Profish Sp. z o.o.

Racibórz

Opinie o Profish Sp. z o.o.

p.... 2014-11-09 13:45:25
Eeeeeeeej nie osadzaj jak nie wiesz i nie znasz..
2
.... 2014-11-10 13:19:35
Pracuję od kilku lat w tej firmie i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wypłaty wypłacane na czas, pensje godziwe do tego można liczyć na premie. Także jak ktoś CHCE pracować i UMIE pracować to jak najbardziej polecam!!
3
rybula 2014-11-20 19:30:22
Ja pracuje w tej firmie już kilka lat, mając porównania z innymi pracodawcami uznaje, że praca w tej firmie sprawia mi przyjemność. Mogę się spełniać zawodowo. We wcześniejszych firmach nie mogłam liczyć na premie, a wypłata nie zawsze była w terminie. Nie u każdego pracodawcy można liczyć na wolne weekendy.Znając życie, negatywne opinie są pisane przez osoby, które utraciły prace i chcą się wyżyć i wyżalić w formie pisemnej. I można by tak pisać w nieskończoność... Pozdrawiam
2
Estera 2014-11-20 21:25:11
Bardzo zależy nam na jakości towaru, w pełni zatowarowanym sklepie jak i profesjonalnym podejściu do klienta. Klienci do nas wracają co nas bardzo cieszy, to można zauważyć po kolejkach w naszych sklepach, utargi z roku na rok są coraz wyższe, co świadczy o zadowoleniu naszych klientów. Firma prosperuje bardzo dobrze, tworzą ją stali i zadowoleni pracownicy, którzy są na odpowiednich stanowiskach. Są to ludzie z pasją i optymizmem oraz dużym stażem pracy w naszej firmie. Rotacja personelu o której mowa w poprzednich postach jest spowodowana stałym otwieraniem nowych placówek, a odpowiedni dobór zespołu w placówce to jeden z elementów sukcesu firmy. Pozdrawiam wszystkich zgorzkniałych. P.M.
4
szczupaczek 2014-11-21 08:18:59
Już od jakiegoś czasu pracuję w tej firmie, i tak samo jestem bardzo zadowolona. Choć pracowałam tez u innych pracodawców, nie mogłam liczyć na jakąkolwiek premie umowy dziwne weekendy w pracy i to za najniższa krajową. W firmie profish mogę liczyć na dodatkowe premie, nie każdą sob się pracuje i to góra do 14 każda niedz wolna, i nie wiem z kąd wam się wzieło ze pracuje się od 5 rano to jest totalna bzdura, widziałyście wogóle żeby jakikolwiem rybny był otwarty od 5-6 rano, najwcześniej nasze placówki otwieramy o 8 rano na nie których sklepach od 9 i tak samo zamykamy najszybciej o 17 a maksymalnie o 18. Moim zdanie takie godziny są przyzwoite nie trzeba siedzieć w pracy do 22-24. Dziwi mnie też ze teraz osoby rozgoryczone użalają się jak to wam źle w tej firmie było to czemu na samym początku tego nie mówiłyście i czemu same się nie zwolniłyście, zastanawiające jest też to że po zwolnieniu niektórych osób utargi na sklepie wzrosły i to dwukrotnie, co też świadczy o tym, jakimi pracownikami były. Widzę że z mies na mies mamy coraz to więcej klientów a co najlepsze stałych klientów zaczyna być coraz to więcej są zadowoleni z jakości towarów, z obsługi przenoszą się z konkurencji do naszych sklepów. Sklepy mamy zadbane czyste, że aż miło do takiego sklepu wejść. W tej pracy wystarczą chęci do pracy , pozytywne nastawienie, zgrany zespół, wyobraźnia, systematyczność, jeśli to potrafisz to napewno bęJuż od jakiegoś czasu pracuję w tej firmie, i tak samo jestem bardzo zadowolona. Choć pracowałam tez u innych pracodawców, nie mogłam liczyć na jakąkolwiek premie umowy dziwne weekendy w pracy i to za najniższa krajową. W firmie profish mogę liczyć na dodatkowe premie, nie każdą sob się pracuje i to góra do 14 każda niedz wolna, i nie wiem z kąd wam się wzieło ze pracuje się od 5 rano to jest totalna bzdura, widziałyście wogóle żeby jakikolwiem rybny był otwarty od 5-6 rano, najwcześniej nasze placówki otwieramy o 8 rano na nie których sklepach od 9 i tak samo zamykamy najs
4
.... 2014-11-30 10:47:59
Bardzo zależy nam na jakości towaru.......sranie w banie,jak by Wam zależało to odmrożonej ryby nie sprzedajecie,a co do rekrutacji na sklepie to jest przeprowadzana ciągle bo osoba przyjęta nie może być mądrzejsza od menagera.
... 2014-12-04 06:47:55
przepraszam czy TY Byla sądziłas sie z ta firma?
dp 2015-01-08 21:00:37
................ale ta pani menager to tepa strzala -dobrze z ucha strzela -szpic jeden
sledz 2015-02-12 09:55:09
NIE POLECAM PRACY NA STAROWIEJSKIEJ!
Nie warto zaczynać
2
ja 2015-02-15 12:28:08
ja tak samo nie polecam firmy profish!!!! Szkoda waszego czasu i wysiłku, na początku wszystko super bajecznie kolorowo, pani menager milusieńka. Ale po jakimś czasie wychodzi. Nieszczera szuka donosicieli fałszywa, niektórym kariera odbija zabiera godność. Pracownicy zmieniają się co chwila mało jest osób co tam mają długi staż, pozytywne opinie to są na polecenie mani menager, coś na ten temat wiem. Mogła bym wiele opowiedzieć ale szkoda tylko na to czasu i nerwów. A tak propo to tak sanepid przydał by się jak i również PIP. Ale życzę powodzenia tym wytrwałym, tym co ukrywają co naprawdę myślą o tej pracy, bo rozumiem ze ciężko jest o prace i czasami trzeba robić dobrą miną do złej gry.
3
wtajemniczona 2015-03-04 19:54:41
co do pracy no sorry ale w zadnej robocie siedziec nie bedziecie!!!!! praca znosna nie ma powodu do tego zeby glupoty tu pisac a co do pani menager swieta prawda zawsze ma powod zeby krytyki sie podjac a laury ona zbiera dzwoniac do szefa i przypisujac sobie sukcesy danego sklepu , jest falszywa gada cos innego w oczy cos innego za plecami i nie znosi prawdy wystarczy jej ja powiedziec a zaraz wrecza wypowiedzenie... mysle ze szefowi powinno dac to do myslenia
2
ja 2015-03-25 10:50:49
I tu się zgodzę jezeli chodzi o menager!!!
1
rybcia 2015-03-31 12:38:38
jeśli chodzi o samą pracę to nie ma źle, wypłaty na czas, umowy na pełny etat, dobre godziny pracy + premie. Natomiast zgadzam się co do opinii o Pani Menager, jest niekompetentna, fałszywa, miła tylko z pozoru a jak tylko jest ktos kto odważy sie powiedzieć co myśli odrazu zostaje skarcony albo zwolniony. Dziwi mnie że szef tego nie zauważa i ślepo jej słucha a to działa na niekorzyść całej firmy. Jej zwolnienie byłoby najlepszą rzeczą dla tej firmy. Pozdrawiam
2
ja 2015-04-23 21:19:12
Między prawda a Bogiem jak to mówia na prace nie ma co narzekać na szefostwo tez nie z każdym współpraca układa się świetnie kierowcy bardzo fajni na hurtowni obsługa też super , na pomoc z innych sklepów też można liczyć tylko szkoda że Pani menager jak się do niej z czymś dzwoni to choćby łaskę robiła- przepraszam bardzo ale za to ma płacone!A jak czuje się przemęczona czy coś z tych rzeczy to zapraszamy niech zacznie naszą pracę wykonywać to zobaczy która połowa dnia jest dłuższa już chyba w piórka obrosła i zapomniała jak to jest być na naszym miejscu ....szkoda ze szef nie umie otworzyć oczów bo ma wkoło siebie naprawdę super ludzi którzy są kreatywni i oddani tylko niszczy to menagerka i robi wieczny zamęt , tam gdzie jej nie ma jakoś nie ma takiej rotacji pracowniczej i już to powinno dać do myślenia!!! Bo można mieć pracowników oddanych firmie lata a nie rotacje co pare miesięcy bo Pani menager czuje się zagrożona i usuwa ludzi którzy dla niej samej stanowią zagrożenie!!Dla firmy jestem w stanie dać ocenę 5 wypłaty na czas, nadgodziny to fakt ale wypłacane ale ze względu na osobę Pani menager nie jestem w stanie ocenic dobrze tej firmy a szkoda ze jedna osoba jest w stanie zaburzyc caly pozytywny obraz



