Idepol Logistic

Tychy

Opinie o Idepol Logistic

zippp 2015-03-25 17:12:24
Idepol logistic to koszmar z ulicy wiazow, brygadzistka A.. to kobieta z mania Wyższości,co do kierownictwa haha ..... Pan G... to nie majacy do pracowników szacunku wredny gbur, co do wyngrodzenia jest to kpina, pieniadze za ciężka prace są tak marne że ledwo wystarcza na "waciki", kierownik kusi premia która większość nigdy Nie zobaczy na oczy a to tylko połowa problemów zamykanie drzwi ewakuacyjnych gdzie wszedzie w oknach są kraty itd itd. Z czystym sumieniem Nie polecam W tej firmie nie można być czlowiekim trzeba być robotem
4
pracownik 2015-03-28 13:27:05
Zgadzam sie w 100% z opiniami powyzej.Jezeli macie mozliwosc szukajcie pracy nadal nie wybierajcie sie tam bo to zaklad gdzie wykonuje sie i tu cytat kierownika G..."murzynska prace"za grosze bo co do wynagrodzen to tylko wybrani zarabiaja tam w miare...reszta to zenada.Kierownik jak i brygadzistka pozostawiaja wiele do zyczenia.Traktuja wiekszosc pracownikow jak smieci bo sa wyjatki czyli kolezanki i koledzy kierownika ktorych zatrudnil.Jest stronniczy i z czystym sumieniem moge napisac ze to nie stanowisko dla takiego gowniarza i prostaka,ktory nie potrafi rozmawiac z pracownikami tylko drzec po nich pysk i nie patrzy na wiek czy wypada czy nie.Gdyby wlascicielka przyjrzala sie jego pracy wiedzialaby ze jest odpowiedzialny za caly ten burdel tam.Ryba psuje sie od glowy i tak jest w tym przypadku..wystarczy spojrzec na biurko kierownika i odrazu widac co to za "kierownik"On i brygadzistka A..powinni dostac papiery na lopacie i wtedy ta firma zacznie"zyc"bo wiekszosc dziewczyn ,ktore tam pracuja sa w porzadku i sama praca nie jest zla da sie wytrzymac tylko z tymi dwoma osobami jest problem dziwie sie ze R...tego nie widzi.A co do brygadzistek to A...musi sie jeszcze duzo nauczyc od Kasi przede wszystkim kultury bo o pracy juz nie wspomne.Darciem pyska i chamstwem chce nadrobic swoja nie wiedze w wielu tematach a jak nie to znajduje sobie osobe,ktora bedzie robic za jej"worek"uczepi sie i gnoi bez konca...na lopate i za drzwi z taka...opinia jest jak najbardziej przemyslana bo preacowalam tam kilka lat i znam tam wszystko z kazdej strony ...pozdrowionka dla znajomych;-)
5
agojka 2015-03-28 13:53:39
Bez wyrzutow sumienia popieram powyzsze opinie...to co sie tam dzieje to jakas komedia,jak kiedys powiedziala jedna osoba ktora pracuje tam dlugie lata:"zaprosmy marka kondrata i nakrecmy dzien swira 2";)Warunki pracy w zaden sposob nieadekwatne do wynagrodzenia(kurz, brud, zima temp na hali 6-8stopni a latem sauna )jesli ktos chce sie naj....za przyslowiowa "bule sera" to polecam.
Kierownik chyba tylko z nazwy bo ani soba nic niereprezentuje a do tego od dluzszego czasu w pracy jest tylko po to zeby byc i pic kawe ze znajomymi ktorych sam tam pozatrudnial no i w miedzyczasie zalatwia swoje prywatne sprawy(wlascicielka nie wiem czy jest tego swiadoma, ale ja majac swoja firme napewno bym zwrocila uwage na to kogo zatrudniam).Dziewczyny ktore tam pracuja sa w porzadku-szkoda tylko ze nikt odpowiedzialny za ta firme nie potrafi tego docenic,bo kierownik wychodzi z zalozenia ze nikogo nie bedzie tam trzymac na sile a na kazdego z nas jest 100innych chetnych co oczywiscie widac jak od dluzszego czasu pod idepolem ustawiaja sie tlumy a na olx mozna co chwile zobaczyc ogloszenie o prace-jakos niezauwazylam tylu chetnych co calkiem ich brak bo nawet jak ktos nowy przychodzi i ma troche oleju w glowie to po kilku przepracowanych godzinach sam zrezygnuje...
Szczerze jesli ktos ma zapal do pracy i zna swoja wartosc to niech szuka pracy w innym zakladzie gdzie sa jakies perspektywy bo w idepolu nie uslyszysz slowa dziekuje a jedynie potraktuja cie predzej czy pozniej jak g....
