Oil-Tom Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Oil-Tom Sp. z o.o.

nierób 2015-11-11 09:53:32
Pani Prezes, z całym szacunkiem: jakiej dobrej opinii?
2
hahahaha ! 2015-11-12 11:58:50
Hahahaha, Pani prezes... Proszę się nie pogrążać... Ciekawe czemu jest taka OGROMNA rotacja na pańskiej stacji... Co chwilę nowe ogłoszenia, że potrzebna osoba do pracy. To chyba jednak nie świadczy dobrze o firmie... Skoro co chwilę nowy pracownik. Bo pracownika macie za nic. I tak jak poprzednik pytam: JAKA DOBRA OPINIA?! Pani?! Przecież to jakieś kpiny ;]
1
polak 2015-11-27 10:34:58
juz raz tak ekipa w dg zrobila i do tej pory ta stacja w dg nie daje sobie rady.
dobra rada 2015-12-03 21:10:09
Pani Prezes,nie ma skutku bez przyczyny! Tak ekipa w dg zrobiła, na ile Pani im pozwoliła i na ile ich Pani zmusiła.
1
wrrr 2016-01-15 16:22:20
Dalej jesteś tego samego zdania ????
ktoś 2016-01-18 14:38:16
Przecież to na 99% napisała szefowa... Jeśli jesteś krętaczem, nie mówisz prawdy, szanujesz ludzi tylko wtedy gdy ci są do czegoś potrzebni i na wszystkich patrzysz z góry, to taka osoba z automatu uważa, że jej pracownicy to złodzieje, oszuści itp...
1
NOCOMMENT 2016-01-19 10:18:44
KAŻDY OCENIA PO SOBIE.
ktoś 2016-01-20 12:35:56
Dokładnie każdy ocenia po sobie... A jechane tu masz strasznie... Wszyscy się mylą ? Dodatkowo wpisywanie pochlebnych opinii o swojej firmie jest żenujące...
1
BURA 2016-01-22 18:02:25
PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD MIEJSCA SIEDZENIA. DLATEGO JA JESTEM TU A WY TAM ;D PIEPRRZENI HEJTERZY
były niewolnik 2016-01-22 20:07:01
...od PUNKTU siedzenia, nie hejterzy tylko ''byli'' pracownicy :-) Pozdrawiam starą ekipe
3
Nikt 2016-01-29 01:12:38
Chciałbym zauważyć ze to nie jest juz PHU Oil-Tom Tomasz Pietrzyk tylko OILTOM SP. Z o.o.
1
Navi 2016-01-29 07:36:42
O i ukazała się prawdziwa natura Pani Prezes... ;)Jeżeli miałbym wybór to wolę być tam.... I proszę nie krzyczeć jak w pracy, tylko poszukać co znaczy pisanie z włączonym przyciskiem Caps Lock...
1
pracownik 2016-02-11 22:44:37
Witam słyszalem ze powoli firma jest licytowna czyzby firma szla na dno?
1
Nikt 2016-02-12 08:41:23
Jakieś złe informacje masz.
Ktoś 2016-02-20 22:16:01
Dokładnie bo (usunięte przez administratora) na to nie zasługuje, wystarczy że go nie ma a firma to żenada !
3
pracownik 2016-02-22 14:34:40
kiedy bym tam nie przejezdzal to zadnego auta tankujacego tam niema
1
wzw 2016-02-24 18:11:50
Czy jest licytowana to nie wiem, ale wiem jedno na pewno na dno nie idzie bo już tam dawno jest
1
Susi 2016-03-01 13:14:48
Słyszałam że firmę będzie rozkradał komornik. Niech spijają swoją śmietankę prezesostwo wraz z byłym prezesem T.P. teraz będą mieli czego chcieli. Pół roku i po firmie. Tak jak wspominał zarząd 2 lata pod rządami PANI PREZES i po firmie. Gratulacje Pani Aneto ciekawe jak Pani sobie teraz poradzi w nowej sytuacji. Pozdrawiam środkowym palcem ;D
3
doBurej suki 2016-03-01 17:11:57
Bije kulturą jak zwykle od Pani czyt. Nikt. Ja poczekam spokojnie, a Pani może się powoli pakować ze swojego domu. Komornik zajmie wszystko a Pani trafi przed sąd i prokuratura się już Panią zajmie. A ten palec się przyda pod celą. Będzie miała pani dużo czasu do zabawy nim. hahahaha
4
były 2016-03-11 10:28:23
Każdy odchodzący jest dla nich potencjalnym złodziejem. Do nikogo nie ma ani szacunku, ani zaufania. Żadnego pracownika się niedocenia, a wręcz przeciwnie, ciągle krytykuje i oczernia. Im więcej chcesz zrobić dobrego tym jesteś gorszy, a Twój czas jest becenny. Caritas Polska na OT.
Księgowość/biuro popełnia mnóstwo błędów, za które odpowiada pracownik stacji. Dlaczego?
1
DżingisHan 2016-03-17 20:33:57
Co za dno dna :)))) haha komentarze mowià same za siebie. Tylko idiota poszedłby tam pracować. Proponuje pozew zbiorowy założyć firmie. Z tego co wiem już jakaś sprawa w sàdzie pracy sie odbywa. Sprawy sà darmowe, także śmiało można walczyç o swoje. Nie dajcie siè tak traktowaç. Potem tacy pracodawcy myślà, że im wszystko wolno. Powodzenia
2
Oszukana 2016-03-20 18:18:30
Kolejna sprawa już oczekuje na wyznaczenie terminu a i do zbiorowego chętnie się dołącze :)
1
Ktoś 2016-04-03 20:19:34
Brud smród i ubostwo. Obsluga kary godna. Paliwo beznadziejne.
5
Klient 2016-04-26 09:18:43
Kasjerzy na tej stacji to się uwazaja za lepszych od wszystkich innych. Zero pomocy.Porazka wiecej mnie tam nie zobaczą.
7
Klient stały 2016-11-12 22:48:10
Stacja na dabrowie. Byłem tam już kilka razy pamiętam ciągle awarie ostatnio sie zmieniło przez chwilę bo trochę lepiej z towarem na sklepie paliwo jest. Jednak moje pozytywne odczucia trafił szlak. Byłem dzisiaj tj 12.11 w dzień na stacji. Przemiłą obsługa która ma człowieka za idiotę i wyraz twarzy Pana który mnie obsługiwał mówił jedno weź człowieku idź z stąd bo mi przeszkadzasz. Co to samej obsługi to zależy jak się trafi sa fajni ludzie ale jest taki gbór dzisiaj i mam chęć wyjść i nie wrócić. Kolejnym mankamentem jaki wrócił jest brak towaru na sklepie. Piwo rozstawione bo całej Półce żeby dziur nie było wiec w sumie dwa rodzaje tylko i jak zapytam goscia z obsługi co tak mało to mi odpowie że to nie monopolowy. Brakuje nawet Coca-Coli i głupich słodyczy same rogale ;) przypomina mi to czasy pustych półek ubiegłego systemu. Nie wiem kto się zajmuje tą stacja ale chyba małpa by się lepiej tym zajęła jak ja bym miał takiego kierownika sklepu to bym się powiesił niby że to szefostwo samo zamawia no to nie ma pytań
Ogólnie fajna stacja paliwo spoko tylko te kilka istotnych minusów. A pisze to dlatego iż może szefostwo nie widzi tego co powinno pozdrawiam stały klient
Zostaw swoją opinię o Oil-Tom Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oil-Tom Sp. z o.o.