hmm 2015-04-26 21:32:01
Jestem pracownikiem tej firmy i co do opini o menager musze przyznac ze to swieta prawda , gdyby nie jej osoba to szlo hy wszystko do przodu -cale niepotrzebne zamieszanie to jej idoba. Szef jest bardziej otwarty na pracownikow niz ona. Czuje sie pepkiem swiatavi ma ludzi za nic ..obgaduje ludzi w zespole udajac dobra duszevi wypytujacbo zycie prywatne a potem gada to nastepnym, w twarz mega mila a za plecami obgaduje nie znam bardziej falszywej osoby !!!! Utrzymuje sie dzieki donoszeniu i dzieki temu sie wybila bo donosila od samego poczatku!!!!!!mam nadzieje ze szef otworzybocxy zanim caly personel mu odejdzie bo z miesiaca na miesiac jest gorzej a menager jak widzi ze ktos ma zamiar die swolnic pierwsza wrecza mu wypowiedzenie zeby byc kryta przed szefem i na tym bazuje a tak serio guzik robi tylko duze zamiezanie!!!!!
1
pracownik 2015-04-26 21:41:49
Pracuję w firmie od jakiegoś czasu i nie mam zastrzeżeń!co do opini o menager musiałabym powtorzyc sie z opinia innych a na to mi szkoda czasu!! Ci ludzie piszą święta prawdę i to nie z zemsty czy cos z tych rzeczy to poprostu fakt!tak sie maja sprawy a dla nie jednej z nas to gowniara a ma nas za nic
1
rybcia 2015-06-10 09:48:25
zastanawiające jest to że komentarze dotyczą tylko 1 osoby a chyba osób typu :menager" jest wiecej w tej firmie.....powinno dać to komuś do myslenia ......
były pracownik 2015-07-03 17:31:11
Witam wszystkich !

