08-19 21:55:26
Jedyna osoba, która była autorytetem dla nas w tej firmie odeszła z pracy a teraz bez pani kierownik jest w dosłownym tego słowa znaczeniu beznadziejnie źle, po prostu masakra tylko ciekawe kiedy się niektórzy przebudzą, aby coś zrobić - oby nie było za późno. Zostali ci którzy nie powinni :-(
Ewa 2014-09-14 21:18:07
Źle się pracuje w dassonie bo beznadziejne osoby tu rządzą(usunięte przez administratora) bida z nędzą - porównując do tego jak tu było jeszcze kilka miesięcy temu - to teraz jest beznadziejnie. Przez takich jak oni musimy pracować po godzinach i w soboty, bo pracy nam nie umieją zorganizować .
2
anonim 2014-10-23 19:04:46
a mi sie bardzo podobało:) atmosfera moze nie byla najlepsza i duzo sie nasłuchalam ale pracowalam jak nalezy pod dobrym i bacznym okiem pani Katarzyny :)
nie zwracałam uwagii na ludzi i przezyłam :p]z mila checia tam wroce
1
kicia 2014-10-24 21:26:30
masz racje ...ci "jakościowcy" to jakaś kpina, coraz ich więcej i tylko udają ze pracują a najlepsze jest to że za coś takiego im płacą .
zzzzz 2014-10-26 14:13:57
kto ma szkołę tan ma lżej:)
********mmmm 2014-10-26 17:05:52
He he !!!! co tam jakaś szkoła jak w głowie pusto bo przecież nic nigdy nie wiecie nic nie robicie tylko się pętacie po halach :-) i jeszcze do tego się przyznajesz się do tego - czyli nasz szefunio jest ślepy zatrudnia nic nie wartych ludzi bo mają szkołę hehehe brawo !!!
1
anonim 2014-10-31 17:35:30
Jak by ta wasza szkoła była coś warta to reagowalibyście na to co pracownicy produkcyjni robią - pakowaliśmy śmierdzące mięso skrobane w bloki i nikt nie reagował udawaliście, że nie czujecie mimo tego że ludzie mówili że śmierdzi - no ale cóż jak się nie dopilnowało aby we właściwym czasie je zamrozić to trzeba zamrozić zasmrodzone bo wyrzucić nie można przecież ha ha bo szef by wam łby pourywał- tacy z was wyuczeni jakościowcy z bezmyślną bląd Panią kasią na czele ...
6
Lacrima 2014-11-05 00:39:07
A mi nie pozostało nic innego, jak podziękować Iwonie i Mariuszowi za anielską cierpliwość. Obiecuję Wam, że nauka nie pójdzie w las:)..P. Gieni, Agnieszce, Piotrkowi, Przemkowi i Sebie za życzliwość..wszystkim mechanikom i pracownikom socjalnym, oraz wszystkim, bez wyjątku, pracownikom produkcji Firmy Dasson, za to, że byli świetni nie tylko jako pracownicy ale i prywatnie również..nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej;)..
Do głowy przychodzi mi tylko jeden cytat Comy w takim momencie: "Nauczyłem się wydawać o tym powściągliwe zdanie, nauczyłem się wydawać o tym chłodny sąd":)..

Będę o Was pamietać

Monika
1
;/ 2014-11-07 16:06:35
Słuchajcie, ktos wie czy grozi cos za pisanie takich opinii na forum? Bo ja podsluchalem rozmowe szefa (Dassonu) z prawnikiem i mowili że sprawa jest już u prokuratora i ustalaja adresy IP komputerow osób które na nich pisaly. Moze byc nieprzyjemnie..
