Ochman Stacja Paliw Eryk Ochmann

Przybysławice

Opinie o Ochman Stacja Paliw Eryk Ochmann

Zyczliwy 2014-06-21 10:03:25
Nei polecam kupna paliw od ochmana tragedia najgorszy szajs to paliwa ochman brałem kiedyś od niego paliwa to pomty jednostkowe i wtryski do wymiany oraz czyszczenie całego układu paliwowego a zapłacicie jak za dobre paliwo
witeks1968 2014-10-17 20:38:06
Ja kupuję te najtańsze u Ochmana i jakoś jeżdżę. Tam chyba nie ma wysokich cen.
1
chudy 2015-04-01 10:17:56
Do metalowego karnistra 5 litrowego weszło 6 litrów paliwa..oszustwo nic więcej..nie polecam
2
klient 2015-08-08 22:55:59
10/10 wszystko co dobre
2
mala 2015-08-18 15:51:37
oszusci nie wydał mi reszty krecac kierownika sie nie doczekałam
2
Nikola 2016-04-26 21:47:14
Na początek powiem że to oszuści i krętacze, dużo obiecują, byłem na szkoleniu,obiecali że zapłacą za szkolenie i po paru dniach zatrudnią,zrobili w konia,mnie i moją dziewczynę, nawet za dojazdy niezwrócili, odradzam wszystkim pracy jak i praktyk,Aga to stacja na starej A-2 pod Rzepinem,woj. Lubuskie
Jan 2016-05-09 08:08:44
Ludzie, piszecie to co piszecie ale wypadałoby najpierw sprawdzić o kim piszecie. Z tego co wiem Eryk Ochmann nie posiada Stacji Paliw.
Co do jakości paliwa, osobiście tankuję tylko u Ochmanna od początku i nigdy nie miałem problemów a na O*L*N*E filtry co miesiąc do wymiany.
Adam 2016-05-18 15:51:05
Wg mnie spoko stacja, kuzyn tam robi i nie narzeka. Tankuję tam kiedy tylko mogę, a rocznie kupuję tam około 1000L ON do ciągników i w filtrach brudu nie ma, tak więc nwm skąd złe opinie o tej stacji.
Zostaw swoją opinię o Ochman Stacja Paliw Eryk Ochmann - Przybysławice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochman Stacja Paliw Eryk Ochmann