Ja pracowalam w tej firmie i naprawde super sie pracowało!szef super facet,fakt ze to pracownicy najwiecej psuja opinie innych,na wiadomosc o awansie warjuja i mysla ze sa bogiem,i nie wiadomo komu ufac...a Pani M...jesli jest zgrana ekipa to wogole sie nie wtrąca !TO TYLE
1
sabina9 2015-07-10 17:33:25
Witam moge prosic o telefon bo niemam numeru a mam pytanie sabina tałajczyk
Niki 2016-03-12 19:46:25
Tak idzie na nozu na vitus (kaberiala)zrobil z cygana brygadziste I co Polakow ma za gown a Wegow by postawilam by nic nie roboli to jest rasista cyganska wegierski ktory nie ma szacunku do polskiego pracownika to cygaan nigy zlodziej
Karo 2016-03-13 12:18:45
Tak kolezanka wiem pracowalem tam I cos o tym wiem zero tolerancji ze strony Wegra tylko bata mu dac to by zagnebil polakow jes to rasista a jego lala leworeczna cyganka robi wszystko ok wg pana Ga....I ma byc dobrze
2
Justyna C. 2016-08-15 12:41:41
Pracowalam w tej firmie 2 latai o dwa za dlugo :-P Szef idiota, traktuje ludzi jak maszynki do pieniedzy, wogole ich nie szanuje. Szczegolnie sprzedawcow, bo kierowcy z tego co mi wiadomo nie mieli najgorzej. To mysmy musialy placic kary za sanepid, pomimo tego ze szanowny pan marcin przysylal nam smazona rybe na ktorej nie bylo dokumentu. To nam zabieral kase za braki w remamentach, pomimo tego, ze kazal nam rozmrazac filety z dorsza czy platy zielone i inne ryby, z ktorych braly sie braki. Ale tak szczerze te jego remamenty to jedna wielka SCIEMA !! W grudniu nadrabialismy zywym karpiem, tak przynajmiej myslalysmy, bo remament i tak wyszedl w ciuul za duuzo czyli zabral nam część premi i to nie tylko na naszym sklepie. Przekrety robil jak h*j. Kiedys w rozmowie przez telefon zapytal mnie czy rozmawia ze slupem czy z czlowiekiem... No coment... Przez miesiac bylam starszym sprzedawca czyli odpowiadalam za caly sklep. Nie bylam wczesniej przeszkolona na to stanowisko wiec nie wiedzialam co mam robic gdy pojawialy sie pewne problemy. Po miesiacu czasu mnie zdegradowal na stanowisko sprzedawcy. W ogole nie docenil mnie,ze sie staralam itd. Ale nie mam o to zlosci. Moze na poczatku teraz juz nie. Przynajmiej mialam spokojna glowe i przespane noce :-) kiedys zapytal mnie czy robie mu na zlosc. No i zrobilam ZWALNIAJAC SIE STAMTĄD :-D :-D Teraz mam spokoj i normalnego szefa !!!
7
Andrzej 2016-10-21 13:33:11
Chce podzielic sie opinia na temat rekrutacji w tej firmie. Obecne osoby Pan Dyrektor z mina srajacego kota. Pani manager z kartka z pytaniami podlizujaca sie szefowi. Zadawane pytania cytuje ,,jak pan sie zachowa jak nasza trojka zechce pana wyrzucic z tratwy na srodku oceanu ,, potem test dwustronicowy i pytania o sekretarki i uwarunkowania makroekonomiczne oraz slupki i wyliczenia zobowiazan klientow. Po tym wszystkim propozycja pracy na stanowisko ph za 2200 brutto podstawy i 0,5 pr premii przy 120 tys obrotu.Ludzie omijajcie ta firme szerokim lukiem. Rekrutacja jak na stanowisko dyrektorskie a pieniadze jak kasjerka w biedronce. PRZEROST FORMY NAD TRESCIA. Nie polecam !!!!!!!
6
oda 2016-11-08 00:45:08
Jak najdalej od tej Firmy chyba, że chcecie się leczyć
2
płotka 2016-11-30 13:11:45
kiedyś tam robiłem parę miesięcy, niestety nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa . Szkoda słów i stanowcze Nie polecam
Zostaw swoją opinię o Profish Sp. z o.o. - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profish Sp. z o.o.