Duna Sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Duna Sp. z o. o.

admin 2015-10-06 04:41:23
Twoja opinia na temat firmy Duna Sp. z o. o. może pomóc wielu osobom. Zapraszamy na nasze forum.
6
studentka 2016-03-21 19:07:16
Firma w mieszkaniu... porażka
11
mój wpis 2016-03-30 16:46:18
Niedozwolone pytanie o stan cywilny i dzieci.
3
no 2016-03-30 18:29:03
Przy takim pytaniu należy wstać i wyjść,jak firma tak traktuje to ją należy tak samo..
3
Tolek 2016-04-04 23:38:13
Was to tylko pieścić i głaskać, 7 tyś na start, netto oczywiście i służbowe BMW no i zero pytań o cokolwiek bo szlachta się obrazi !!! Dramat
banan? 2016-04-05 13:43:45
To jest pytanie nie zgodne z kodeksem pracy. Dziwne, że rekruter o tym nie wie przy przeprowadzaniu rozmów kwalifikacyjnych.To robi złą markę firmie. Polecam się lepiej przygotować do roli rekrutera.
1
office manager 2016-04-07 18:22:49
Wypowiedź Tolka to 100% podsumowanie poziomu tego miejsca. Byłam jeden dzień i zrezygnowałam bo inni pracownicy też robili ewakuacje...
6
zakatarzona 2016-04-08 06:31:11
Też byłam tam na rozmowie i oni zajmują się takim produktem dla dzieci, może dlatego tak pytają. Zresztą dostałam propozycje kawy bo nikogo kto miał ze mną rozmawiać jeszcze nie było. Więc takie no mieszane uczucia trochę. Aa i tak firma w mieszkaniu Takim jakby zrobionym na biuro.
1
uf 2016-04-09 21:31:48
Ta osoba co ze mna rozmawiala nie zrobila na mnie dobrego wrazenia.nie chce wchodzic w szczegoly ale ja ostatecznie to nie chcialabym zeby mi szefowal. cale szczescie ze moge sobie pozwolic na wybor. wiec sajonarra
2
była 2016-06-06 13:24:01
Prezes - pożałuj się Boże.
Dyrektor - przerost formy nad treścią.
Atmosfera - niby rodzinna, ale gorzej jak w brazylijskim serialu.
3 razy na NIE.
4
Zostaw swoją opinię o Duna Sp. z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duna Sp. z o. o.