Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Market Dino i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koles - 2013-08-23 19:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakiego miasta jesteście
zdjecie uzytkownika
Ewunia - 2013-08-26 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dino Jedlina
Panią kierownik znam osobiście, póki była zastępcą była całkiem inna osobą, jednak gdy została kierownikiem bardzo się zmieniła.
Szkoda bo fajna babka z niej była.
zdjecie uzytkownika
asd - 2013-08-26 21:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
wiadomo jakie zarobki na stanowisku Kierownik Sklepu? Jakie Wymagania? Jaki tryb pracy?
pozdro
zdjecie uzytkownika
axel - 2013-08-27 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ktoś mi powie jak wyglądały te rozmowy itp. I na co zwracali szczególną uwagę? Jak to potem wygląda ze tak sie różni od obietnic z rozmów. Niedługo mam u nich rozmowę i jak czytam jakie kabarety odstawiaja to się zastanawiam czy w ogóle iść.
zdjecie uzytkownika
pp - 2013-08-27 20:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki. Ile zarabia kasjer i kierownik.
zdjecie uzytkownika
obca40 - 2013-08-27 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjer zarabia z dodatkiem za pranie 1280 zl na reke a co do premi to tylko pisze na umowie ze nalezy sie PREMIA ,Kierownik ma gdzies kolo 2000 zl albo ciut wiecej
zdjecie uzytkownika
;) - 2013-08-27 22:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki są śmieszne :)
zdjecie uzytkownika
niki - 2013-08-27 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to jest realne żeby na jednym z marketów po 8miesiącach z braku laku została z-ca kierownika,pracownica która nie ma żadnego pojęcia o handlu i nigdy w nim nie pracowała a teraz się wywyższa i myśli że jest kimś.sama pod sobą kopie duł jest fałszywa jakaś masakra.a za jakim tupetem zwraca się do klientów coraz więcej klientów odchodzi z tego sklepu,
zdjecie uzytkownika
kk - 2013-08-27 23:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tarnowo jest sklepem wysoko obrotowym w którym dziewczyny są nawet po 3 na zmianie to widać zwłaszcza popołudniu widać także po nich że są wykończone ale nikogo to nie obchodzi.przecież dają radę oczywiście = doją radę bo muszą.dziś na mięsnym była jakaś młoda pani która niemile nas obsługiwała i miała minę jakby była tam za karę co się dzieje w tym sklepie jest tam coraz gorzej.czy nikt tego nie widzi
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-08-27 23:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy z-ca kierownika może zabrać mi premię jeśli zwolniłam się z pracy i czy może sobie przyznać 25%premii jeśli kierownik jest na l4 a ona palcem nie kiwła na sklepie bo wszystko robiłyśmy za nią i dzięki nam ten sklep jakoś wygląda .gdzie tu sprawiedliwość. co z niej za z-ca jeśli nawet zamówień nie umie zrobić dobrze a gdzie reszta
zdjecie uzytkownika
do Ani !!! - 2013-08-28 15:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] napisz do tej Pani ...pomoże odzyskać premie o pomoże w sprawie łamania praw pracowniczych !!!
zdjecie uzytkownika
das - 2013-08-28 22:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byl ktos na rozmowie jakie zarobiki jako kierownik?
zdjecie uzytkownika
ja gość - 2013-08-29 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was wie moze ile sie czeka na przyjęcie do pracy na stanowisko kasjer sprzedawca?Bo badania zrobiłam 2 tyg temu i nikt się nie odezwał jeszcze dla mnie to trochę dziwne, a bardzo zalezy mi na szybkim podjeciu pracy.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 21:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakim dino piszesz? u nas jest tak samo
zdjecie uzytkownika
lusii - 2013-08-30 14:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam dziewczyny prośbe u kogo jest kierownikiem regionalnym pani Paulina która jest regionalną na rejonie Brzegu i okolice potrzebuje opini na jej temat prze [usunięte przez moderatora] i złe traktowanie juz nie wytrzymałam i sie zwolniłam ale potrzebuje opini z innych marketów na jejtemat jak coś to piszcie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-30 19:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja gość - 2013-08-29 15:14:32

Czy ktoś z was wie moze ile sie czeka na przyjęcie do pracy na stanowisko kasjer sprzedawca?Bo badania zrobiłam 2 tyg temu i nikt się nie odezwał jeszcze dla mnie to trochę dziwne, a bardzo zalezy mi na szybkim podjeciu pracy.
Ponawiam pytanie
zdjecie uzytkownika
nifled - 2013-08-30 20:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli o 360 stopni to znaczy że dokładnie tak jak na rozmowie.Gdyby miało być inaczej to raczej 180 stopni.
zdjecie uzytkownika
gy - 2013-09-01 18:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie masz rozumu człowieku,jesli ktos nie pracował nigdy w handlu to niech sie nie wypowiada,bo wiecznie to klienci czepiaja sie pierduł ze smieh na sali .a i zalezy jakie dino bo we wrocławiu jest kilka mongole
zdjecie uzytkownika
gg - 2013-09-02 18:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zielinskiego to mnie nie interesuje,odwiedz inne markety Dino i zobaczysz różnice
zdjecie uzytkownika
zmianadino@vp.pl - 2013-09-04 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkich zainteresowanych zwiazkami zapraszam
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 18:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za stanowisko kierasa zaproponowano mi 2600 + premia za świeże produkty, podziękowałem po przeczytaniu tych wszystkich wpisów tu na forum, zresztą teraz mam 3300 więc dziwne abym się zgodził...dzięki za to wszystko co tu opisaliście, na pewno rozjaśni to w głowach potencjalnym pracownikom.
zdjecie uzytkownika
;) - 2013-09-05 20:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-05 18:23:03

za stanowisko kierasa zaproponowano mi 2600 + premia za świeże produkty, podziękowałem po przeczytaniu tych wszystkich wpisów tu na forum, zresztą teraz mam 3300 więc dziwne abym się zgodził...dzięki za to wszystko co tu opisaliście, na pewno rozjaśni to w głowach potencjalnym pracownikom.
2600 brutto ,a premię to rzadko jaki sklep wyrabia :)
zdjecie uzytkownika
Janeczka - 2013-09-05 21:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu coś sie ruszyło ....są juz związki ??? może się polepszy jak w innych marketach ...kiedyś w innych sieciach też tak było ale wywalczyli sobie godne warunki pracy ,socjal,paczki ,bony na święta no i nie rypią tak jak my za najniższą kajową do nocy w święta nie święta ... a gdzie można sie zapisac wie ktoś coś ??? jestem chętna i moje koleżanki też ...jakieś bliższe info ??? Razem damy radę !!!!
zdjecie uzytkownika
** - 2013-09-08 22:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas było dobrze do momentu aż kierownik powiedział dość.A teraz grafik szkoda gadać wszystko się zawaliło .Pytanie do Kierownika regionu gdzie jest ten pełen autobus ludzi do pracy za nas ???
zdjecie uzytkownika
** - 2013-09-08 22:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje że nasza kierowniczka wróci do pracy bo dalej tego sklepu nie widze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
42 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Dino
x