Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Market Dino i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MISIO - 2014-04-01 01:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [beznicku - 2013-08-19 19:47:43]:
monitoring służy do kontroli pracowników i co za tym idzie do późniejszego ich zwalniania a nie do łapania złodziei. ci własciciele pożal się boże uważają,że mają zatrudnionych ochroniarzy,kasjerów sprzedawców i wszystko w jednym (za 1200,00 zł netto) nie biorą pod uwagę tego ,że jak zadrzesz z gangsterem to możesz nie odjechac z pracy zdrowy jednym słowem firma dziadoska powinni porządnie dostać po dupie a nie wylegiwać sie na Majorkach.ŻADNEGO POSZANOWANIA PRZCOWNIKA KTÓRY NA NICH (usunięte przez administratora) ŻEBY ONI MOGLI SIĘ WYLEGIWAĆ.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-04-01 14:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w Dino od 3lat... jest coraz gorzej. Nadgodziny? Owsem ale a darmo pod presją oszukiwania w listach obecności bo od góry jest zakaz,płacic za to nie chcą,jedynie odbiór-tylko pytam kiedy? bo nigdy nie ma na to odpowiedniej pory. Mała liczba osób na zmianie, a pracowac trzeba ,najlepiej nie zejsc na przerwe, nie jesc itd tylko BIEGAC. robic za troje,siedziec cicho. Regionalna? Smiech a niedługo będzie ta,że zostanie posądzona o mobbing. Straszy nas,ze mięso zostaje, warzywa się marnują,ze zawiezie nam to do domu jak nie sprzedany...tylko sama podwaja nam zamówienie a pózniej wydziera się na pół sklepu, że mamy straty. Klienci przychodzą i się skarża o takie zachowanie na sklepie...nic dziwnego, kto by chciał tego wysłuchiwac. Mięso w prywatnych autach? NORMA!!! sama regionalna ile razy wozi... wyzysk i jeszcze ra wyzysk.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-04-01 14:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiadomo,że w marketach trzeba się napracowac. Nikt tego nie ukrywa,tylko chodzi o ludzkie traktowanie. Tutaj tego nie ma.Tylko kontrole,wymagania a gdzie w tym dbałośc o pracownika? Regionalna na każdym kroku jedzie po nas,straszy... wystarczy ją tylko kiedyś nagrac i zobaczymy co wtedy będzie. Bo dziewczyny odchodzą z pracy jedna za drugą bo psychicznie siadają nie mówiąc o tym,że fizycznie też już sił nie mają. do 12-1 w nocy siedziec? a na drugi dzień jeszcze OPR,że źle?za mało zrobione? nauczyc dziadastwo, dac sie zajechac najlepeij. Polecanie? regionalna- "nie umiecie kłapac dziobem?! masz zadzwonic na koniec zmiany i powiediec ile sprzedałas i dlaczego tak mało! ja wyciągnę z tego konsekwencje!" oj dużo by pisac.....
zdjecie uzytkownika
Tara - 2014-04-02 01:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2014-04-01 14:04:58]:
Czyżby był to post na temat Dino w Radkowie bo tam kierowniczką została taka gówniara co biega po sklepie i drze dziób na pracownice aż klienci się oglądają pracowałam tam jak kierowniczką była normalna osoba i było OK.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-04-02 10:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A w Sarnowie- Rawiczu zwolnili terminatora. Straszne babsko
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-04-03 19:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-04-02 10:16:48]:
jakiego terminatora? czyżby ktoś był nie zniszczalny a jednak się go pozbędzono???dlaczego się pozbyli? co się dzieje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-03 20:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zołza - 2014-03-18 20:55:39]:
ja również sama pracowałam w dino i swoim prywatnym autem tez przewoziłam mięsko z innego dino;p
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-04-06 09:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Macie racie jestem klientem Dino w Ś i widzę co się dzieje trzy na zmianie ,pracy do sześciu osób,Na rzeżniku kolejka ,przy kasie kolejka,a i na sklepie jak potrzeba niema kogo zapytać o potrzebny nam produkt.Pani regionalna jest już znana, bo bywa bardzo często widziana w markecie.Te dziewczyny ,żyją wielkich nerwach,bo wciąż są kontrolowane(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obca40 - 2014-04-06 14:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-04-06 09:38:20]:
Oni się Inspekcji Pracy wogóle nie boją a jak się zjawi inspekcja to (usunięte przez administratora) nagle wszystko oki .Dziewczyny się nie odezwą bo się boja o stanowisko bo mają pracę.Poprostu żenada
zdjecie uzytkownika
Dinka - 2014-04-10 21:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liszka - 2014-03-18 08:55:29]:
:)spoko babka musisz być,fajny tekst...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dinka - 2014-04-10 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale zabawne opinie macie!!!:):):)Miło było się pośmiać he he he lepsze od kabaretu;)Po co pracujecie jak ciągle wam źle??Nikt na siłę nie trzyma;)Zostańcie w domu i najlepiej nic nie róbcie:)he he
Czy w każdej innej pracy będzie wszystko ok???!!!
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-04-11 08:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracowalam tam, ale wybudowali u mnie dino i miesiac temu mieli otwierac, ale nie moga zebrac drugiej zmiany, bo nikt nie chce za 5zl/h pracowac. Niedaleko jest mac i najnizsza to 8zl/h, wiec chyba dino(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kotekS34 - 2014-04-13 13:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2014-04-11 08:04:16]:
Ty to chyba jesteś regionalną w Dino
zdjecie uzytkownika
mak - 2014-04-13 13:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej jest w dino w nowej rudzie kierowniczka krzyczy na pracownice,grafik zmienia codziennie i karze pracownikom przychodzić wolne dni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-13 14:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o której Nowej Rudzie mowa? bo z tego co wiem są tam dwa Dina.
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-04-14 09:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie czy kasa w terminie, czy płacą za nadgodziny, czy premia, czy planujecie sami urlopy czy ktoś za was to robi, czy dają ustawowe 14 dni urlopu wypoczynkowego, bo nie wiem, czy podjąć tam pracę, bo sama umowa o pracę w tych czasach kusi
zdjecie uzytkownika
ANIN - 2014-04-14 22:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2014-04-14 09:39:34]:
U nas kasa zawsze w terminie nawet przed / z reguły 8-9 / 14 dni urlopu w okresie maj - wrzesień zawsze się dogadujemy kto i kiedy.
zdjecie uzytkownika
Jagoda1668 - 2014-04-15 23:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio rozpoczęłam szkolenie w markecie Dino w Tomaszowie Maz(usunięte przez administratora) Ja zakończyłam na szkoleniu, nie polecam pracy w tym konkretnym markecie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-16 09:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANIN - 2014-04-14 22:22:51]:
Pracuje prawie dwa lata w Dino...i nie narzekam wszedzie trzeba cieżko pracowac...wystarczy zapoznać sie z procedurami i nikt sie nie czepia...płacą w terminie....urlop sie planuje samemu(w miare mozliwosci) jeżeli dyrektor regionalny sie czepia to znaczy ze nie pracujecie tak jak powinniscie pracowac nie przestrzegacie procedur....widze jakie osoby przychodza do pracy...lenie i obiboki...mysla ze pospaceruja jak modelki na wybiegu i ktos im bedzie za to placil i chwalil niestety realia sa inne trzeba sklep zatowarowac pilnowac o swiezosc dzialow swiezych tylko po to zeby przyciagnac klientow im wiecej klientow tym wieksze premie. :) Uważam ze dobrze ze dyrektorzy pilnuja porzadku w innym przypadku sklepy Dino by upadły a co za tym idzie...ludzie nie mieli by pacy. Pozdrawiam swoja Dyrektor regionalna. kierowniczke i dziewczyny z ktorymi pracuje :)
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-04-16 14:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore żeby w wielką sobotę pracować do 21.00 pracownicy też mają rodziny
zdjecie uzytkownika
obca40 - 2014-04-16 23:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aldona - 2014-04-16 14:34:36]:
no to jest całe DINO(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-04-17 11:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w nie jednej firmie pracowałam ale to co się dzieję w DINO to jakieś nieporozumienie (usunięte przez administratora)pozdrowienia i miłych świąt dla pracowników
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-04-17 19:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokończę to co usunął admin. każą zastawać na nadgodziny i nie patrzą że pracownik też ma rodzinę i też chce spędzić święta a jak się nie zgodzisz to buch wypowiedzenie dają i dlaczego admin. usuwa prawdę, którą tu się piszę.
zdjecie uzytkownika
obca40 - 2014-04-18 08:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aldona - 2014-04-17 19:17:10]:
to nic nowego non stop usuwa,ale kto miał przeczytac to juz przeczytał.Żenada!!!
zdjecie uzytkownika
była - 2014-04-18 17:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to typowy obóz pracy. Ciężko fizycznie i psychicznie, a jak człowiek nie daje rady i rezygnuje to nie płacą za nic... żenada Szczęście, ze mimo wszystko mam to za soba i współczuje serdecznie tym, którzy muszą pracować, bo nie mają wyboru..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
42 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Dino
x