Asprim Sp. z o.o.

Niedrzwica Duża

Opinie o Asprim Sp. z o.o.

admin 2015-10-06 23:58:58
Jakim pracodawcą Twoim zdaniem jest firma Asprim Sp. z o.o.? Opowiedz o tym na naszym forum.
Pracownik 2016-02-09 22:10:15
Kiedyś fajna firma ale od pewnego czasu zaczynają starzy pracownicy uciekać a nowi szybko rezygnują. płace coraz nisze często są obniżane od kwoty ustalonej
mimo że wyrobisz plany i tak ci nie zapłacą.
2
gg 2016-02-25 14:01:11
są zwolnienia ciągle szef zatrudnia do malej firmy dyrektorów to skąd będzie dobrze młodych pracowników szef ceni a starszych już nie woli zwolnic
1
odchodzący 2016-02-25 21:33:16
Pracuje tam od kilku miesięcy i już szukam nowej pracy bo będę się zwalniał.
na początku pensja ustalona i taka była po kilku wypłatach pensja obniżona z tłumaczeniem że Jest ciężki okres. Mimo że plan jest wykonany. a nowi pracownicy zatrudniani są bez doświadczenia w tym rynku pracy i kto ma pracować jak ludzie z doświadczeniem odchodzą z pracy lub są rzucani do innego oddziału oddalony o 80km w jedną stronę. Szczerze nie polecam
3
po rozmowie 2016-03-10 20:55:45
Nie polecam wymagania duże a kasa malutka
1
Aureliusz 2016-03-13 01:27:17
Jak pracujesz i masz wyniki to jest ok. Ale jak nic nie sprzedajesz to nic nie masz. Normalka. Polak mądry po szkodzie- niestety.
aureliusz 2016-03-15 22:36:04
Dyziu "Koordynatorze sprzedaży" dlaczego wstydzisz podpisać się swoim imieniem?
5
Klient 2016-05-28 21:50:32
od pewnego czasu jako klient tej firmy, widzę jakie dziwne zmiany zachodzą w tej firmie. coraz trudniej z kimś nawiązać rozmowę handlową. Co chwilę odchodzi z firmy ktoś kompetentny z którą można było porozmawiać i coś załatwić.
wiola 2016-06-18 15:04:02
Zmiany zmiany zmiany nie ma odpowiednich osób do sprzedaży w rolnictwie pani co mieszkała w mieście co wie o rolnictwie. sprzedaje nie zna asortymentu.
4
Pracownik 2016-07-05 06:36:23
Bo osobom które się znają trzeba zapłacić lub przeszkolić a to z kolei kosztuje.
Dlatego osoby kompetentne zwalniają się z firmy i idą do konkurencji lub zmieniają branżę na lepiej płatną.

Podstawowa zasada pracujemy dla pieniędzy a nie dla idei
Zostaw swoją opinię o Asprim Sp. z o.o. - Niedrzwica Duża
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asprim Sp. z o.o.