Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Market Dino i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-07-05 10:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać ktoś ma żle poukładane klepki w głowie . W życiu nie słyszałam takich bzdur .
zdjecie uzytkownika
Elwira - 2014-07-05 11:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam koleżanki na tę stronę i czytając opinie szczególnie o personelu postanowiłam napisać swoją.Jestem stałą klientką Dino w Grudziądzu, czasami zdarza się że robię tam zakupy 2 lub 3 razy dziennie. Obsługa jest tam bardzo miła, zawsze uśmiechnięci, skorzy do pomocy. Od niedawna jest tam także pan który pracuje przy kasie, zawsze miły, pożartuje, zagada. Nawet ochroniarz tam pracujący potrafi uśmiechać się, wskazać towar będący aktualnie w promocji, również pożartuje, a nawet (co mi się kiedyś zdarzyło) wesprze dobrym słowem. Aż chce się tam przebywać na zakupach. Być może panie (no i pan kasjer), mają tam ciężką pracę ale gdzie ta praca jest lekka? Wszędzie trzeba ciężko pracować. Wyrazy uznania dla personelu tego marketu.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-07-05 13:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Elwira - 2014-07-05 11:30:03]:
PANI ELWIRO A MOŻE PRACUJE PANI TAM BO JA JESTEM STAŁA KLIENTKĄ I TO ŻE PERSONEL ZMIENIŁ SIĘ TO JA WIEM PAN OCHRONIARZ JEST JEDYNĄ MIŁA OSOBĄ NA TYM SKLEPIE JEDYNIE NA JEGO POMOC MOŻNA LICZYĆ CO DO PAN MAM WIELE DO POWIEDZENIA A SZCZEGÓLNIE KIEDY SĄ WZYWANE NA KASĘ
zdjecie uzytkownika
nc ajsk - 2014-07-05 22:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona w Dino ? Są takie sklepy , jak się o niego postarać ?
zdjecie uzytkownika
Xcc - 2014-07-06 17:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona w Dino!to ciekawe ? Pracowałam w Dino w Radkowie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-07-07 16:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka piękna pogoda akurat gdy mnie już się urlop skończył.
zdjecie uzytkownika
wplny - 2014-07-08 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kiwana - 2014-07-03 21:54:55]:
Jejku jaki szał oferuje Dino na stronie dolnośląskiej OLX praca są ogłoszenia na sprzedawców oferują atrakcyjne wynagrodzenie / 1680.- brutto/notabene najniższa krajowa bo niżej nie może być i motywacyjny system wynagradzania / sprzątanie sklepu po godzinach pracy za nadgodziny wychodzi niecałe 5.-zeta za godz.sprzątania / ludzie walą drzwiami i oknami TYLKO ROBIĆ NIE MA KOMU.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2014-07-08 17:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Ile może najmniej wyciągnąć Kierownik?
zdjecie uzytkownika
niewolnik dino - 2014-07-10 15:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam !
Mam pytanie do pracowników, czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim, że jak ktoś nie ściągnie jakiejś tam gazety (mowa o kasjerze nr 1 ) to musi za nią płacić ? a jeżeli odmówi to kierownik potrąca mu premie? nawet jeżeli jest już po inwentaryzacji ogólnej gdzie poszło to w straty. Otóż w naszym markecie tak sie dzieje. Ogółem market dino działa całkowicie na niekorzyść pracownika, wszystko jest robione tak aby ta premia dla pracownika była jak najniższa, a kierownik lub jego pupil zbiera fanty.....
