U Kubusia S.C. Iwona Reślińska Rufin Reśliński

Rawicz

Opinie o U Kubusia S.C. Iwona Reślińska Rufin Reśliński

admin 2015-10-06 03:44:09
Twoje doświadczenie może zmienić rynek pracy. Dodaj komentarz o firmie U Kubusia S.C. Iwona Reślińska Rufin Reśliński na naszym forum.
3
Żaneta 2016-06-14 21:49:56
Świetna firma, wspaniała atmosfera, wszystkie dziewczyny bardzo miłe. Pracowałam tu przez 2 lata, niestety musiałam zakończyć przygodę z powodu ciąży, ale wspominam ten czas bardzo miło. Absolutnie polecam wszystkim!!!
malutka89 2016-12-05 21:34:51
Plusy: mili właściciele, wynagrodzenie ok
Minusy: nie miła atmosfera, wykorzystywanie ze strony personelu, szkoła a nie praca
4
Były pracownik 2016-12-20 19:09:42
Wszystko zależy od atmosfery, ja niestety trafiłam na atmosferę beznadziejną. Może, gdybym pracowała w innym mieście to było by lepiej. Niestety zrazilam się do tej firmy długo nie przyjdę, jako klienta do tego sklepu w tym mieście. Wynagrodzenie w miarę ok do efektywności pracy. Nie będę ani polecać, ani nie polecać tej firmy, bo wszystko zależy od atmosfery jak napisałam wyżej..
4
duża 293 2016-12-29 12:05:53
Atmosfera beznadziejna, personel niesympatyczny i niepomocny,wykorzystujący nowych pracowników...Zgadzam się z poprzedniczką, że jest to szkoła a nie praca . Wynagrodzenie ok? Jeśli można nazwać najniższą krajową dobrym wynagrodzeniem, to nie mam więcej pytań.
4
Nie żałuję decyzji, że już nie pracuje w tej firmi 2017-01-01 19:29:40
Cieszę się z tego,że już tam nie pracuje. Bo odzyskałam radość z życia. Podobno nie można przynosić do domu pracy, ale tu się nie da z tego względu, że sterta nauki wszystko rozumiem, aby być dobrym sprzedawcą to trzeba znać asortyment itd ale dlaczego mam się uczyć w domu a nie pracy, po to jestem w pracy, żeby się nauczyć od starszych pracowników, a nie w domu za naukę nie płacą.. Jeszcze było do przełnięcia jakby tego było mało lub więcej czasu do nauczenia lub nawet żeby więcej płacili, bo podobno to odpowiedzialna praca. Za tą odpowiedzialna pracę powinni stanowczo więcej płacić, tyle obowiązków za takie marne grosze . Każdemu należy się odetchnąć od pracy, żeby zająć się życiem prywatnym. Bo można się wykończyć psychicznie. Ja nie miałam płacy minimalnej troszkę większą ale to minimalne większą. Pracownice właśnie nie się są pomocne jestem nowy rób sobie co chcesz, wykorzystują zgodzę się z tym, nie miła atmosfera, a atmosfera jest najważniejsza, może być ciężko a wszystkie wspierają siebie nawzajem to czyni cuda w pracy naprawdę oraz nigdy nie spotkałam się, że musiałam dźwigać ciężki towar klienta za to mi za płacą? Trzeba znać własną wartość i odpowiedniej sytuacji powodziec stop. Nie ma pracy idealnej, ale tu nawet nie jest średnio, tylko marnie.
3
Były pracownik z Lubina 2017-02-03 12:12:19
Hej :-) Firma rzetelna i uczciwa. Firma sama nie jest wcale tak zła, ale najbardziej zależy z kim się pracuje.Nie polecam ekipy z Lubina nie pomocne dziewczyny dla nowego pracownika, nie miłe, wykorzystujące. Wiadomo, że nowy pracownik jest zielony a tu raz powiedzą i dziękuję. Rób sobie co chcesz. Zgadzam się z opiniami wyżej. Napewno pisały dziewczyny z Lubina. Najważniejsza jest atmosfera a tu jest kiepska. Też spotkałam się tutaj, iż musiałam nosić towar klienta to jakieś żarty. Nauki jest bardzo dużo. Każda firma ma swoje procedury. Ale pracy nie powinno się przynosić do domu. W pracy powinnam się uczyć. Nie można rozmawiać z koleżankami, nawet przez minute dziwną mają mentalność. Szczerze nawet tak nie ma w galerii handlowej. Plus, że dają umowy o pracę, bo w dzisiejszych czasach to różnie bywa. Umowa o pracę to nie wszystko według mnie najważniejsza jest atmosfera. Bo dzięki atmosferze przychodzić do pracy z chęcią a nie pod przymusem.
1
BULKA 2017-02-04 13:04:34
W szczególności jedna blondyna z długimi włosami, która ze wszystkich stałych pracownic pracuje najkrócej, a mądrzy się jakby pracowała co najmniej 10 lat...bardzo niesympatyczna,czepia się o wszystko i obserwuje co robisz.
1
Zostaw swoją opinię o U Kubusia S.C. Iwona Reślińska Rufin Reśliński - Rawicz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie U Kubusia S.C. Iwona Reślińska Rufin Reśliński