Akademia Uśmiechu Przedszkole Niepubliczne

Warszawa

Opinie o Akademia Uśmiechu Przedszkole Niepubliczne

Nastka 2013-09-05 10:51:55
Ciekawe dlaczego ludzie piszą takie obrzydliwe i oczerniające firme czy drugą osobe ( pracodawcę) opinie dopiero po tym jak zostaną zwolnieni, ale nie piszą najwazniejszego za co zostali zwolnieni. doskonale wiem kto napisał te opinie o nicku "Pracownik". i to jest szczyt obludy.
Rozgoryczony pracownik pisze o arogancji obludzie i niezorganizowaniu smieszy mnie to bo znałam tego pracownika i moge powiedziec że nie jedno miał za uszami az w końcu miarka sie przebrała, nie pracuje a teraz wypisuje bzdury na portalach. żal.pl

Jesli chodzi o Akademię Uśmiechu to pracuje mi sie tutaj bardzo dobrze, atmosfera jest super, jesli chodzi o dyrekcje i właścicieli to sa to mili ludzie kotrzy sami mają dzieci są uprzejmi dobrzy ludzie .
o pieniądzach nie wypada pisać ale powiem tylko że wszystko jest tak jak bylo ustalane.
1
Joanna 2013-09-19 18:47:02 [użytkownik zarejestrowany]
Witam wszystkich serdecznie,
Zacznę od tego, że nie mogę zgodzić się z powyższą opinią. Miałam przyjemność mieć do czynienia z AU, ale mam całkowicie inne zdanie na ten temat.
Tak, to prawda, że każda placówka różni się od siebie, natomiast wszystkie są przystosowane do pracy z dziećmi. Na Bielanach i Hlonda mieszczą się również żłobki, które są zarejestrowane i spełniają wymogi sanepidu i straży pożarnej, a to jest ważne bo pokazuje profesjonalne podejście i standard. Także powyższa opinia jest dla mnie szokiem! Jeżeli chodzi o jedzenie, to naprawdę nie mam zarzutów. Posiłki przygotowywane są zgodnie z panującymi standardami, i przede wszystkim są zdrowe. Nigdy nie brakuje żadnych składników.
Generalnie, przedszkole jest naprawdę ok. Każda placówka ma jakieś wady, ale są to drobnostki. Rodzice są zadowoleni, dzieci zadowolone. Czego chcieć więcej?
2
Daria 2013-10-15 23:08:39
Dokładnie, ludzie dopiero po zwolnieniu piszą oczerniające komentarze, ale nie powiedzą, dlaczego zostali zwolnieni. Jest to przykre…
Jestem byłą pracowniczką AU i pracuje się tam dobrze. Komentarz wyżej to jakaś totalna bzdura.
Sylwia 2013-10-17 20:46:46
Widzę, że rozgorzała się dyskusja wyżej, więc może i ja się wypowiem ;) Pracuję w Akademii Uśmiechu już od jakiegoś czasu i naprawdę nie można narzekać. Nie wiem czego ludzie oczekują od pracodawcy. Dla mnie najważniejsza jest zwykla ludzka uczciwość, wypłacalność i szacunek. I tutaj to otrzymuję.
1
marta 2013-10-30 12:55:08
Jak zimą mogłyby być takie temperatury w salach? Przecież to niedorzeczne? Jaki rodzic zostawiłby tam dziecko. Eh… nie wiem jak można pisać takie głupoty. Sale w Akademii są przystosowane dla dzieci i spełniają wszystkie wymogi sanepidu. Generalnie jako pracodawca Akademia jest okej. Bardzo trzymają się zasad, wszystko według umowy. Pracuję tam już dosyć długo i jestem zadowolona. Zero problemów z wypłacalnością itd., a to jest bardzo ważne. Stosunek do pracowników jest dobry, bardziej koleżeński.
2
Światełko 2014-09-28 12:21:03
Odradzam zatrudnianie się w powyzszej firmie. Na ul Hlonda atmosfera panujaca w przedszkolu jest straszna. (usunięte przez administratora)
2
Milena 2015-10-28 12:36:44
Trafiłam tu zaraz po studiach, na początku ciężko mi było wdrożyć się w pracę z dziećmi, ale dzięki życzliwości przełożonych i wspaniałej atmosferze w przedszkolu dałam radę w tym najtrudniejszym, początkowym okresie.
Karolina 2015-10-30 10:25:22
Pracuje się bardzo dobrze, organizacja i warunki pracy ok. Cenię pracę tutaj ze względu na atmosferę i relację z kierownictwem. Zawsze chciałam pracować z dziećmi i używać w pracy angielskiego, tutaj mam taką możliwość.
Aniołek 2015-11-03 11:27:11
Polecam pracę tutaj. Można się rozwinąć jako pedagog. Stawiają na ciekawe zajęcia, kreatywne zabawy, dużo gier i łamigłówek. Nauczyli mnie bardzo nieszablonowego podejścia i prowadzenie zajęć bez nudy. Sporo się nauczyłam.
Kati Kat 2015-11-09 16:19:11
Straszne głupoty tu czytam. Ziąb w salach to już się chyba tylko w krajach trzeciego świata zdarza... Rodzice i dzieci przedszkola gdzie pracuję są bardzo zadowoleni. Praca z dziećmi wiadomo do łatwych nie należy czasami ale daje dużo satysfakcji. Jestem bardzo zadowolona z zatrudnienia w tej firmie.
Agata 2015-11-12 08:55:52
Mam całkiem dobre zdanie o tym przedszkolu. Teraz pracuję jako prywatna nauczycielka angielskiego, głównie dzięki doświadczeniu z tego przedszkola.
Bluszcz 2015-12-23 13:11:15
Nie mogę złego słowa powiedzieć o firmie. Jeśli chodzi o standardy spełniają wszystkie wymogi sanepidu. Generalnie zachęcam zarówno do podjęcia pracy jak i powieżenia dziecka :) Przepraszam raz. Zdarzyło się raz , że nie zapłacono na czas pakietu medycznego, ale ja nawet bym nie zauważyła. Poza tym żadnych problemów z wypłacalnością.
Agnes 2016-01-02 09:48:37
Słyszałam od znajomej, że faj nie się tam pracuje. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w jednym z tych przedszkoli. Czy w każdej z placówek w Warszawie praca i zajęcia wyglądają mniej więcej podobnie?
Zostaw swoją opinię o Akademia Uśmiechu Przedszkole Niepubliczne - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akademia Uśmiechu Przedszkole Niepubliczne