Studio 2000 Grażyna Anczyńśka

Czarne

Opinie o Studio 2000 Grażyna Anczyńśka

HALA 2014-07-08 01:05:36
ZGADZAM SIE Z TĄ OPINIĄ BO TAM PRACOWAŁAM,PRACOWNICY SĄ ŹLE TRAKTOWANI,ZARABIAJĄ GROSZE,UWŁACZANIE GODNOŚCI JEST CODZIENNOŚCIĄ I POTRZEBNA BY BYŁA TAM PANI GESLER KTÓRA ZREDUKOWAŁABY STRES PRACOWNICZY I POGONIŁABY TEGO SĘPA ANCZYŃSKĄ W CZTERY WIATRY
2
łukasz 2014-07-08 01:08:30
pracownicy robią na czarno i jest brud a nikt tam nie zagląda bo anczyńska ma znajomości w sanepidzie i skarbówce,ktoś sie może za to weźmie i nie pozwoli żeby ludzie byli tak traktowani
1
argon 2014-10-08 22:02:19
To co reklamuje Studio 2000 to pic na wode,mydlenie oczu potencjalnym klientom,rzadko używane są świeże produkty chyba że do surówek,zupy są przechowywane z innych imprez tygodniowych ,stosowane są mrożonki,szefowa jest tylko managerem a wtrąca sie do gotowania,najlepsza to tam jest ekipa która jest poniżana przez szefową,jako gość słyszałem osobiście jak wyzywane są kelnerki :(
olaa 2014-11-12 16:00:36
Ja byłam w Studio na imprezie i powiem że nie byłam zadowolona z jedzenia i reszta gości również. A cała ta kierowniczka wrzeszczała na kelnerki, co to za babsko okropne jak ona może poniżać pracowników. Nie polecam!!!
gość Studia 2000 2015-02-24 13:05:39
Parę razy bywałam na imprezie w tym lokalu, pani menager (usunięte przez administratora)zachowuje sie w sposób skandaliczny. W czasie kiedy impreza trwa w najlepsze, wchodzi z wyrazem twarzy kata i bez pardonu karze wystraszonemu personelowi na oczach gości i z przed nosow gości zbierać naczynia ze stołów. Traktuje gości jak intruzów.Uważam, że jezeli impreza przedłuza się nalezy doliczyć koszty a nie wyrzucać ludzi wraz z orkiestrą jak smieci. Pan Wąsikowski powinien zmienić menagera, bo ta pani odstrasza klientów.Wstyd organizatorom imprezy przed gośćmi przyjezdnymi często z bardzo daleka, ludzie przyjeżdżają na zaproszenia a potem są wyrzucani przez tą panią.
gość 2015-03-17 17:41:15
Co to za oszczerstwa? Byłam tam kilka razy na imprezach. Obsługa miła i przyjemna. Nigdy nie zauważyłam ze strony kelnerów flustracji. Dania pyszne i podane na medal ( na pewno nie są odgrzewane). Sama organizowałam tam imprezę rodzinną, goście zadowoleni, mile przyjęci i nikt ich z tej okoliczności nie wyprosił. Jeżeli chodzi o zatrudnienie to niech wypowiadają się Ci którzy tam pracowali lub pracują, a nie ludzie bezsporni, którzy nie znają sprawy. Klient zadowolony z organizacji imprezy.Gość
annet 2015-03-31 22:19:12
obsługa była miła i uprzejma ale to tylko wynika z życzliwości wobec gości,to co się działo poza salą pozostawia wiele do życzenia,to nie są żadne oszczerstwa tylko prawda,akurat znalazła się jedna osoba która nic nie słyszała bo trudno się dobrze bawić i interesować czy obsługa jest dobrze traktowana a są ludzie którzy potwierdzić mogą jak manager każe wygonić gości bo za długo siedzą i za dużo zeżarli,ciekawe czy ludzie wiedzą co sie działo z jedzeniem które zostawało
1
Ten jedyny :D 2015-04-11 19:32:52
Jedzenie pyszne.. Kierowniczka Pani G. nie ma szacunku do ludzi, do kelnerów, i chyba do samej Siebie :) a zarobki pozostawiają wiele do życzenia ;) ludzie więcej w Mc Donaldzie zarabiają ;) Pani kierownik Czas zacząć szanować Tych, którzy pracują na Panią !!!!! Pozdro !
1
buziaczek 2015-04-19 21:51:02
A orientuje się może ktoś ile płaci się za osobę jak organizuje się wesele?
EDZIA 2015-05-22 08:09:21
180 złoty i jedzenie jest z poprzedniej imprezy tylko dobrze odgrzane
asia4021 2015-06-10 20:02:57
wypisujecie brednie na temat jedzenia jest zawsze swieze
1
