Baag Sp.j. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Olesno

Opinie o Baag Sp.j. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

zadowolony klient 2014-05-16 12:32:20
polecam usługi i paliwo.rzetelnie, szybko, bez rekalmacji, konkurencyjne ceny.paliwo tankuję "od zawsze", zawsze bardzo dobra jakość i przyjazne ceny.polecam gorąco
klient 2015-11-28 11:31:59
super.szybko, świetny sprzęt.polecam wymianę kół na zimę i wiosnę - mają świetny sprzęt do wyważania kół i przeszkolony personel, auto potem jedzie bez drgań, nie ma potrzeby kilkukrotnego podjeżdżania, czekania na poprawki.w razie konieczności opony wymieniają od ręki, a wszystko za rozsądną cenę.Warto zauważyć, iż firma się rozrasta-więcej usług,więcej personelu, konkurencyjne ceny.
klient 2015-12-03 14:40:01
potwierdzam powyższą opinię i także polecam
klient 2015-12-22 17:39:06
polecam paliwa-tankuje tam od lat i nigdy żadnego problemu z żadnym samochodem, a mam ich 3.A tankowałem kiedyś na różnych stacjach i różnie bywało.Przy okazji tankowania - rozbudowany sklep na stacji paliw, dobre i świeże bułki plus kawa z JURY.polecam
zadowolony 2016-01-20 13:32:31
polecam jakość paliw- nigdy się nie zawiodłem oraz wymianę kół- rewelacja-szybko,pewnie, dobra cena, bez poprawek.obsługa szybka, grzeczna, rzeczywiście można zjeść słodki kołaczyk z kawą, pysznego, gorącego hot-doga lub świeżą bułkę- kanapkę- to nie to samo co pakowane świństwo do plastików na innych stacjach.polecam
kontroler 2016-02-15 14:14:46
tez sie zgadzam z opiniami powyższej, polecam paliwa i obsługę, a ceny sa zawsze porównywalne z cenami na innych stacjach
Franek 2016-04-08 23:06:21
"polecam" i zawsze z małej litery? jedna i ta sama osoba pisze opinie o swojej firmie... żałosne.
antymatol 2016-08-26 14:55:20
matole franku - razi cie to że nie ma błedów?hahahhaha, jak ktos jest zadowolny to poleca, ja tez tam tankuje i polecam
zadowolony 2016-08-29 11:21:03
ja tez polecam :-)), wymiana kół oraz kloców - wszystko szybko, tanio i super-polecam
franek antyantymatoł 2016-09-30 13:57:07
:-))), ja tez polecam
klient po wymianie kół bardzo zadowolony 2016-11-15 20:01:44
przypadkiem, za namową kolegi sprawdziłem tę stację a właściwie warsztat - po raz kolejny szukałek warsztatu który zna się na wyważeniu kół i ich wymianie z letnich na zimowe, i nie zawiodłem się - po wymianie zdażył się cud - jadąc szybko i wolno (pracuję w Holandii) auto nie trzęsło się jak galareta, jechało się dobrze jakby nie było kół - kierownica się nie trzęsla i nikt nie wmawiał mi że to złużyte opony powodują drgania i nikt nie wmawiał mi że trzeba je wymienić - po prostu dobrze wyważyli koła i nareszcie dobrze się kieruje przez co czuje bespiecznie, polecam naprawdę
Zostaw swoją opinię o Baag Sp.j. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - Olesno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baag Sp.j. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe