J.Bernal Automation Józef Bernal

Katowice

Opinie o J.Bernal Automation Józef Bernal

Gość 2012-01-22 17:29:45
Bardzo dziwne - "poszukiwałem" , "wiedziałem" mniemam że jesteś mężczyzną a podpisujesz się jako AGATA czyli kobieta, jakoś mało wiarygodna ta twoja opinia.
1
Stefcia 2016-02-22 23:31:24
Niestety, ham, ćpun i debil..
6
jola 2016-03-21 11:07:21
Stefcia jestes super,rowniez sie zgadzam
1
ta druga 2016-03-21 11:40:27
nie polecam
3
Tomasz 2016-06-25 20:46:43
Drogie Panie, wygląda na to że Wasze wpisy to działania nieuczciwej konkurencji albo jakaś inna "dziwna" działalność. Współpracowaliśmy z firmą Bernal Automation i jest to jak najbardziej profesjonalna firma. Pozdrawiam kierownictwo firmy.
2
JB 2016-06-25 20:53:16
Droga Stefciu nie wiem kim jesteś ale w naszej firmie Ciebie nigdy nie widzieliśmy, tego jestem pewien. A tak na marginesie - zajrzyj czasem do Słownika Języka Polskiego. To samo tyczy się koleżanki "Joli".
1
Hans von Hagen 2016-10-07 02:49:57
JB i Tomasz.. Zapewne sam szef.. Wystarczy spojrzeć w google, firma jest raz w Zabrzu, niestety pod tym adresem jest mieszkanie, potem w ogłoszeniu niby w Bielsku, a na stronie w Rajczy.. Słyszałem, że wobec właściciela toczy się postępowanie w komendzie w sprawie posiadania narkotyków i jest poszukiwany przez komendę. Także stalking wczodzi w grę, więc właściciel firmy jest mocno podejrzany. Polecam interesy z gościem.. Coż nie wszyscy cie lubimy tu w DE.
2
Policjant 2016-12-22 02:18:59
To samo tyczy się klonów powyżej, powiedz matce, że nie ćpiesz i spokojnie psy policyjne mogą powąchać twoje auta :) Sam JB wiesz, że nie, ale jak chcesz to powąchają..
1
JB 2017-01-25 14:55:30
Lokalizacja się jak najbardziej zgadza drogi Hansie.
Firma była w Zabrzu, teraz siedziba wg CEIDG jest w Rajczy, a od 2016 roku działa oddział Bielsko-Biała.
Nie ma w tym raczej nic dziwnego. Chaotycznej reszty nawet nie komentuję, szkoda czasu.
1
TenKtoremuZazdroscisz 2017-01-28 23:28:32
Słuchaj Bernal jakie dziwki możesz polecić w Holandii, bo dostałem rekomendacje, że masz tam kartę złotego klienta? No i pare mandatów po drodze
Adam Hanuszkiewisz 2017-01-28 23:30:26
A gdzie jest teraz firma, bo wg google to nadal widmo.. Ma jakąś siedzibę?
H&V 2017-02-20 20:28:53
Panie Bernal,mam dla Pana oferte ale tylko i wylacznie osobiscie (trudno opisac projekty telefonicznie). Ma Pan jakies biuro albo cos?
Zostaw swoją opinię o J.Bernal Automation Józef Bernal - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Bernal Automation Józef Bernal