Pytanie nr 2
Czy macie pracowników w " białych rękawiczkach" tzw. dobrzy znajomi kierownika, którzy robią najmniej a zarabiają najwięcej ? Jak temu stawić czoło, skoro dowodów takowych nie ma, ale wszyscy o tym wiedzą i zostało to sprawdzone.
zdjecie uzytkownika
ikier - 2014-07-11 18:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zastanawia jedna rzecz dlaczego nowi pracownicy szkolą się daleko od miejsca zamieszkania 100 km dziennie a obok miejsca zamieszkania jest kilka sklepów.Co za mądry to wymyślił.Traci firma bo płaci za dojazd,no i ja bo zamiast paru minut tracę 2 godziny na dojazd.No i zauważyłem jedną rzecz w sklepach gdzie się szkolimy w jakiś dziurach jest 5 osób na zmianie plus uczący się,a w 100000 mieście trzy osoby.
zdjecie uzytkownika
wplny - 2014-07-11 22:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ikier - 2014-07-11 18:40:07]:
Niestety w Dino nic nie jest normalne wszystko na opak ale za brak oddanej gazety u nas nikt nie płacił bo co to za strata wartość gazety a wyrzucane co dzień duże ilości warzyw,śmierdzącego mięsa,przeterminowanego nabiału .Wiadomo przekłada to się na to że nie mamy premii ale idzie to na cały personel a nie na pojedyńcze osoby.Cóż odpowiedzialność zbiorowa.
zdjecie uzytkownika
Smirnow - 2014-07-11 23:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2014-07-08 17:42:18]:
Tyle ile udzwignie
zdjecie uzytkownika
Smirnow - 2014-07-11 23:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewolnik dino - 2014-07-10 15:17:15]:
Oczywišcie že się spotkałam,ale za to nie spotkałam skę z premià !!!?
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-07-12 10:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Co nie zmienia faktu ,ze w tym markecie nic już nas nie zdziwi . Powodzenia
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-07-15 23:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie wróciłam z wieczornej zmiany. Pozdrawiam wszystkich pracowników Dino, trzymajcie się! :)
zdjecie uzytkownika
besi41 - 2014-07-16 09:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Noooo...bardzo chciałam pracowac w Dino...i dostałam się do marketu Dino w Przytocznej...wczesniej 3 razy w tygodniu zostawialam tam po 250 zl,,,więc nie mało zdołałam przepracowac tylko 3 tygodnie,i nie fizycznie się wykończyłam,a psychicznie...tzw.funkcyjne,a szczególnie jedna tak mi dała popalic,ze nie wytrzymałam,mam 46 lat,a to zwykla dwudziesto-kilku letnia małolata,która jak otworzyła buzie,to w moim kierunku posypaly sie tak niecenzuralne słowa,ze mi ręce opadły...jest tez kilka starych wyjadaczek,które mają największą frajde jak zrypią kogos przy klientach...tam w ogóle jest klika,tak przynajmniej mówią ludzie z gminy...plotki,plotki i jeszcze raz plotki,właśnie tak zachowują sie pracownice DINO w przytocznej,rotacja pracownikow to jakas masakra,nie ma zadnej współpracy zespołowej...jedna drugiej świnie podkłada...nie...to nie dla mnie...zresztą zakupów juz tez tam nie zrobię...choć bardzo lubiłam się tam zaopatrywać.
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-07-18 01:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje od niedawna w Dino ale uwierzcie mi zależy wszystko od kierowników i zespolu, a mój region nawet nie ma pojęcia o pracy na sklepie i ponoc jest nieciekawego charakteru ale mnie na razie niezjeb... Jeszcze moze. Jeżeli jest zgrany zespól i umie żartować tak jak mój to czas leci szybko i milo a praca wre
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-20 20:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam takie pytanie, czy ktoś w Dino w Gnieźnie sprawdza produkty pod względem daty przydatności do spożycia? już drugi raz złapałam w ręce produkt a konkretnie serek wiejski którego data przydatności minęła 2 dni temu. Panie chodzą, klienta potrafią wyzwać ale swojej roboty nie potrafią upilnować.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-21 11:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2014-07-02 21:44:00]:
Na 100% firma nie zapłaci żonie za nadgodziny, doliczy pewnie jakies 200 zł premii i to wszystko, wilokrotnie stykałem się z tym, że kierownicy regionalni mydlą oczy byleby tylko pracować a potem udają, że zapomnieli albo kadry nie naliczyły,i tak przeciągają tą sprawę w nieskończoność.Moja rada zgłosić do inspekcji pracy, sprawa kwalifikuje się do postępowania sądowego a co za tym idzie dosyć sporego odszkodowania, ja podobną sprawę wygrałem w sądzie, dlatego też polecam to rozwiązanie, nie bójcie się i nie dajcie się zastraszyć, w razie czego służę pomocą!
zdjecie uzytkownika
dziabongo - 2014-07-21 19:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-07-21 11:10:18]:
Szczerze mówiąc nie spotkałem pań kasjerem które rugałyby klientów, za codziennie w Dino spotykam kasjerki, które wykonują tysiące różnych zadań. Przeterminowany serek w ladzie nabiałowej to nie zbrodnia. W tak dużym markecie to powinny być zatrudnione ze trzy osoby więcej, żeby to wszystko ogarnąć.
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2014-07-22 19:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego... jezeli nie podoba sie wam praca w dnino-zwolnijcie sie!!!
Jeżeli nie podoba wam sie sklep od strony klienta nie róbcie tam zakupów i ta strona bedzie nie potrzebna!!!!!
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-07-22 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [człowiek - 2014-07-22 19:24:40]:
A może tak inaczej niech Dino doceni w końcu pracownika , godnie go wynagrodzi/uczciwie/jak to kiedyś bywało /teraz małolat bez doświadczenia zawodowego 1680,- i pracownik z wykształceniem handlowym + wieloletni staż w handlu 1680,-SPRAWIEDLIWIE? a tak to klienci traktują NAS tak samo jak PRACODAWCY z POGARDĄ ---- WYCHODZĄ Z ZAŁOŻENIA CIESZ SIĘ ŻE W OGÓLE MASZ PRACĘ
zdjecie uzytkownika
zylus - 2014-07-23 09:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duży market to jest kaufland. Dino w porównaniu z nim to mały sklepik osiedlowy. Wystarczy lepiej zorganizować sobie pracę i nie będzie potrzeby zatrudniać trzech osób więcej. poza tym ja jestem ze starej szkoły handlowej gdzie uczono , że najważniejszy jest klient. W Dino problemem są nie tylko przeterminowane towary ale też długie czekanie aż pojawi się ktoś z obsługi w dziale mięsnym, bo panie siedzą sobie na zapleczu . A kiedy już się pojawi to ma takie ruchy że mam ochotę wskoczyć za ladę i jej pomóc.Jest za duża rotacja pracowników i najwyraźniej są źle przeszkoleni.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-07-23 10:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zylus - 2014-07-23 09:47:55]:
czy pracował pan/pani w dino? Jak nie to proszę podarować sobie tego typu opinie. Wg mnie klienci powinni uczyć się cierpliwości. Takie czasy niema nic na już.. Mając trzy osoby na zmianie: kasjera który nie może odejść od kasy, panią na stoisku mięsnym i jedna osoba na sklepie, niewiele da się zrobić. Dostawa 15 palet, co 3 h serwis stoiska z warzywami, odpisy i zwroty w systemie. Dodatkowa pomoc na stoisku mięsnym, bo trzecia osoba w kolejce już tupie nóżką, a no i potem kasa 2 bo ta sama osoba też tupie nóżką. Litości ludzie zawsze możecie iść do Biedronki.A rotacja jest bo jak się nie szanuje pracowników to tak jest. Klienci to inna bajka i nie oczekujcie, że kasjer będzie miły i pomocny jak Wy macie go za nic, bo to tylko kasjer.

Wy to tylko klienci, których dziennie jest ok 600- naprawdę jest z kim pogadać !
zdjecie uzytkownika
zylus - 2014-07-23 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście , że my to tylko klienci, ale proszę pamiętać , że to dzięki nam macie pracę i możecie sobie w niej ponarzekać . I lepiej nie wysyłajcie klientów do biedronki - może wy powinniście tam iść pracowac skoro ta praca jest taka be.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Dino
x