Idepol Logistic

Tychy

Opinie o Idepol Logistic

kieleckiscyzoryk 2015-04-14 12:04:18
Opinia wyżej jest trafiona w dziesiątkę, robota tam to psychoza "kierownik"to brudas jakich mało wygląda jak żul spod jego sklepu myśli że jak wóde sprzedaje to jest biznesmenem żałosne,ruda brygadzistka to mu pewnie musi ob.....ć skoro ma u niego takie chody,zresztą ma doświadczenie nabyte z kierowcami i jeszcze to ściąganie kasy za buble gdzie nie są w stanie udowodnić nikomu że to on ,czyste złodziejstwo żal tylko tych którzy "muszą"tam jeszcze pracować pozdro
1
wyzysk 2015-04-18 15:02:00
Biznesmenów to on chyba w filmach oglądał. Co do jego sklepów to pracownicy sa traktowani tak samo jak na idepolu ale tam piecze sprawuje żonka poniża obraża i zastrasza pracowników . Małżeństwo siebie warte. Pani kosmetyczka co to jej nie poszło bo paznokci nie umiała dobrze pomalować a wygląda jak mors po przejsciach. Zakompleksiony plebs i jedno i drugie. Wszystkiego nienajlepszego życzę ziołowe prostaczki
1
pracownica 2015-04-19 20:57:54
Firma jak kazda inna w tym miescie. Troche przesadzacie! zachowujecie sie jakbyscie nigdy nie pracowaly w innej firmie i nie mialy kierownictwa! Tak to juz jest kierownik jest od rzadzenia i pomiatania pracownikiem.
3
kieleckiscyzoryk 2015-04-20 11:34:06
Tak tylko kierownikiem trzeba się urodzić,zapracować sobie na to stanowisko ,a nie dostać go przez protekcję cioci z biura chodzi o szacunek do ludzi ,bo jak on nie szanuje nikogo to potem są takie opinie a nie inne, tak to właśnie jest "jak się z dziada zrobi pan"a jak ktoś lubi jak nim pomiatają to już jego sprawa
3
pracownica 2015-04-20 14:28:46
A w której firmie nie ma osób, które maja prace i stanowisko załatwione przez rodzinę, znajomego?! Taka rzeczywistość i gdyby Tobie ktoś zaproponował takie stanowisko też byś je przyjął.A często jest tak, że niektórzy (nie wszyscy) kierownicy, brygadziści muszą być surowi bo tego od nich wymaga wyżej postawione od nich osoby. Nie bronie tutaj Grześka może jest też jakaś przyczyna dlaczego tak kogoś traktuje. Tym bardziej, że wszyscy tutaj piszecie o nim negatywnie to dla kogo ma być miły i mieć szacunek jak jego pracownicy nie są lojalni. A co do jego żony no to wychodzi ewidentnie na to , że komentarz ten pochodzi od osoby, która musiała tam pracować, wiec trzeba było szefowej powiedzieć w prost a nie wypisywać tutaj obraźliwe epitety.
1
PRAWDA 2015-04-20 18:50:03
Kierownik nie jest od pomiatania pracownikiem ,jest takim samym pracownikiem jak kazdy ,z innym zakresem obowiązków ,nie jest tez włascicielem zakładu,i tak samo podlega ocenie przez pracodawcę przez którego jest zatrudniony,wymagany jest szacunek a lojalnym mozna byc wobec osoby która równiez jest lojalna wobec kazdego pracownika a nie tylko znajomych i kolegów.
Natalia 2015-04-21 15:25:15
Skoro to jest forum Idepolu to po co tu mieszać jego żonę? A co do Grzegorza to bywa z nim różnie. Jak ma humor to jest ok, da się z nim wszystko załatwić. Gorzej jak go nie ma... Wtedy potrafi potraktować człowieka jak śmiecia. Rada jest na to jedna- zmiana pracy. Pozdrawiam ;)
kieleckiscyzoryk 2015-04-23 13:09:58
Chyba mylisz definicję lojalności,myślę że tam dziewczyny są nadzwyczaj lojalne,bo nie raz widziały że kierownik ma niezłe promile i jego przyjaciel też ,to mimo to żadna nie donosi,czasem też dziwnie znikają detale przeważnie te najdroższe lub najcięższe.Jeśli ktoś od pierwszego dnia w pracy cię gnoi to nie wymagajmy szacunku dla takiego szefa.
1
as 2015-04-23 15:20:49
Skoro o tym wszystkim wiesz to czemu Ty nie doniesiesz? Widocznie też jesteś nadzwyczaj lojalna/y :P
Dobry duszek 2015-04-29 20:48:26
Jesteście wszyscy puści każdy narzekać potrafi i komuś dupe odrabiać, boże ale jesteście żałosni!!! Jak wam się nie podoba to proponuję zmienić pracę! Nikt was siła tam nie trzyma Na wasze miejsce jest 10 innych osób. Założę się że żadne z was nie powiedziało w twarz co myślą o kiekierowniku tyko dupe odrabiać potraficie Tchórze!
Natalia ma rację, po co mieszacie w to jego żonę??
Wyzysk - oczerniasz ludzi a ja mam radę dla ciebie umyj zęby! to tak z czystego dobrego serca ci radzę. :)
3
niejednemu burek 2015-04-30 12:13:43
wyzysk- skoro wiedziałaś jaki jest kierownik po co pchalas sie do jego sklepu pewnie myslalas ze bedziesz miala chody u kierownika skoro i tu i tu pracujesz :) a sie pomylilas i teraz oczerniasz go nie mowie ze jest idealny bo faktycznie krzyczy i jak mu ktos podpadnie to na amen ale tak to jest skoro robic sie nie chce faktycznie nie wyglada na kierownika jego wyglad pozostawia wiele do zyczenia i balagan na jego biurku
N.burek 2015-05-04 15:27:07
To ze ktoś nie mówi w twarz to chyba normalne,dziewczyny chca pracowac,a ty która uwazasz śie za prawdomówną wcale nia nie jestes bo nie ma osoby która by nie mówiła zle ,wszystkie jesteście jednakowe,a pisząc tak po prostu śię przylizujesz a za plecami jestes taka sama, a zęby umyj sobie abys umiała lepiej słodzic ,bo wiadomo co śie za tym kryje wyzsza pensja.
takiecos 2015-05-04 18:42:15
Prawda jest taka że w idepolu NIEMA ani jednej osoby która nie obgaduje G.Z ,za plecami jadą wszyscy równo, biura, magazyn,produkcja wszyscy mają jedno zdanie ,te które mu najbardziej dupe liżą ,obrabiają mu ją najbardziej może on powinien trzymać dystans i przejrzeć na oczy .
1
ktos 2015-06-14 11:57:11
nie wiem jak jest na idepolu ale sory bardzo i grzegorz i aga w sklepach traktuja nas bardzo dobrze nie wiem skad twoja opinia... :/
zyczliwa tychy 2015-06-15 12:32:28
Idepol to sa zlodziej po miesiacu pracy tam w zimnie rozchorowalam sie a pi ciezkich paru dniach i ciezkich detali mam problem z palcem a takze z reka. Pan G to burak gbur zawsze znajdzie sie jakas menda! Nie polecam tam robic ludzie to po jedej godz nawet odchodza. Syf jest tam nie samowity. Klamia na wyplatach! Lepiej suciekac stamtad bo czlowiek po miesiacu pracy jest nie do zYcia
2
kk 2015-06-22 19:30:24
Po co się udzielasz skoro nie pracujesz w Idepolu? śmierdzi wazeliną... Załóż sobie forum gul gula i sie tam wypowiadaj. Pozdrawiam
zyczliwa 2016-02-19 18:58:02
[kk] a po co ty sie udzielasz co pewnie lizusem albo lizuska jestes i bronisz swoich a niech zgadne za to masz placone haha smieszne za to ze podlirzesz sie G to masz jeszcze pewnie premie bo taskie jak ty maja. a ty se zaloz stronke lizanie du... w pracy.pl napewno ci sie przyda. pozdrawiam
2
Nikt 2016-11-17 22:47:09
Nie polecam, syf, chamstwo, złodziejstwo
1
Inna niż inni 2016-12-01 12:36:49
Hej. Pracuje w tej firmie,i z większością opisanych sytuacji się zgadzam. Poprawia sytuację na zmianie Nowa brygadzistka. Fakt młoda,ale daje radę. Nie wywyrzsza się i zasuwa razem z dziewczynami z magazynu. Podejście do ludzi ma dość dobre,jak może to każdemu pomoże razem z brygadzistka z produkcji. Jak ktoś chce to przyjdzie i się sam przekona.
Opinia dość neutralna
1
Ktosia 2016-12-12 18:29:33
Jak dla mnie wszystko oprócz temperatury jest ok, praca nie jest tak ciężka jak w innych firmach , są dwie zmiany i weekendy zazwyczaj wolne wiec wypłata myśle że adekwatna :)
2
Pracownnik 2017-01-29 23:40:38
Nie ma to jak autoreklama .
1
bialy murzyn 2017-01-30 00:01:50
Faktem jest brud i to konkretny , o toaletach i jadalni nie wspomne . Zimno to fakt , palce sztywnieja a latem ukrop jak w kazdej hali z blachy.Pensja adekwatna przy pracy bez nadgodzin, nocnych zmian i premi ktora maja tylko osoby ktore robia te same ""ulubione" detale. Atmosfera pracy malo sympatyczna, kieras to nawet dzien dobry powiedziec nie potrafi, niesympatyczny rozczeniowy gbur, zreszta cale biuro podobnie. Bryg. A.S zaklamana i falszywa , W. przynajmniej nieukrywa niecheci .Dziewczyny w porzadku, chetne do pracy.. szkoda tylko ze niedoceniane.Ogolnie jednak praca nie jest ciezka i idealna dla kobiet, jesli zadawala Cie srednia pensja krajowa to polecam.
5
Artur z kręcenia 2017-02-12 20:15:31
Praca jest Ok i kierownik wporzadku oraz brygadzistka :)
3
nikos 2017-02-15 11:54:47
To teraz zakręciłeś :D
2
tenon 2017-03-07 15:33:42
Popieram białego murzyna ;)
Zostaw swoją opinię o Idepol Logistic - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idepol Logistic