Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka

Sucha Beskidzka

Opinie o Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka

wtajemniczony 2014-08-02 06:35:30
Odpowiadając na pytania admina powiem tak: pracowników przyjmuje non stop, ponieważ w związku z atmosferą jaka tam panuje cały czas się ktoś zwalnia bądz zostaje zwolniony za nielojalność. W odpowiedzi na pytanie co myśle o tej firmie niestety nie bedzie to nic pozytywnego. Tak jak napisał ktoś powyżej- owszem cel oraz idea jest piękny ale to niestety tylko pozory. (usunięte przez administratora). Z calego serca nie polecam tej placówki nikomu.
10
wtajemniczony 2014-08-11 21:51:57
Myślę, że powyższe opinie są bardzo krzywdzące dla placówki. Sądzę, że napisane zostały przez zwolnione pracownice, które po prostu się mszczą. Zostały zwolnione za lenistwo, arogancję i niekompetencję. Teraz robią "zadymę" bo zostały bez pracy, bez pensji... moja córka jest pod opieka lobusa od 4 lat i nigdy nie zamieniłbym tej placówki na inną. Robi postępy i to dzięki Pani dyrektor. Jest to osoba bardzo wykwalifikowana i kompetentna, nigdy nie była w stosunku do dzieci ani rodziców arogancka, jest osobą bardzo uprzejmą i rzeczową. Ludzie opamiętajcie się! Przecież na tych waszych opiniach wyssanych z palca tylko dzieciaki ucierpią, nikt inny, a chyba nie o to chodzi.
Szok, jak ludzka nienawiść i zawiść góruje nad prawdą i rozumem. Wam się we łbach całkowicie poprzewracało, mózgi się wam zlasowały w 100%, więc o czym my w ogóle mówimy, szkoda gadać z takimi prymitywami.
4
Wiesiek 2014-08-11 22:16:06
Ciekawe, czy paniom, które tak plują na byłego pracodawcę, zadrży ręka, gdy w swoich CV (zapewne chętnie) będą wpisywać, że pracowały w LOBUS-ie???
2
wtajemniczona 2014-08-12 21:14:09
pomylił pan posty - nie o mnie tu przecież mowa. A i widzę, że na inteligencji nie zbywa, skoro ironii nie rozumie :) Bogactwem słownictwa także pochwalić się nie może: w kółko tylko żenada i dno.
I pamięta: nikt w internecie anonimowy nie jest....
3
wtajemniczony 2014-08-12 21:20:05
haha. No pamięta, pamięta... pamiętaj i Ty.
2
OPIN 2014-08-19 18:00:04
my korzysaliśmy, i przeszliśmy do orewu.
6
klient 2014-11-08 22:46:45
Obiektywnie mówiąc, coś musi być na rzeczy, skoro znów pracownicy odchodzą.
5
golden 2015-01-18 19:31:33
Dziwne, że komentarze zgodne z polityką tego portalu są usuwane. Więc może po prostu napiszę, że pracodawca nie jest godny polecenia.
3
niki 2015-02-16 19:26:19
(usunięte przez administratora).. Tez może po prostu napiszę, że lepiej omijać to miejsce szerokim łukiem. Szczególnie dyrekcję. Bo pracownicy są ok
4
frania 2015-03-30 23:28:07
Jeśli chodzi o warunki pracy (umowa, pensja, zakres obowiązków itp.) oceniam na 4+, Atmosferę tworzą wszyscy pracownicy, więc to już zależy od zdolności interpersonalnych poszczególnych osób. Tarcia się zdarzały, ale to chyba jak wszędzie - przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń w tego typu placówkach. Generalnie ok.
3
haha 2015-04-03 15:58:47
Atmosfera między pracownikami była bardzo dobra,tarcia się nie zdarzały ale tu chodzi o pracodawcę, a z tym już było gorzej.
2
skawa 2015-11-28 20:53:38
Dziś w godzinach wieczornych w wypadku samochodowym zginęła właśnie ta pani. Pracownicy się cieszą.
1
otco 2015-12-09 20:06:34
Kłamstwo
2
nonie 2016-04-21 20:22:45
Ciekawe dlaczego znikają prawdziwe komentarze. Logopeda nigdy nie dostanie tam umowy o pracę.
3
mama 2016-11-05 19:38:26
Niestety kiepski stosunek do pracowników zachodzących w ciążę i chcących wrócić potem do pracy.
1
Zostaw swoją opinię o Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka - Sucha Beskidzka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka