Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki

Rajkowy

Opinie o Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki

Lech 2015-01-15 12:30:01
Nie wiem o czym mówi przedmówca...jakieś totalne bzdury. Z tego co wiem część załogi była w tym roku w Egipcie
jaro 2015-01-16 23:37:33
Profity są w tej firmie za lojalność....
2
były pracownik 2015-07-07 15:07:54
Pracowałem w tej firmie i chciałbym ostrzec wszystkich, którzy rozważają podjęcie pracy tutaj. Atmosfera tu jest nie do wytrzymania, 1000 pomysłów na minute z czego w życie wdrażane są te najbardziej absurdalne.Zero szacunku dla człowieka, najlepiej jakby się pracowało w systemie 24h/24h. Jak czytam te pozytywne opinie o firmę to śmie twierdzić, że zostały one napisane przez kierownictwo bądź przedstawicieli handlowych, gdyż są oni najbardziej uprzywilejowani.( usunięte przez administratora ).Szkoda natomiast na zainwestowanie w nowy sprzęt na produkcje. Lepiej naprawiać stary złom, który pamięta dobre czasy komuny niż zainwestować w nowe maszyny... a niby ta firma ma inspiracje bycia jedną z najnowocześniejszych firm paszowych w Polsce...
4
siwy 33 2015-08-12 13:36:50
o jak ładnie piszecie o tej firmie a ja własnie cv tam wyslałem bo dzis było ogłoszenie na pracownika magazynu..warto wogle odbierac od nich tel.jak zadzwonią?
agapit 2015-08-12 16:07:00
szczerze to nie polecam pracy w tej firmie, podczas rozmowy obiecują złote góry a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej, brak szacunku dla człowieka... najlepiej żeby robiło się od rana do nocy i po godzinach charytatywnie
1
agapit 2015-08-12 20:12:54
trudno powiedzieć, w tej firmie na temat kasy nie wolno gadać... a opinie o tej firmie są kiepskie i to na pewno nie bez powodu, ludzi się tam nie docenia za ich pracę, najlepiej żeby orali jak woły i za dużo nie gadali bo długo tam nie zabawią
ST 2015-08-19 19:59:01
Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom firmy Biofeed za owocną współpracę. Mam nadzieję że zapamiętacie mnie po mimo moich potknięć pozytywnie.
8
współpracowwnicy 2015-08-26 06:59:01
potykał*
klient 2016-01-07 20:06:34
Trochę nieuwaznie usuwacie opinie (swoją drogą to trochę śmieszne, równie dobrze sami możecie pisać same pozytywy).
stefan 2016-01-07 23:00:32
konponent
1
bio 2016-01-08 13:21:48
jak widać opinie, które mówią o tym jak jest naprawdę znikają szybko a zostają same komentarze które nie rażą w oczy wysoko postawionych osób w tej firmie...
ziomek 2016-01-09 07:04:52
Usuwanie opinii świadczy o słabości zarządu i niskiej samoocenie. Nie przestrzega się tam czasu pracy, bałagan w papierach, typowy kołchoz połączony z obozową doktryną. Poziom rekrutacji pracowników - fatalny. Chora firma. Ludzie traktowani jak pasożyty. A wszystko przez to, że cwaniaczki z Kociewia myślą że tak będzie w nieskończoność. Poczekajcie na kontrole ...
2
uio 2016-01-09 07:09:56
wróć do szkoły i naucz się pisać analfabeto, bo wstyt tu być z tobą. MOŻE, WYTWÓRNIA, ZRESZTĄ, Z PREMIĄ, KOMPONENT
stefan 2016-01-11 10:24:50
przyganiał kocioł garnkowi WSTYD a nie WSTYT
obserwator ;) 2016-01-11 15:06:24
???Jaki poziom takie opinie
yyyy 2016-01-12 21:23:54
Ludzie stamtąd odchodzą,nikt tam chyba nie pracował dłużej niż rok. Zero szacunku dla pracownika. Warunki pracy fatalne. Nie polecam tam pracy ze względu braku szacunku dla pracownika. Każą pracować w syfie i zepsutych maszynach. Omijajcie ta firmę!!!
1
ziomek 2016-01-26 07:19:37
Znowu coś usunęli. Usuwanie opinii świadczy o słabości zarządu i niskiej samoocenie. Nie przestrzega się tam czasu pracy, bałagan w papierach, typowy kołchoz połączony z obozową doktryną. Poziom rekrutacji pracowników - fatalny. Chora firma. Ludzie traktowani jak pasożyty. A wszystko przez to, że cwaniaczki z Kociewia myślą że tak będzie w nieskończoność. Poczekajcie na kontrole ...
obserwator ;) 2016-02-12 12:19:58
No no, jestem pełen podziwu. Widzę, że firma się rozwija. Zapewne ktoś może spytać-dlaczego??
Przecież wyswietla się ogłoszenie za ogłoszeniem, firma potrzebuje pracowników, zapewnia świetne warunki. Zostaje tylko pogratulować.
Obserwator II 2016-02-29 13:40:28
Panie Michale chyba czas byłoby zaktualizować stronę biofeed-u, bo część towarów tam oferowanych nie jest już produkowanych od co najmniej pół roku.
opij 2016-06-14 08:14:27
smród, brud i ubóstwo.
koko 2016-07-21 16:08:08
Firma jak firma. Docenia tych , którzy osiągają dobre wyniki. Jeśli ktoś się nie nadaje do sprzedaży to się nie sprawdzi.
4
Chudy 2016-10-31 08:32:00
Pracowałem u nich kilka miesięcy. Warunki normalne. Jak kto sie lubi obijac i kombinowac to wszedzie bedzie mu zle.
1
Piko 2016-10-31 18:45:08
To jest kołchoz a nie firma. Tam się nikogo nie szanuje. Szok!
taki 2016-11-14 10:28:51
Handlowcy na pewno nie mogą narzekać na warunki. Mają dobry system premiowy, nowe pojazdy we flocie. Zarobki - jak ktoś się stara to nie narzeka.
siaki 2016-11-16 06:59:52
Faktycznie pojazdy nie stare, ale i nie nowe w dodatku kiczowato oklejone, ale to w stylu kociewskiej kultury michałka i maciusia. Firma to nie tylko handlowcy. Spójźcie na tych umęczonych ludzi na produkcji i zaszczute groźbą utraty pracy biuro. Wiem jednak że Ci ludzie nic nie znaczą w oczach właściciela. A przecież wszyscy teraz trąbią NAJWAŻNIEJSZY JEST CZŁOWIEK. W przyszłym roku michałku bezrobocie w Polsce przewidywane jest na poziomie 6 %. Już przebieram nogami z niecierpliwością na myśl, że zacznie Ci brakować pracowników, bo jak widzę na powyższym poście handlowców już ci brakuje.
Zostaw swoją opinię o Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki - Rajkowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki