Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik

Wrocław

Opinie o Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik

GOTRONIK 2015-06-19 18:50:50
Na opinię trafiłem przez przypadek... Pokazali mi ją mocno rozbawieni pracownicy powyższym komentarzem. No cóż gdyby szanowna Pani była równie komunikatywna podczas rozmowy kwalifikacyjnej jak w pisaniu nieprawdziwych opinii i "opluwaniu" moich pracowników to może i by znalazła pracę w naszej firmie. A tak mimo że minęły ponad 3 miesiące to każdy kto się z szanowną Panią zetknął pamięta jej wizytę.

Z mojej strony życzę powodzenia w życiu!

Należało poczekać jeszcze chwilkę na korytarzu bo pojwali się także przystojniacy w wieku od 23 do 34 lat :P
9
Wojciech 2015-06-22 09:23:53
Polecam pracę jako serwisant elektronik. Wprawdzie już nie pracuję w Polsce, ale z sentymentem wspominam tam pracę. Trochę podszkoliłem się w serwisie. Teraz pracuje na podobnym stanowisku ale za zupełnie inne pieniądze (oczywiście nie w polsce), ale doświadczenie procentuje.
11
Sebastian 2015-11-17 17:21:30
dziwne, a ja tyle razy byłem w tym sklepie i ani razu atrakcyjnej pani nie spotkałem
2
Kooper 2015-11-20 22:52:59
Widać masz inne upodobania jak szef tej firmy
2
Kjan 2015-11-27 10:45:07
Mam same dobre doświadczenia z tym sklepem. Faktem jest, że dawniej pracowali tam prawie sami mężczyźni, kompetentni w elektronice. Podczas ostatnich zakupów obsługiwała mnie młoda, atrakcyjna dziewczyna i robiła to bardzo również kompetentnie.
4
Justyna 2016-02-22 12:33:42
Przez ponad pół roku pracowałam w firmie. Jakie mam wspomnienia? Raczej pozytywne. Atmosfera bardzo przyjazna. Odnośnie wynagrodzenia to sprawa jest dość klarowna: jak pracujesz tak zarabiasz. Niestety musiałam zrezygnować z pracy z powodów osobistych (chłopak dostał lepszą ofertę pracy w Poznaniu). Odnosząc się do wielu powyższych wpisów to nawet kojarzę te osoby i nie potwierdzam tych opinii.
3
Marta 2016-04-13 23:10:46
praca jak praca, ale elektroniczy towar to nie dla mnie były, pozdro dla dziewczyn i dla pana listonosza :D:D
5
Dobry Kolega 2016-12-03 21:41:06
Ta opinia ma za zadanie przestrzec potencjalnych kandydatów przed podjęciem pracy w Gotroniku
2
Paczuszka 2017-03-15 09:51:36
Straszne miejsce, odradzam i zgadzam się w 100% z negatywnymi komentarzami, te pozytywne są wyssane z palca.
1
mark 2017-04-19 14:56:49
Co za obłuda i fałsz. Na bieżąco są usuwane negatywne ale prawdziwe opinie o tym pracodawcy.
UWAGA!!!!!!!!z daleka od nich!!!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik