Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Market Dino i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niki - 2013-08-27 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to jest realne żeby na jednym z marketów po 8miesiącach z braku laku została z-ca kierownika,pracownica która nie ma żadnego pojęcia o handlu i nigdy w nim nie pracowała a teraz się wywyższa i myśli że jest kimś.sama pod sobą kopie duł jest fałszywa jakaś masakra.a za jakim tupetem zwraca się do klientów coraz więcej klientów odchodzi z tego sklepu,
zdjecie uzytkownika
kk - 2013-08-27 23:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tarnowo jest sklepem wysoko obrotowym w którym dziewczyny są nawet po 3 na zmianie to widać zwłaszcza popołudniu widać także po nich że są wykończone ale nikogo to nie obchodzi.przecież dają radę oczywiście = doją radę bo muszą.dziś na mięsnym była jakaś młoda pani która niemile nas obsługiwała i miała minę jakby była tam za karę co się dzieje w tym sklepie jest tam coraz gorzej.czy nikt tego nie widzi
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-08-27 23:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy z-ca kierownika może zabrać mi premię jeśli zwolniłam się z pracy i czy może sobie przyznać 25%premii jeśli kierownik jest na l4 a ona palcem nie kiwła na sklepie bo wszystko robiłyśmy za nią i dzięki nam ten sklep jakoś wygląda .gdzie tu sprawiedliwość. co z niej za z-ca jeśli nawet zamówień nie umie zrobić dobrze a gdzie reszta
zdjecie uzytkownika
do Ani !!! - 2013-08-28 15:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] napisz do tej Pani ...pomoże odzyskać premie o pomoże w sprawie łamania praw pracowniczych !!!
zdjecie uzytkownika
das - 2013-08-28 22:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byl ktos na rozmowie jakie zarobiki jako kierownik?
zdjecie uzytkownika
ja gość - 2013-08-29 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was wie moze ile sie czeka na przyjęcie do pracy na stanowisko kasjer sprzedawca?Bo badania zrobiłam 2 tyg temu i nikt się nie odezwał jeszcze dla mnie to trochę dziwne, a bardzo zalezy mi na szybkim podjeciu pracy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 21:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakim dino piszesz? u nas jest tak samo
zdjecie uzytkownika
lusii - 2013-08-30 14:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam dziewczyny prośbe u kogo jest kierownikiem regionalnym pani Paulina która jest regionalną na rejonie Brzegu i okolice potrzebuje opini na jej temat prze [usunięte przez moderatora] i złe traktowanie juz nie wytrzymałam i sie zwolniłam ale potrzebuje opini z innych marketów na jejtemat jak coś to piszcie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-30 19:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja gość - 2013-08-29 15:14:32

Czy ktoś z was wie moze ile sie czeka na przyjęcie do pracy na stanowisko kasjer sprzedawca?Bo badania zrobiłam 2 tyg temu i nikt się nie odezwał jeszcze dla mnie to trochę dziwne, a bardzo zalezy mi na szybkim podjeciu pracy.
Ponawiam pytanie
zdjecie uzytkownika
nifled - 2013-08-30 20:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli o 360 stopni to znaczy że dokładnie tak jak na rozmowie.Gdyby miało być inaczej to raczej 180 stopni.
zdjecie uzytkownika
gy - 2013-09-01 18:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie masz rozumu człowieku,jesli ktos nie pracował nigdy w handlu to niech sie nie wypowiada,bo wiecznie to klienci czepiaja sie pierduł ze smieh na sali .a i zalezy jakie dino bo we wrocławiu jest kilka mongole
zdjecie uzytkownika
gg - 2013-09-02 18:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zielinskiego to mnie nie interesuje,odwiedz inne markety Dino i zobaczysz różnice
zdjecie uzytkownika
zmianadino@vp.pl - 2013-09-04 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkich zainteresowanych zwiazkami zapraszam
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za stanowisko kierasa zaproponowano mi 2600 + premia za świeże produkty, podziękowałem po przeczytaniu tych wszystkich wpisów tu na forum, zresztą teraz mam 3300 więc dziwne abym się zgodził...dzięki za to wszystko co tu opisaliście, na pewno rozjaśni to w głowach potencjalnym pracownikom.
zdjecie uzytkownika
;) - 2013-09-05 20:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-05 18:23:03

za stanowisko kierasa zaproponowano mi 2600 + premia za świeże produkty, podziękowałem po przeczytaniu tych wszystkich wpisów tu na forum, zresztą teraz mam 3300 więc dziwne abym się zgodził...dzięki za to wszystko co tu opisaliście, na pewno rozjaśni to w głowach potencjalnym pracownikom.
2600 brutto ,a premię to rzadko jaki sklep wyrabia :)
zdjecie uzytkownika
Janeczka - 2013-09-05 21:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu coś sie ruszyło ....są juz związki ??? może się polepszy jak w innych marketach ...kiedyś w innych sieciach też tak było ale wywalczyli sobie godne warunki pracy ,socjal,paczki ,bony na święta no i nie rypią tak jak my za najniższą kajową do nocy w święta nie święta ... a gdzie można sie zapisac wie ktoś coś ??? jestem chętna i moje koleżanki też ...jakieś bliższe info ??? Razem damy radę !!!!
zdjecie uzytkownika
** - 2013-09-08 22:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas było dobrze do momentu aż kierownik powiedział dość.A teraz grafik szkoda gadać wszystko się zawaliło .Pytanie do Kierownika regionu gdzie jest ten pełen autobus ludzi do pracy za nas ???
zdjecie uzytkownika
** - 2013-09-08 22:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje że nasza kierowniczka wróci do pracy bo dalej tego sklepu nie widze.
zdjecie uzytkownika
do ** Tarnowo !!! - 2013-09-09 18:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
** - 2013-09-08 22:43:16

U nas było dobrze do momentu aż kierownik powiedział dość.A teraz grafik szkoda gadać wszystko się zawaliło .Pytanie do Kierownika regionu gdzie jest ten pełen autobus ludzi do pracy za nas ???
u nas mamy podobną sytuację napiszcie [usunięte przez moderatora] zaradzimy coś i pomożemy !!!
zdjecie uzytkownika
telewizja :) - 2013-09-11 19:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoby chętne do wzięcia udziału w programie telewizyjnym znanych stacji proszone o kontakt [usunięte przez moderatora] jest nas już spora grupa chętnych do opowiedzenia się na temat warunków pracy ,polityki wobec pracownika [usunięte przez moderatora] ...niech wszyscy w kraju usłyszą o praktykach stosowanych w tej wspaniałej i nowej sieci marketów ...ale to przecież normalne w innych sieciach też kiedyś tak było a potem się skończyło, a nasza sieć nam wdzięczna będzie za tak wielki rozgłos i reklamę !!!
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-09-12 19:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my tez mamy dosc naszej kierowniczki , na urlopie jest codziennie w pracy , robi wszystkie zamówienia , nawet tel nie oddaje !!! to naprawdę chore , a te jej fochy , nigdy nie wiadomo jaki ma humor ,aż nie chce się do pracy chodzić , u nas coraz gorzej , i wszyscy to tolerujemy bo musimy ....
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-09-12 20:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wszyscy kierownicy są źli u nas była spoko laska ale kierownik regionu robił wszystko żeby pokazać swoją wyższość nad nią i odeszła.
zdjecie uzytkownika
obca40 - 2013-09-15 05:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Dino niema tak ze tylko kasjer sprzedawca ,bo i sprzątaczką się jest w roli głownej ale za darmo niestety:( Mnie dobijają te zadania na niedziele poprzez mycie okien a koncząc na szorowaniu na kolanach szczoteczką podłogi .A cwaniaki za sprzątanie ci nie zapłacą tylko podstawa a o premi mozna zapomniec
zdjecie uzytkownika
zmianadino@vp.pl - 2013-09-18 10:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już walczą !!! napisz do [usunięte przez moderatora] pomogą wam !!!
nam już płacą za nadgodziny 200 % każą wpisywać wszystko nawet minuty ,zwracają za potwierdzenia kart płatniczych ,mamy premie ale dziewczyny nam to wywalczyły że teraz dopiero nam to spłacają ...my też się bałyśmy dlatego nic z tym nie robiłyśmy ale znalazły się odważne o zadziałały !!! w innym markecie też pomogły więc jak się zgłosicie to pewnie tez wam pomogą !!!
zdjecie uzytkownika
oka - 2013-09-22 19:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jaką masz podstawę??? jako szeregowy niby czego??? kasjer??? dziwne bo ja jestem z-ca kierownika i góra z premia miałam 1900zł też sklep wysokoobrotowy!!!! A może w biurze w centrali pracujesz jako szeregowy bo na marketach takich pensji to zastepcy nie mają!!!! [usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Dino
x