Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Babcina Kraina i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-19 16:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy masz jakieś uwagi na temat pracy w tej firmie? Najciekawsze opinie to opinie pracowników, jeżeli już pracowałeś w Babcina Kraina, wyraź ją dla przyszłych pracowników. Katowice i inne miejscowości oczekują na ciekawe opinie. Obecna sytuacja na rynku pracy nie jest lekka. A jak wygląda to w tej firmie? Od kiedy tam pracujesz? Czy można tam dobrze zarobić?
zdjecie uzytkownika
Matka - 2011-12-10 22:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostrzegam, dzieci traktowane są po macoszemu, brak jakiejkolwiek fachowej opieki dzieci sa brudne i nie zadbane a pani dyrektor pozal sie boze wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Mama - 2014-03-07 13:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moje Dziecko uczęszcza do żłobka od listopada i jestem innego zdania. Poza tym kilka lat minęło i pewnie wiele się zmieniło. Panie są miłe i uważam, że aż zanadto. Zawsze chętne do pomocy i nigdy nie mam problemów z komunikacją. Obecnie działa w Przedszkolu monitoring i można zerknąć co porabia nasze Dziecko. Adaptacja do nowego otoczenia przebiegła szybko, bo po miesiącu już Syn mój biegł do przedszkola i z chęcią zostaje. Czasami nawet trudno go zabrać. Ja osobiście polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Mama - 2014-06-23 09:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja rownież polecam moj syn chodzi do tego przedszkola juz 2,5 roku obecnie kończy bo idzie do szkoły. Pedagodzy są fantastyczni. Opieka bardzo dobra i świetna domowa atmosfera.
zdjecie uzytkownika
Mamusia - 2014-09-16 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja córeczka chodzi do przedszkola 2 rok. Profesjonalna opieka i bogata oferta zajęć. Monitoring sam na to wskazuje. Dzieci sa dopieszczone i traktowane indywidualnie. Nie zamieniłabym placówki na żadna inna. Gorąco polecam każdej mamie i każdemu tacie jeżeli chcą zeby ich dziecko było bezpieczne i szczęśliwe. Najlepszy wybór w Katowicach. Moim zdaniem oskarżenia w strone przedszkola sa wyssane z palca przez zazdrosną konkurencję. POLECAM!
zdjecie uzytkownika
Mama Ania P-K - 2014-09-22 11:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mama - 2014-03-07 13:12:33]:
Witam.
Co za sterta pomówień ?? !!
Brudne ? hmm może jak włąśnie wraca z podwórka i nie dotrze jeszcze do łazienki żeby się natychmiast umyć. Mój Syn tam chodzi już kolejny rok i nie dam złego słowa powiedzieć. Jakieś lekkie nie dopatrzenie się każdemu zdaży wiadoma rzecz.
Każde dziecko ma tam swój drugi dom, a rodzic może spokojnie pracować nie obawiając się tego, że coś się dzieje z dzieckiem ( jak to jest w wielu innych przedszkolach czy żłobkach-wiem bo doświadczyłam).
jak się ktoś chce czepić to zawsze znajdzie powód, lub jak jest ktoś rozpieszczony i "na obłoczkach " noszony.
zdjecie uzytkownika
Rodzic - 2014-10-04 12:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również nie dam złego powiedzieć o tej placówce. Dzieci traktowane są indywidualnie, nigdy nie zdażyło mi sie zeby dziecko wyszło z przedszkola niezadowolone, codziennie rano chodzi tam bardzo chętnie, a to o czymś świadczy. Panie są przemiłe i bardzo pomocne w każdej sytuacji, a zwłaszcza te młodsze.
Polecam, jeśli chcecie Państwo żeby dziecko czuło się w przedszkolu dobrze i bezpiecznie.
zdjecie uzytkownika
Mama - 2014-10-16 09:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam to przedszkole. Moja córka bardzo chętnie tam zostaje i nie zdarzyło się żeby coś było nie tak jak należy. Opiekunki są bardzo miłe i bardzo dobrze się dziećmi zajmują. Moim zdaniem rodzice, którzy są niezadowoleni z opieki mają wygórowane żądania i może powinni pomyśleć o zatrudnieniu prywatnej opiekunki dla swoich rozpieszczonych dzieci a nie oczerniać bardzo dobre przedszkole.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Babcina Kraina
x