1
... 2014-11-08 22:08:54
Bla! bla! bla! prawda w oczy kole - przecież po to jest to forum aby wyrażać swoje opinie na temat pracodawcy - piszemy prawdę nie kłamiemy - to co mamy kłamać? bo tak ktoś by wolał - dyktator się znalazł !!! A może zamiast pisać na forum powinniśmy pisać do inspekcji pracy itd... My nie mamy prawnika, ale wiemy co to znaczy mobbing albo łamanie praw pracownika ...
xxx 2014-11-10 19:20:46
Prawdę - całą prawde, poł prawdę i g. prawdę. Zalezy co komu na serduszku lezy. Najbardziej to chyba aktywne na forum są osoby co prace tam straciły i dobrze wiedzą za co. Niech się cieszą, że nie skończyło się wtedy u prokuratora.
1
:-) 2014-11-11 17:47:59
Pani Kasiu powinna się pani wstydzić za te wszystkie oszczerstwa kłamstwa i oskarżenia, które z pani ust padają w kierunku innych. Ja pracuję w Dassonie od kilku lat i dobrze wiem, że nikt tam pracy nie stracił-kiedyś pani Ewa została zwolniona i to niesłusznie, ale już z nami pracuje - szef pozwolił jej wrócić a wiele osób po prostu samo zrezygnowało - również pan Zygmunt i myślę , że pani o tym dobrze wie, ale pani chora główka i wyobraźnia nie bardzo chce się z tym faktem pogodzić. A może już czas przestać wymyślać te niestworzone i chore historie , które pani i pani Agnieszka rozgadujecie po halach przecież i tak w nie nikt nie wierzy a wy stajecie się pośmiewiskiem coraz bardziej. Po prostu zajmijcie się w końcu pracą a nie plotami - ja mam już też pani i pani agnieszki po dziurki w nosie i przysięgłam sobie, że jeśli usłyszę jeszcze jedną taką głupią i niestworzoną historyjkę jak ostatnio od pani Agnieszki D to obiecuję - pójdę z tym do szefa a on na pewno nie będzie zadowolony jak usłyszy jakie wy głupoty rozgadujecie.
:***) 2014-11-18 20:48:00
Panią (usunięte przez administratora) trochę poniosła fantazja z tą prokuraturą, niech się lepiej zajmie w końcu pracą a nie tylko plotkami bo nie za to ma chyba płacone. Dziwne że szef jeszcze nie zrobił z nimi porządku i nie wziął się jeszcze za tych leniwców.
1
:-( 2014-12-02 17:16:23
Dziś znowu wykładaliśmy do rozmrożenia paskudne filety PTC - do przerobu na porcje- masakra- przez chwilę tego nie robiliśmy ale jak widać wszystko wraca do starego rytmu ... ?
K.K 2014-12-03 17:07:32
ojej jakie tu spory!!! ale co mnie to obchodzi ha ha ha .ja mam cieplutko, eleganciutko, siedzę sobie ,że niby pracuję- trochę karteczkami poprzewracam swoje odbębnie w stołek popierdzę i to na tyle.
1
Driver 2015-01-04 22:27:06
Ale się tutaj zrobiło ciekawie
2
aaa 2015-01-07 13:13:53
Jakiś czas temu wypowiedziałem się na tym forum i jeszcze raz zajmę stanowisko . Pracuję w tej firmie – i chciałbym, aby któregoś dnia ktoś , kto nie rozumie i do kogo nie docierają wypowiedzi nas wszystkich czyli osób które w jakimś celu zabrały głos na tym forum – na pewno nie z powodu nienawiści do pracy tylko mając nadzieję że ktoś dostrzeże istniejący problem i nam pomoże- aby stanął w naszych szeregach i doznał tego upokożenia i poniżenia którego my doznajemy prawie każdego dnia pracując tu – wówczas zrozumie to czego do tej pory nie zdołał zrozumieć. Może szef nasz nie wie, może tego nie widzi może nie ma czasu lub dla niego to nie ten poziom aby to zrozumiał i nam pomógł lub woli tego nie widzieć, tego że ludzie którzy nami żądzą to prostacy i robią to mocno nieetycznie , nieprofesjonalnie - niczego godnego swoimi osobami nie reprezentują – tworzą naszej firmie mocno negatywny wizerunek i nie wnoszą nic pozytywnego wręcz powodują niepkooj , kłótnie , bałagan -np brygadziści: pani Ola Ch , Mariusz R lub Katarzyna S z kontroli jakości– to żenada, aby oni ci któży mają tak mały szacunek do tego co robią do naszego szefa i do nas (poza pieniędzmi oczywiście bo to jak podkreśla pani Ola jest najważniejsze reszta potem) zarządzali nami w sposób skandaliczny i upokarzaący ( wydzierają się , krzyczą , obrażają lub odgrażają się że nie zawołają danej osoby więcej do pracy jeśli nie zostanie po godzinach lub odgrażają się zwolnieniem z pracy – pani Kasia w tym jest najlepsza – ona zawsze nadgodzinami obwinia przed nami szefa – że to jego wymysł i że jeśli ktoś nie zostanie to go zwolni – wstyd !!!, wiele razy wygonili kogoś z pracy do domu aby udowodnić jacy są ważni- tak się nie postępuje!!!!!!! - skąd takie zachowanie!?). Myślę że każdy kto tu pracuje zasługuje na to aby móc spokojnie z szacunkiem tu pracować , ja szanuję tą pracę i szefowi jestem wdzięczny że ją mam i pensję co miesiąc na koncie ale brakuje już człowiekowi sił aby znieść takie tra
1
Iza 2015-01-07 19:07:01
Ja tam nie pozwolę sobie na to poniżanie przez gówniaży , zastraszanie , obrażanie może ktoś powinien zacząć kontrolować ich postępowanie – ciekaw jestem czy ci ludzie znają znaczenie słowa SZACUNEK !!!!! może należało by im wkońcu wytłumaczyć znaczenie tego słowa ??? !!!!
W taj sytuacji należało by zacytować:
"Dostaniesz ode mnie tyle szacunku ile sam mi go dasz"
3
Daniel Biaduń 2015-01-31 01:10:15
Panie i panowie a w szczególności Pracownicy firmy, którzy aktywnie umieszczają teksty na forum.
Nikt z firmy nie będzie z wami polemizował na portalu internetowym, tym bardziej że kryjecie się pod pseudonimami. Nikt nie będzie również zniżał się do poziomu Waszych obelżywych tekstów.
Firma nie będzie również prowadził walki z kłamstwami i pomówieniami - jeżeli choć jeden z tekstów zawierałby prawdę to jakim problemem jest się pod nim podpisać imieniem i nazwiskiem ?

Widzę, że stare powiedzenie sprawdza się w 100%...
"Bezinteresowna przyjaźń może istnieć tylko pomiędzy osobami o jednakowych dochodach."
1
P 2015-02-03 12:30:44
Drogie Panie "11" cieszcie się, że macie taką mądrą maszynę dzięki której macie czas stać na taśmie i liczyć po hali gdzie ile osób stoi.
gggg 2015-02-11 21:57:23
szkoda ze cie ta krew nie zalała byłoby na firmie mniej takich osób które "sieja zamęt" .Dam Ci dobrą radę,pogódź się z zaistniałą sytuacją na firmie albo zmień pracę ,to na pewno dobrze wpłynie na twoje zdrowie psychiczne
cool 2015-02-14 09:50:33
Czytam I nie widze nic w tych opiniach sensownego.Jezeli wam sie cos nie podoba w funkcjonowaniu firmy Dn zmiencie prace,ale chyba nic wiecej nie potraficie poza pisaniem I intresowaniem sie nie swoimi sprawami.Mało inteligentni ludzie ,u przepraszam ludzie to nie odpowiednie okreslenie TŁUKI ktorzy nie potrafią poradzi'ć sobie w życiu siedza jak takie ciule na na tylkach I narzekaja jak to zle I wytykaja z zazdrosci innym ,do łopatyi szczotki jak jak kije tam pasujecie
Zostaw swoją opinię o Dasson Firma Handlowa Jerzy Butoka - Maszewko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dasson Firma Handlowa Jerzy Butoka