Pozdrowka dla bylych pracownikow;)
6
Boniek 2015-03-31 21:09:23
No to kominiarki i wpi.dol tym co zasłużyli...
2
rudy 2015-04-01 18:09:51
To prawda jak ten gówniarz Grzegorz was traktuje on nic nie robi w pracy a ludzi ma za smieci. chociaż tam nie pracuje a widze to wszystko i tylko sie zastanawiam kto w końcu zrobi tam pożadek
3
trelele 2015-04-03 08:30:31
Ciężko stwierdzić o co chodzi w tej firmie . Kierownik jest rodziną od właścicielki prawdopodobnie a to że jest palcem i stosuje mobing to wszyscy wiemy proponuje nasłać PiP na ten syf warunki nie do opisania temperatura na minusie a w lecie sauna. Brygadzistka wyżej sra niż dupe ma fałszywa sz..ta. Grześkowi napluć w mordę za chamstwo i burctwo .
6
kieleckiscyzoryk 2015-04-14 12:04:18
Opinia wyżej jest trafiona w dziesiątkę, robota tam to psychoza "kierownik"to brudas jakich mało wygląda jak żul spod jego sklepu myśli że jak wóde sprzedaje to jest biznesmenem żałosne,ruda brygadzistka to mu pewnie musi ob.....ć skoro ma u niego takie chody,zresztą ma doświadczenie nabyte z kierowcami i jeszcze to ściąganie kasy za buble gdzie nie są w stanie udowodnić nikomu że to on ,czyste złodziejstwo żal tylko tych którzy "muszą"tam jeszcze pracować pozdro
1
wyzysk 2015-04-18 15:02:00
Biznesmenów to on chyba w filmach oglądał. Co do jego sklepów to pracownicy sa traktowani tak samo jak na idepolu ale tam piecze sprawuje żonka poniża obraża i zastrasza pracowników . Małżeństwo siebie warte. Pani kosmetyczka co to jej nie poszło bo paznokci nie umiała dobrze pomalować a wygląda jak mors po przejsciach. Zakompleksiony plebs i jedno i drugie. Wszystkiego nienajlepszego życzę ziołowe prostaczki
1
pracownica 2015-04-19 20:57:54
Firma jak kazda inna w tym miescie. Troche przesadzacie! zachowujecie sie jakbyscie nigdy nie pracowaly w innej firmie i nie mialy kierownictwa! Tak to juz jest kierownik jest od rzadzenia i pomiatania pracownikiem.
1
kieleckiscyzoryk 2015-04-20 11:34:06
Tak tylko kierownikiem trzeba się urodzić,zapracować sobie na to stanowisko ,a nie dostać go przez protekcję cioci z biura chodzi o szacunek do ludzi ,bo jak on nie szanuje nikogo to potem są takie opinie a nie inne, tak to właśnie jest "jak się z dziada zrobi pan"a jak ktoś lubi jak nim pomiatają to już jego sprawa
2
pracownica 2015-04-20 14:28:46
A w której firmie nie ma osób, które maja prace i stanowisko załatwione przez rodzinę, znajomego?! Taka rzeczywistość i gdyby Tobie ktoś zaproponował takie stanowisko też byś je przyjął.A często jest tak, że niektórzy (nie wszyscy) kierownicy, brygadziści muszą być surowi bo tego od nich wymaga wyżej postawione od nich osoby. Nie bronie tutaj Grześka może jest też jakaś przyczyna dlaczego tak kogoś traktuje. Tym bardziej, że wszyscy tutaj piszecie o nim negatywnie to dla kogo ma być miły i mieć szacunek jak jego pracownicy nie są lojalni. A co do jego żony no to wychodzi ewidentnie na to , że komentarz ten pochodzi od osoby, która musiała tam pracować, wiec trzeba było szefowej powiedzieć w prost a nie wypisywać tutaj obraźliwe epitety.
PRAWDA 2015-04-20 18:50:03
Kierownik nie jest od pomiatania pracownikiem ,jest takim samym pracownikiem jak kazdy ,z innym zakresem obowiązków ,nie jest tez włascicielem zakładu,i tak samo podlega ocenie przez pracodawcę przez którego jest zatrudniony,wymagany jest szacunek a lojalnym mozna byc wobec osoby która równiez jest lojalna wobec kazdego pracownika a nie tylko znajomych i kolegów.
