Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Smykoland Hurtownia Artykułów Dziecięcych Dariusz Stachowiak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dziecko - 2012-03-06 00:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
ta firma nie jest godna zaufania,nie płaca na czas swoim dostawcom
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-01-12 21:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Śmieszne Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2014-06-09 15:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zalegają po 100 i więcej dni za Faktury ,podaję ich do sądu o oszustwo.Dostawcy strzeżcie się bo ja już walczę o swoją kasę .Nie odbierają telefonów a szefowa nie ma czasu na swoją firmę.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-13 13:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Niby sklep dla przyszłych matek ale o swoje pracownice nie dbają. Zatrudniają, dają umowę na okres próbny, później na czas określony i po 1-2 miesiącach zwalniają. Godziny pracy też zarąbiste.Na liście obecności czas zakończenia pracy wpisywany jest według widzi mi się kierownika a nie faktycznego wyjścia z pracy
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-11-15 20:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
wszystko w firmie znane tylko pani m kierownik.złotówa zmieni szefową w łóżku dopnie swego niby przyjaciółki z szefową ale to skok na kase.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-27 21:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam tam ponad trzy lata, i jestem bardzo zadowolona, wspominam serdecznie atmosfere , szefostwo i kolezanki, odeszłam z własnej woli bo urodziłam dziecko i chciałam skupic się na wychowaniu dziecka, i gdyby była taka możliwość z chęcią wróciła bym spowrotem , by móc pracować i dalej się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
zaba - 2015-06-18 11:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Praca w smykolandzie to pomylka,tak jest zafalszowana stawka godzionowa,nie wiadomo ile za rozbicie bo inaczej opowiadają na rozmowie a jak co do umowy to najniższa krajowa,praca do ostatniego klienta,kupe nauki,ogólnie wymagania duże a kasa mala.
zdjecie uzytkownika
szaza - 2015-09-22 15:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wykorzystywanie pracownic, mało kasy duże wymagania, ingerencja w życie osobiste. Próbują zmienić dziewczyny w roboty które żyją tylko praca, pomiatanie ludźmi.. fałszywa atmosfera obgadywanie za plecami. Obiecują złote góry a potem wychodzi jak jest naprawde. Bardzo duże rozczarowanie i podjęcie tam pracy pomyłka jakaś żenada...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-08 14:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja jestem zadowolona! Fajna atmosfera i kasa godziwa. Można sie rozwijać ( jest dużo szkoleń )
zdjecie uzytkownika
Uprzejma - 2015-11-20 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duża ingerencja w życie prywatne pytanie o stan cywilny i czy planuje się dziecko. Jhora atmosfera, wyzysk za psie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
M.Z - 2016-01-17 22:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szef to cham i prostak,i chytrus. Uwielbia trójkąty. Firma porażka z tego co wiem!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Smykoland Hurtownia Artykułów Dziecięcych Dariusz Stachowiak
alert