Katarzyna Pałczyk Klub Dobrej Książki

Częstochowa

Opinie o Katarzyna Pałczyk Klub Dobrej Książki

samochwała 2012-07-17 20:37:12
[usunięte przez moderatora] podpisał byś sobie innym nickiem bo tylko ściemę walisz.Jeszcze tam pracujesz?Wolałbym pracę na kasie w tesco niż tam.Żenada
1
Lev 2013-08-20 08:44:57
Oj, żenada, żenada.
Nie stać ich nawet na pracowników, tylko z ulotkami stoją pod firmą konkurencyjną. Ja pierdzielę... i kto stoi? Manager jakiś.
Ja nie mogę, nie stać ich nawet na ulotkarza, tylko kierownik przychodzi rozdawać...
1
Katarzyna P. 2014-02-03 11:17:37
Wszystkich zainteresowanych dyskusją muszę poinformować, że firma Klub Dobrej Książki z siedzibą w Częstochowie przy ul. Mielczarskiego 25 nie prowadzi rekrutacji na żadne stanowisko od lutego 2013r .(dotyczy wpisu użytkownika LEV).

Skład pracowniczy jest w komplecie, każda z osób zatrudnionych ma umowę o pracę, tym samym ja jako pracodawca jestem zobowiązana kodeksem pracy do wypłacania wszystkich świadczeń w terminie jaki jest przewidziany w w zawartych umowach (dotyczy osoby która podaje się jako użytkownik uwaga)

Jeśli chodzi o rzekomo oszukane osoby w mojej firmie respektowane są prawa każdego konsumenta zobowiązuje mnie do tego regulamin sklepu oraz kodeks cywilny (dotyczy użytkownika złodzieje z Częstochowy).

Jeśli moje wyjaśnienia są dla zainteresowanych niekompletne chętnie odpowiem na wszystkie pytania pod numerem telefonu 34/3751614 bądź proszę napisać maila na biuro@klubdobrejksiazki.pl

W razie pojawienia się wolnych wakatów postaram się na bieżąco informować za pośrednictwem www.gowork.pl o ogłoszeniach podając link do nich.
Pozdrawiam,
Katarzyna Pałczyk- właściciel Klubu Dobrej Książki
eve 2014-02-04 17:27:37
każecie nam sprzedawać jakeiś monety warte 5 zł za 200-300 zł.,są same odjęcia,nawet za chorobę.Stosujecie ( usunięte przez administratora )Nie chciałam już więcej oszukiwać ludzi dlatego odeszłam,zresztą jak setki innych Pani niby pracowników.Ludzie z daleka od tej !absolutnie nie polecam
2
oszukany 2014-02-04 19:13:39
Opinie o firmie są notorycznie kasowane! Praca polega na naciąganiu starszych osób i wciskanie im jakiś monet i książek o wartości 5PLN w cenie 200PLN!
2
smith 2014-02-06 11:29:56
(usunięte przez administratora).dzwoni się i przez telefon wciska się towar starszym ludziom.Potem dzwonią z reklamacjami,(usunięte przez administratora),masakra.Nigdy więcej takiej akwizycji telefonicznej!
2
szczera 2014-02-06 11:38:51
Firma funkcjonuje też pod nazwą Insignia,to Ci sami nierzetelni pracodawcy.Omijać dalekim łukiem.Dla mnie to jest sekta.Wynagrodzenie 1100 zł za każdy dzień nawet (usunięte przez administratora)Obiecują złote góry i prowizję ale prawie nikt jej nigdy nie zobaczył.Jest kilka pań na umowę ale to wyjątek ,wykwalifikowały się i zostały nauczone naciągać starsze osoby na wydanie kilku stówek.Tą firmą powinny zająć się odpowiednie organy i do mediów z tym.Ktoś wie gdzie się takie rzeczy zgłasza?konktretne telefony?
1
złodzieje z Częstochowy 2014-02-17 07:20:29
(usunięte przez administratora) jeżeli jesteś osobą mającą zasady moralne to długo nie wytrzymasz w (usunięte przez administratora)
1
Zuzanna 2014-05-11 16:08:07
Zgadzam się z komentarzami powyżej (usunięte przez administratora)
2
sonya 2014-07-11 03:23:16
sprzedaje się słaby jakosciowo towar i conajmniej kilka razy droższy w stosunku do tego ile powinien kosztowac.jak się dużo sprzeda to leaderka sie nie drze.Najgorsze jest ze trzeba dzwonić cały czas po nowych ludziach z książki telefonicznej lub z niewidzialnej bazy i codziennie do innych ,bo mało jest stałych klientów.Lepiej by było nie spotkac się nigdy z klientem któremu się sprzedało coś z tej firmy.Cóż dopóki ludzie się dają nabierać to proceder moze trwać.Praca w miłym zespole staruszek w szumie i zaduchu wydzielających nieświeże zapachy kobiet.Jest tez plus bo blisko z dworca :-)
2
okradziony 2015-02-21 22:59:51
to zwykli złodzieje, żerują na starszych osobach, wydzwaniają i wciskają
książki, których nikt by za 1 złoty nie kupił, a żądają 200-300 PLN
2
syn innego okradzionego 2015-05-06 11:07:18
100% zgody, co do wypowiedzi okradzionego. Próbowałem wydobyc Ojca z tego bagna, odkładają słuchawkę. Może włączyć UOKiK?
2
Święty 2015-05-20 20:11:57
Nachalne wciskanie marnych książek za wygórowaną cenę starym ludziom przez telefon. Skandal jak z garnkami. Beszczelni, obłudni marketerzy. Podobna firma z Częstochowy to "dom twojej książki " Obydwie te firmy działają na granicy oszustwa.
2
Kcin 2015-12-07 22:38:50
Czy ktos wie gdzie zglosic ta firme jako stosujaca nieuczciwe praktyki? Wlasnie znalazlem rachunek, naciagneli babcie na jakas ksiazke za 230zl. Podejrzewam nie pierwszy raz. Pani Palczyk, moze czuje sie pani bezkarna, ale jest pani nizsza forma zycia niz zwykly zlodziej bo okrada pani ludzi starszych i podatnych na manipulacje. Wstyd mi za pania.
2
Just. 2016-11-28 11:37:06
Roznoszą ulotki w których jest napisane, że szukają ludzi do pracy bez doświadczenia, studentów i osoby starsze. Oferują szkolenia i pracę na różne stanowiska. Poszłam na rozmowę. Po 30 sekundach Pani oznajmiła, że firma zajmuje się telemarketingiem i że nie przyjmie mnie, nie zamieniając ze mną ani słowa. Nie ma żadnych innych stanowisk, to wszystko bzdura. Ulotka ni jak się ma do rzeczywistości. Szukają ludzi do naciągania innych.
1
Zostaw swoją opinię o Katarzyna Pałczyk Klub Dobrej Książki - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katarzyna Pałczyk Klub Dobrej Książki