Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Market Dino i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-07-23 10:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zylus - 2014-07-23 09:47:55]:
czy pracował pan/pani w dino? Jak nie to proszę podarować sobie tego typu opinie. Wg mnie klienci powinni uczyć się cierpliwości. Takie czasy niema nic na już.. Mając trzy osoby na zmianie: kasjera który nie może odejść od kasy, panią na stoisku mięsnym i jedna osoba na sklepie, niewiele da się zrobić. Dostawa 15 palet, co 3 h serwis stoiska z warzywami, odpisy i zwroty w systemie. Dodatkowa pomoc na stoisku mięsnym, bo trzecia osoba w kolejce już tupie nóżką, a no i potem kasa 2 bo ta sama osoba też tupie nóżką. Litości ludzie zawsze możecie iść do Biedronki.A rotacja jest bo jak się nie szanuje pracowników to tak jest. Klienci to inna bajka i nie oczekujcie, że kasjer będzie miły i pomocny jak Wy macie go za nic, bo to tylko kasjer.

Wy to tylko klienci, których dziennie jest ok 600- naprawdę jest z kim pogadać !
zdjecie uzytkownika
zylus - 2014-07-23 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście , że my to tylko klienci, ale proszę pamiętać , że to dzięki nam macie pracę i możecie sobie w niej ponarzekać . I lepiej nie wysyłajcie klientów do biedronki - może wy powinniście tam iść pracowac skoro ta praca jest taka be.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-24 19:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino to jedna wielka porazka pracuje juz 4 msc teraz w sobote otworzylismy sie u siebie i juz byla kradziesz kasjerka nie potrafila dopilnowac klienta i jeszcze dała mu whiski a ten odrazu uciekł z zakupami na ponad 160 zl. kariery w naszej miejscowosci ten sklep napewno nie zrobi
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-07-24 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-24 19:12:47]:
zylus te swoje opinie to sobie wiesz gdzie możesz włożyć. Największym problemem pracowników marketu Dino nie jest tak naprawdę Dino. Problem jest o wiele szerszy: żyjemy w chorym kraju, po prostu. Gdyby ten kraj był normalny i można by bez problemu zmienić pracę na lepiej płatną, przyjemniejszą to żadna z kasjerek Dino czy innego Lidla nie zostałaby tam ani chwili. I proszę, nie pisz, że każda z kasjerek może wyjechać gdzieś za granice do Niemiec itp, jak jej się nie podoba. Tutaj w Polsce trzeba walczyć o NORMALNOŚĆ. Koniec. Kropka.
zdjecie uzytkownika
zylus - 2014-07-25 07:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ten problem nie dotyczy tylko pracownikow Dino. większość Polaków ma ten problem bo generalnie nam -Polakom zawsze jest mało. Najlepiej nic nie robić a kupę kasy zarobić.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-07-25 11:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zylus jaką kupę kasy? Na miesiąc 1200zł odjąć ubezpieczenie no i zapierdzielasz jak dziki reks żeby chociaż mieć te 1200zł,a za 5 lat garba się dorobisz w gratisie i nie mów że to nie chory kraj.
zdjecie uzytkownika
zylus - 2014-07-25 12:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mówię, że to nie chory kraj - bo tak jest. Ale w tym kraju jest też tak, że ci którzy zarabiają nawet po 3000 też narzekają , że im mało.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-25 12:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga Dino znów poszukuje jeleni do pracy, oferuje atrakcyjne wynagrodzzenie 1680 brutto-super!!!Nie dajcie się zwieść to jest obóz pracy, który traktuje ludzi jak niewolników, wyrazy współczucia dla ludzi którzy wciąż tam pracują!!!
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-07-25 14:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko w dino nie zarobisz tyle jako sprzedawca a znajdż lepszą pracę w małej miejscowośći, niektórym rzeczywiście mało
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-07-26 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szeregowym pracownikom marketów typu Dino, Lidl czy Aldi nie chodzi przecież o jakieś wybitnie wysokie pensje po otrzymaniu których co miesiąc można by szaleć: kupić willę z basenem, zmieniać auta na coraz to nowsze modele np. Audi czy Porsche czy tam jeździć często na wczasy do miejsc typu Wyspy Bahama (chociaż uważam, że raz w roku to każdego uczciwie pracującego Polaka i na wczasy powinno stać). Większości umęczonych pracą polskich obywateli chodzi po prostu o godziwe wynagrodzenie. A co to jest godziwe wynagrodzenie? Że stać byłoby każdego na opłacenie rachunków, na kupno produktów żywnościowych, na książki dla dzieci do szkoły, na ubrania itp. No i rzecz jasna od czasu do czasu na jakąś przyjemność typu wyjście (czy tam wyjazd jeśli ktoś mieszka w małej miejscowości)do kina czy teatru i żeby to nie był jakiś luksus, ale realna możliwość. A tymczasem za ok 1200 miesięcznie to nawet na kolację u Sowy nie wystarczy ;)
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-07-27 11:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-24 19:12:47]:
też pracuję w dino i u nas też była kradzież..i przepraszam bardzo ale kasjerka nie jest w stanie wszystkiego sama upilnować jak kasuję innych klientów na umowie ma kasjer sprzedawca czy ochroniarz,sprzątaczka,kasjer w jednym? i jeszcze doradca klienta bo przecież ludzie nie umieją czytać etykiet na produktach tylko muszą truć głowę nam oczywiście to też należy do naszych obowiązków ale na sklepie jest kolejka jedna kasjerka,która stara się to jakoś ogarnąć bo klienci już syczą, że za długo kasuję ale klient może 3 minuty wyciągać portfel z torebki i drugie 3min się pakować jak by nie mógł na bieżąco a kasjerka to robot i musi w mig wszystko zrobić
zdjecie uzytkownika
dino-syberia - 2014-07-27 17:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-07-23 10:15:58]:
Faktem jest że w Jeleniej Górze jest takie Dino gdzie pracownik to zwykły za przeproszeniem ( usunięte przez administratora ) na hali przez pseudo kierowników(bo dla mnie kierownik umie uszanować pracę podwładnego)nie rzadko nowi pracownicy "szkoleni" przez soje "koleżanki" wrzaskiem i niestosownymi epitetami.Gdzie w tym wszystkim LUDZKA GODNOŚĆ!!!! Nikt nie umie z tym sobie poradzić? gdzie znajdują się przełożeni ?Trzeba im tylko Inspekcji Pracy i solidnej kontroli warunków pracy Sanepid i kontrola dat przydatności do spożycia też!bo sprzedaż towaru po terminie to zbrodnia na kliencie. Przykre że jeszcze istnieją takie sklepy !!!
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-07-27 21:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dino-syberia - 2014-07-27 17:07:00]:
A uważasz że jedna osoba na sklepie jest w stanie przejrzeć wszystkie daty oraz ceny bo z tym też jest problem od miesiąca wisi u nas ogłoszenie o przyjęciach do pracy i co brak chętnych, przyjdzie taki ochotnik i po usłyszeniu warunków pracy i płacy dziękuje i odchodzi i jak myślisz szefom nie powinno dawać to do myślenia ??????
zdjecie uzytkownika
ikier - 2014-07-28 18:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie kiedy będzie otwarte Dino w Mysłakowicach,ten sklep jest już gotowy od Marca.
zdjecie uzytkownika
dinia - 2014-07-29 10:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zylus - 2014-07-23 09:47:55]:
do naszego marketu przychodzi pewne małżeństwo, które już od wejścia szuka zaczepki, już od wejścia węszą jak hieny do czego tu się doczepić i za co tu zjebać pierwszą lepszą kasjerkę. Sądzę nawet, że oni po prostu przychodzą do nas żeby trochę się powyżywać na nas, stare wredne ramole.
zdjecie uzytkownika
dinia - 2014-07-29 10:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zylus - 2014-07-23 20:00:22]:
I z tą odpowiedzią również się zgadzam, sama prawda! Bo nasi szefowie to zwracają uwagę na to jak my odnosimy się do klientów ale tego jak klienci taktują nas tego już nie widza to już ich nie obchodzi.
zdjecie uzytkownika
dinia - 2014-07-29 10:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-24 19:12:47]:
Może i dzięki wam mamy pracę ale jeśli my was nie obsłużymy to wy nie będziecie mieli jedzenia. To działa w obie strony.
zdjecie uzytkownika
han - 2014-07-29 12:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinia - 2014-07-29 10:43:12]:
he he my mamy wybór - wy nie:)
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-07-29 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie każdy z nas jest inny. I dlatego jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził.
zdjecie uzytkownika
dinia - 2014-07-29 17:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do śmiesznego śmieszka, pewnie że macie wybór, możecie iść do biedronki do tesco itd. i tam powyżywać się na kasjerkach i pokazać jacy jesteście świetni a kasjerki to dla was chołota i zwykłe robale które można zgnieść poniżyć i upokożyć.
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-07-29 17:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zylus - 2014-07-23 20:00:22]:
Witam,zgadzam się z Tobą w 100 procentach,wczoraj jeden pan przy kasie mówi do kasjerki:Wołaj pani na druga kasę,a nie leżą tam na magazynie i nic nie robią.Koleżanka grzecznie odpowiedziała że zaraz przyjdzie bo towar wciąga a on do niej z tekstem Klient wasz pan wołaj ją!Naprawdę szkoda słów.Szacunek za szacunek.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
han - 2014-07-29 18:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinia - 2014-07-29 17:25:48]:
w biedronce obsługa lepsza , kiedy robi się kolejka do kasy zaraz dzwonią. w tesco kasy samoobsługowe - nie trzeba się prosić kasjerce żeby łaskawie przyszła.
W ino same wystawiacie sobie opinię
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-07-30 11:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mona - 2014-07-29 17:34:58]:
Hej nie osądzaj ludzi po tym co piszą,a jeżeli jakiś sklep ci nie odpowiada .to poprostu znajdz, inne zajęcie.
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-07-30 23:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smieszek - 2014-07-30 11:16:15]:
Żeby znaleźć inne zajęcie to trzeba najpierw żyć w NORMALNYM kraju, a nie w chorej do szpiku kości w Polsce. Tylko nie pisz mi, że można wyjechać za granicę jak się nie podoba. Nie i jeszcze raz nie. Musimy tutaj walczyć z patologiami walczyć o normalność.
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-07-31 12:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stara komuszka - 2014-07-30 23:48:16]:
To jak walka z wiatrakami . zycze powodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Dino
x
Konkurs fryzjerski