Natalia 2015-04-21 15:25:15
Skoro to jest forum Idepolu to po co tu mieszać jego żonę? A co do Grzegorza to bywa z nim różnie. Jak ma humor to jest ok, da się z nim wszystko załatwić. Gorzej jak go nie ma... Wtedy potrafi potraktować człowieka jak śmiecia. Rada jest na to jedna- zmiana pracy. Pozdrawiam ;)
kieleckiscyzoryk 2015-04-23 13:09:58
Chyba mylisz definicję lojalności,myślę że tam dziewczyny są nadzwyczaj lojalne,bo nie raz widziały że kierownik ma niezłe promile i jego przyjaciel też ,to mimo to żadna nie donosi,czasem też dziwnie znikają detale przeważnie te najdroższe lub najcięższe.Jeśli ktoś od pierwszego dnia w pracy cię gnoi to nie wymagajmy szacunku dla takiego szefa.
as 2015-04-23 15:20:49
Skoro o tym wszystkim wiesz to czemu Ty nie doniesiesz? Widocznie też jesteś nadzwyczaj lojalna/y :P
Dobry duszek 2015-04-29 20:48:26
Jesteście wszyscy puści każdy narzekać potrafi i komuś dupe odrabiać, boże ale jesteście żałosni!!! Jak wam się nie podoba to proponuję zmienić pracę! Nikt was siła tam nie trzyma Na wasze miejsce jest 10 innych osób. Założę się że żadne z was nie powiedziało w twarz co myślą o kiekierowniku tyko dupe odrabiać potraficie Tchórze!
Natalia ma rację, po co mieszacie w to jego żonę??
Wyzysk - oczerniasz ludzi a ja mam radę dla ciebie umyj zęby! to tak z czystego dobrego serca ci radzę. :)
2
niejednemu burek 2015-04-30 12:13:43
wyzysk- skoro wiedziałaś jaki jest kierownik po co pchalas sie do jego sklepu pewnie myslalas ze bedziesz miala chody u kierownika skoro i tu i tu pracujesz :) a sie pomylilas i teraz oczerniasz go nie mowie ze jest idealny bo faktycznie krzyczy i jak mu ktos podpadnie to na amen ale tak to jest skoro robic sie nie chce faktycznie nie wyglada na kierownika jego wyglad pozostawia wiele do zyczenia i balagan na jego biurku
N.burek 2015-05-04 15:27:07
To ze ktoś nie mówi w twarz to chyba normalne,dziewczyny chca pracowac,a ty która uwazasz śie za prawdomówną wcale nia nie jestes bo nie ma osoby która by nie mówiła zle ,wszystkie jesteście jednakowe,a pisząc tak po prostu śię przylizujesz a za plecami jestes taka sama, a zęby umyj sobie abys umiała lepiej słodzic ,bo wiadomo co śie za tym kryje wyzsza pensja.
takiecos 2015-05-04 18:42:15
Prawda jest taka że w idepolu NIEMA ani jednej osoby która nie obgaduje G.Z ,za plecami jadą wszyscy równo, biura, magazyn,produkcja wszyscy mają jedno zdanie ,te które mu najbardziej dupe liżą ,obrabiają mu ją najbardziej może on powinien trzymać dystans i przejrzeć na oczy .
ktos 2015-06-14 11:57:11
nie wiem jak jest na idepolu ale sory bardzo i grzegorz i aga w sklepach traktuja nas bardzo dobrze nie wiem skad twoja opinia... :/
zyczliwa tychy 2015-06-15 12:32:28
Idepol to sa zlodziej po miesiacu pracy tam w zimnie rozchorowalam sie a pi ciezkich paru dniach i ciezkich detali mam problem z palcem a takze z reka. Pan G to burak gbur zawsze znajdzie sie jakas menda! Nie polecam tam robic ludzie to po jedej godz nawet odchodza. Syf jest tam nie samowity. Klamia na wyplatach! Lepiej suciekac stamtad bo czlowiek po miesiacu pracy jest nie do zYcia
1
kk 2015-06-22 19:30:24
Po co się udzielasz skoro nie pracujesz w Idepolu? śmierdzi wazeliną... Załóż sobie forum gul gula i sie tam wypowiadaj. Pozdrawiam
zyczliwa 2016-02-19 18:58:02
[kk] a po co ty sie udzielasz co pewnie lizusem albo lizuska jestes i bronisz swoich a niech zgadne za to masz placone haha smieszne za to ze podlirzesz sie G to masz jeszcze pewnie premie bo taskie jak ty maja. a ty se zaloz stronke lizanie du... w pracy.pl napewno ci sie przyda. pozdrawiam
2
Nikt 2016-11-17 22:47:09
Nie polecam, syf, chamstwo, złodziejstwo
Inna niż inni 2016-12-01 12:36:49
Hej. Pracuje w tej firmie,i z większością opisanych sytuacji się zgadzam. Poprawia sytuację na zmianie Nowa brygadzistka. Fakt młoda,ale daje radę. Nie wywyrzsza się i zasuwa razem z dziewczynami z magazynu. Podejście do ludzi ma dość dobre,jak może to każdemu pomoże razem z brygadzistka z produkcji. Jak ktoś chce to przyjdzie i się sam przekona.
Opinia dość neutralna
1
Zostaw swoją opinię o Idepol Logistic - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idepol Logistic