asia4021 2015-06-21 20:32:23
Mieliśmy tam ostatnio wesele jedzedzie super ale kierowniczka daje wiele do życzenia traktuje swoich pracowników gorzej jak niewolników wydziera się na nich aż słychać na sali szkoda mi ich że pracują z taką osobą ludzie prosze was tych mieli tam imprezy napiszcie czy u was tez tak było
1
2015-08-08 11:17:31
Nie pracowałem w STUDIO więc opinii o warunkach pracy nie napiszę. Jakiś czas temu szukałem natomiast opinii o organizowanych tam weselach. Ciężko coś znaleźć w sieci. Pomimo wszystko zdecydowaliśmy się na zorganizowanie wesela u Pani Grażyny. Na początku olbrzymi strach, stres, niepewność. Dużo więcej "pierdół" (za przeproszeniem) do załatwienia niż na innych salach. Ale mimo wszystko wszystko wyszło wspaniale. Jeśli ktoś pisze wyżej negatywy o jedzeniu to jest niepoważny. Za jedną osobę 180 zł. Jedzenie było pyszne. Nasza niepewność czy na pewno nikomu nic nie zabraknie była niepotrzebna. Ogólnie dostatek wszystkiego. Słyszałem wcześniej opinie że czasami jest mało jedzenia- myślę że powód jest jeden- jeśli ktoś się targuje to nikt nie zrobi prezentu i "nie da przysłowiowego kotleta" w prezencie. Na czymś to "targowanie" musi się odbić. Ale to tylko moje przemyślenie. BARDZO POLECAM POWIERZENIE ORGANIZACJI PANI GRAŻYNIE. Osoba specyficzna, może troszkę nerwowa, po pierwszym spotkaniu nie byliśmy zbyt optymistycznie nastawieni. Ale mimo wszystko- widać że zależy jej tak samo jak parze młodej. Co do warunków pracy- choć miałem o tym nie pisać- piszecie że jest wymagającą szefową- być może gdyby nie była, nie napisał bym tego posta w takim POZYTYWIE... Jeszcze raz dziękujemy za wszystko!
panbanan 2015-08-19 09:33:27
Slyszalem "z pierwszej reki" to sie wypowiem. Piszecie o tym, ze przewaznie jestescie zadowoleni z obslugi, czy jedzenia. Nie wiecie jakim kosztem te imprezy sie udaja. Pracownicy dostaja uwaga - 7 zl za godzine. Podczas calej imprezy odpoczac moga jedynie kiedy kierowniczki przez chwile nie ma, a pracuja oni ladne kilkanascie godzin (15-18h), majac jakies 10 minut przerwy na obiad. Pracownicy staraja sie nie okazywac swojego zmeczenia ani stresu przy gosciach, bo nie sa oni nic winni. Pani G. nie szanuje nikogo, gosci przede wszystkim. A jesli chcecie podziekowac obsludze "weselna", to nie róbcie tego przy szefowej. Zostanie to skonfiskowane, albo odjęte od wypłaty. Niestety.
1
anesia 2015-08-26 21:50:00
zgadzam sie w 100 % że udana impreza jest wtedy gdy obsługa śmiga po sali by goście czuli się zadowoleni jednak nikt nie wie jakim to się odbywa kosztem,często przemęczona obsługa a jednak zawsze miła i życzliwa dla gości,poza salą mianowicie odbywa się terror psychiczny wobec całej obsługi-tego nikt nie widzi ale często goście słyszą,weselna jest odbierana ,managerka specyficzna? hah osoba która to napisała chyba niema pojęcia o czym pisała,właściciel powinien się dobrze zastanowić kto go reprezentuje
:D 2015-08-30 21:20:45
Kierowniczka na rentę !
1
okera12 2015-09-08 17:01:29
Przed podpisaniem umowy jest mówione całkiem inaczej a później po podpisaniu całkiem inaczej wszystko odbiega . Przed moim weselem sama słyszałam jak pani kierownik traktuje swoich pracowników jak niewolników. Pracownicy są pod taką presją i strachem. MIeliśmy szczęście , że była pani która zastąpiła Panią G. i oszczędziła mi stresu i tego krzyku. Tam jest potrzebna nowa osoba która to poprowadzi. Bo bez zmiany nie widzę dalszej przyszłości tego studia 2000
2
Zostaw swoją opinię o Studio 2000 Grażyna Anczyńśka - Czarne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio 2000 Grażyna Anczyńśka