Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska

Bydgoszcz

Opinie o Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska

me 2014-09-08 08:57:33
Beznadziejna firma, nie polecam. Sam proces rekrutacji mówi już wszystko o tej firmie. Zapraszają na rozmowy ludzi bez kierunkowego wykształcenia, życzą sobie aby przyjechać do nich 350 km(w niektórych przypadkach jeszcze wiecej) a później szydzą jak ktoś nie potrafi odpowiedzieć na pytanie z chemii organicznej. Rekrutujacy, który zadawał mi pytania, nawet nie oderwal wzroku od kartki na której mial je zapisane, cały czas zagryzajac paluszkami, przez co parę razy musiałem prosić o powtórzenie pytania, bo nie mogłem go zrozumiec. Kolejna sprawa to ich prostackie pytanie np. ile place za studia? I to, ze ostrasznie przepłacam. Przepraszam bardzo, ale co ich to interesuje? Po tym pytaniu miałem już ochotę wyjść, ale przejechałem tyle km wiec ugryzlem się w język. W moim odczuciu, charakter tej rozmowy miał na celu, poniżenie i ośmieszenie potencjalnego pracownika, tak więc ja ze swojej strony nie polecam tej firmy. Szkoda mi tylko pieniędzy, które wydałem na podróż bo jako osoba nie pracująca, mogłem sobie darować taka przejażdżkę. Dodam jeszcze,że kiedy dzwoniła do mnie Pani odnośnie rekrutacji to zapytałem się jej jak daleko od dworca jest hotel, w którym odbywała się rekrutacja, to Pani odpowiedziała mi, że ok 10-15 min taksówką. Czy oni są nie poważni, że ja będę jeździł na rozmowy rekrutacyjne taksowkami? Wymagają cudów, a sami nie potrafią przeprowadzić normalnej rekrutacji,i w dodatku mają tak prostackie zachowanie, że człowiek się zastanawia co oni robią na takich stanowiskach. To jest tylko moje subiektywne odczucie, ale jeśli ktoś ma ochotę przekonać się jak nie powinna wyglądać rekrutacja, to proszę bardzo:)
10
lukas 2014-09-17 08:53:51
Dokładnie tak było :]
1
me 2014-09-17 15:07:57
Skąd jechałeś/aś?
1
tomaszK 2014-09-23 15:49:30
Ta firma jest super odzwania do kandydata nawet jak nie byłem na rozmowie że nie przeszedłem do następnego etapu
wojtek 2014-09-24 18:04:25
szkoda czasu-nie polecam
1
me 2014-09-25 15:12:34
Trudno żebyś przeszedł jak nie byłeś na rozmowie, no naprawdę super... chyba, że to była ironia...
wojtek 2014-09-25 18:04:24
czytaj ze zrozumieniem, choć mógł użyć nawiasu....
lukas 2014-11-17 18:44:21
śląsk/opolskie
Theo 2014-12-22 01:49:10
Firma śmiechu warta :) wywyższanie pracodawcy i lekceważenie potencjalnego pracownika w tej firmie jest ogromne. Byłem na rozmowie dwukrotnie- dwukrotnie mialem podobne odczucia. Rozmawia się z prostakami niestety :) Co innego można powiedzieć o człowieku który przedstawia się jako PREZES a na facebooku w pracodawca ma cytuje " jeśli to napisze bede musial was zabic hehe ". Szanujmy się :) jechałem okolo 650 km dwukrotnie, za drugim razem mialem miec zwracane koszty - nie otrzymalem ich. Swoją droga podczas rozmowy kwalifikacyjnej obrażał jednego Pana( znany przedsiebiorca z duzym kapitalem) w sposoób bardzooo ordynarny i chamski. Pech chciał, że robiłem z nim kiedyś interesy :) Pan Marcin bardzo się zdziwił jak stracił swojego kluczowego klienta :) Jak można obrażać swojego kluczowego klienta- mówiąc o nim " totalny mongoł, cieć i wsiur". Swoja droga, zatrudniali niby na kazde wojewodztwo, a widze teraz, że chyba tylko 1 osobe zatrudnili, chyba mówi to za siebie. a ktoś pod nickiem " me" ma 100% racji
Firma 2015-01-27 08:50:09
Witam, nasza firma prosi wszystkie osoby, które nie zostały zatrudnione w czasie rekrutacji w firmie Agro-Perfrct, a które są nadal zainteresowane pracą/współpracą w podobnej branży o kontakt i przesyłanie CV na adres nawozy@interia.pl. Oferujemy pracę w dynamicznej młodej firmie (nie Agro-Perfect), szanujemy pracowników, oferujemy dobre warunki pracy i atrakcyjny system wynagrodzeń. Odpowiemy na każde zgłoszenie. Do zobaczenia.
7
Kamil 2015-01-29 15:14:33
Witam serdecznie jestem zainteresowany waszą propozycją.
Mam tylko pytanie, jaka się nazywa Państwa firma?
Firma 2015-01-29 19:05:26
Witam, na portalu nie może mogę tego zrobić aby nie złamać regulaminu. Proszę o Cv i prywatny adres wtedy odpowiemy Do zobaczenia.
Aleksandra 2015-01-30 18:12:15
Witam. A ja wysłałam maila na nawozy@interia.pl i dostaje głupie wiadomości z tego adresu. Nie polecam. Ktoś się wygłupia i żeruje na szukających pracy! Szczyt bezczelności. Nie wysyłajcie tam CV- jeszcze ktoś użyje Waszych danych!!!
1
Firma 2015-01-30 23:26:09
Witam, a jednak podtrzymujemy naszą propozycję współpracy i nasz adres e-mail jest jak najbardziej aktualny proszę o Cv na: nawozy@interia.pl. Adres działa, proszę dokładnie adresować pocztę a nie będzie problemu. Tak jak obiecywaliśmy odpowiemy na każde zgłoszenie (a do tej pory NIC nie otrzymaliśmy)
Do zobaczenia.
mloda 2015-02-02 13:37:50
Jakas porazka. Firma, ktora probuje stworzyc perfekt wizerunek w necie a od srodka DNO, puste slowa i prwmitywizm.
1
Grzes 2015-02-19 10:21:46
Ta firma to jakaś ściema! Weźcie chociażby domenę adresu mail "interia.pl". Która poważna firma zakłada skrzynkę mail na interii :)
5
Grzegorz31 2015-03-25 20:21:04
Przecież to co ktoś wkleił to propaganda. Adres w @interia.pl nigdy nie należał do firmy AgroPerfect.
Wystarczy spojrzeć na www, że wszystkie adresy mają końcówki @agro-perfect.pl
Ktoś tutaj robi im specjalnie negatywny PR.
Taki adres może sobie założyć każdy.
rolnik 2015-03-25 23:27:49
przeciez wiadomo- nawet pisal sam o sobie troszke wyzej ze NIE AGRO PERFECT tylko konkurencja.
a co do samej firmy- produkty markowe lecz drogo, biurokracja.
Adam 2016-01-07 19:52:57
Firma dno. Wszystkie (negatywne) opinie wyżej jak najbardziej trafione. Nie polecam.
4
egon 2016-02-29 13:51:36
firma nawozy@interia.pl to ściema, ktoś się widzę bawi co niektórymi gdzie szukają prace . Puki co, nie ma ogłoszenia o ofercie pracy.
2
Wuja 2016-03-14 17:55:01
Adam możesz napisać coś więcej
Odważna 2016-03-23 10:02:38
Sądzę, że opinie innych osób są bardziej wiarygodne i nikt nie zwraca uwagi na posty z zachęceniem do pracy tylko na to co piszą ludzie, któzy u Was byli. Pozdrawiam :)
nicki 2016-04-08 19:43:28
czy wszystkie rozmowy kwalifikacyjne w tej firmie są przeprowadzane w Bydgoszczy ??
1
tomas 2016-05-20 16:18:57
Witam, czy ktoś był ostatnio na rekrutacji agroperfect i może się podzielić jakie pytanie dostał i o co dokładnie pytają.

z góry dzięki, pozdrawiam
Zainteresowana praca 2016-08-18 20:32:09
Czy byłeś może na rozmowie ?
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska