Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska

Bydgoszcz

Opinie o Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska

aaa 2014-09-02 09:15:18
Witam,
był ktos moze na rozmowie kwalifikacyjnej w Bydgoszczy 26 sierpnia? Macie juz odpowiedz?
2
darek 2014-09-03 11:42:59
a może podeślesz opracowane pytania?
me 2014-09-08 08:57:33
Beznadziejna firma, nie polecam. Sam proces rekrutacji mówi już wszystko o tej firmie. Zapraszają na rozmowy ludzi bez kierunkowego wykształcenia, życzą sobie aby przyjechać do nich 350 km(w niektórych przypadkach jeszcze wiecej) a później szydzą jak ktoś nie potrafi odpowiedzieć na pytanie z chemii organicznej. Rekrutujacy, który zadawał mi pytania, nawet nie oderwal wzroku od kartki na której mial je zapisane, cały czas zagryzajac paluszkami, przez co parę razy musiałem prosić o powtórzenie pytania, bo nie mogłem go zrozumiec. Kolejna sprawa to ich prostackie pytanie np. ile place za studia? I to, ze ostrasznie przepłacam. Przepraszam bardzo, ale co ich to interesuje? Po tym pytaniu miałem już ochotę wyjść, ale przejechałem tyle km wiec ugryzlem się w język. W moim odczuciu, charakter tej rozmowy miał na celu, poniżenie i ośmieszenie potencjalnego pracownika, tak więc ja ze swojej strony nie polecam tej firmy. Szkoda mi tylko pieniędzy, które wydałem na podróż bo jako osoba nie pracująca, mogłem sobie darować taka przejażdżkę. Dodam jeszcze,że kiedy dzwoniła do mnie Pani odnośnie rekrutacji to zapytałem się jej jak daleko od dworca jest hotel, w którym odbywała się rekrutacja, to Pani odpowiedziała mi, że ok 10-15 min taksówką. Czy oni są nie poważni, że ja będę jeździł na rozmowy rekrutacyjne taksowkami? Wymagają cudów, a sami nie potrafią przeprowadzić normalnej rekrutacji,i w dodatku mają tak prostackie zachowanie, że człowiek się zastanawia co oni robią na takich stanowiskach. To jest tylko moje subiektywne odczucie, ale jeśli ktoś ma ochotę przekonać się jak nie powinna wyglądać rekrutacja, to proszę bardzo:)
16
lukas 2014-09-17 08:53:51
Dokładnie tak było :]
2
me 2014-09-17 15:07:57
Skąd jechałeś/aś?
1
tomaszK 2014-09-23 15:49:30
Ta firma jest super odzwania do kandydata nawet jak nie byłem na rozmowie że nie przeszedłem do następnego etapu
wojtek 2014-09-24 18:04:25
szkoda czasu-nie polecam
1
me 2014-09-25 15:12:34
Trudno żebyś przeszedł jak nie byłeś na rozmowie, no naprawdę super... chyba, że to była ironia...
wojtek 2014-09-25 18:04:24
czytaj ze zrozumieniem, choć mógł użyć nawiasu....
lukas 2014-11-17 18:44:21
śląsk/opolskie
Theo 2014-12-22 01:49:10
Firma śmiechu warta :) wywyższanie pracodawcy i lekceważenie potencjalnego pracownika w tej firmie jest ogromne. Byłem na rozmowie dwukrotnie- dwukrotnie mialem podobne odczucia. Rozmawia się z prostakami niestety :) Co innego można powiedzieć o człowieku który przedstawia się jako PREZES a na facebooku w pracodawca ma cytuje " jeśli to napisze bede musial was zabic hehe ". Szanujmy się :) jechałem okolo 650 km dwukrotnie, za drugim razem mialem miec zwracane koszty - nie otrzymalem ich. Swoją droga podczas rozmowy kwalifikacyjnej obrażał jednego Pana( znany przedsiebiorca z duzym kapitalem) w sposoób bardzooo ordynarny i chamski. Pech chciał, że robiłem z nim kiedyś interesy :) Pan Marcin bardzo się zdziwił jak stracił swojego kluczowego klienta :) Jak można obrażać swojego kluczowego klienta- mówiąc o nim " totalny mongoł, cieć i wsiur". Swoja droga, zatrudniali niby na kazde wojewodztwo, a widze teraz, że chyba tylko 1 osobe zatrudnili, chyba mówi to za siebie. a ktoś pod nickiem " me" ma 100% racji
3
Wuja 2016-03-14 17:55:01
Adam możesz napisać coś więcej
Odważna 2016-03-23 10:02:38
Sądzę, że opinie innych osób są bardziej wiarygodne i nikt nie zwraca uwagi na posty z zachęceniem do pracy tylko na to co piszą ludzie, któzy u Was byli. Pozdrawiam :)
nicki 2016-04-08 19:43:28
czy wszystkie rozmowy kwalifikacyjne w tej firmie są przeprowadzane w Bydgoszczy ??
2
tomas 2016-05-20 16:18:57
Witam, czy ktoś był ostatnio na rekrutacji agroperfect i może się podzielić jakie pytanie dostał i o co dokładnie pytają.

z góry dzięki, pozdrawiam
Zainteresowana praca 2016-08-18 20:32:09
Czy byłeś może na rozmowie ?
Zainteresowany pracą 2017-04-25 14:42:08
Witajcie Recenzenci!

Co możecie powiedzieć o stanowisku przedstawiciel handlowego w firmie AGRO-PERFECT? np.
- Jak duży region oni obsługują?
- Czy stres i pośpiech są na porządku dziennym?
- Czy cele sprzedażowe są jasne i do wykonania jeżeli ktoś pracuje sumiennie?
- Czy są problemy z wzięciem kilkudniowego urlopu?
- Czy praca odbywa się również w soboty?

Mam też kilka innych pytań:
1. Czy 4000zł brutto podstawy, to wszystko co może zaproponować firma AGRO-PERFECT na początek?
2. Czy szkolenia na początku pracy, jasno przedstawiają strategie firmy i dobrze przygotowują do wykonywania pracy?
3. Po jakim okresie pracy mogę się spodziewać rosnącej podstawy, cz raczej to co dostaniesz na początku zostaje na wieki (4000 brutto)?
4. Po jakim okresie mogę się spodziewać premii, prowizji? (oczywiście za dobry wyniki wykonywanej pracy)
5. Czy wykonanie planu (jeżeli jest możliwe) +/- 8-9h/24 pon. - pt. Czy praca raczej powyżej 10h na dobę, ilość wizyt dzienna realna . Czy wizyty najpierw planujemy i zapowiadamy, czy są one spontaniczne?
6. Ciągłe pozyskiwanie nowych klientów, czy raczej jest jakaś konkretna baza stałych klientów, a może jest ona jedynie przypisane do obecnych już PH?
7. Czy wsparcie zespołu jest realne, czy raczej skazany jesteś sam na siebie?
8. Czy raportować trzeba każdą godzinę pracy skrupulatnie?

Pozdrawiam,
Zainteresowany pracą
2
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa Agro-Perfect Agnieszka Szczególska