Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik

Wrocław

Opinie o Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik

GOTRONIK 2015-06-19 18:50:50
Na opinię trafiłem przez przypadek... Pokazali mi ją mocno rozbawieni pracownicy powyższym komentarzem. No cóż gdyby szanowna Pani była równie komunikatywna podczas rozmowy kwalifikacyjnej jak w pisaniu nieprawdziwych opinii i "opluwaniu" moich pracowników to może i by znalazła pracę w naszej firmie. A tak mimo że minęły ponad 3 miesiące to każdy kto się z szanowną Panią zetknął pamięta jej wizytę.

Z mojej strony życzę powodzenia w życiu!

Należało poczekać jeszcze chwilkę na korytarzu bo pojwali się także przystojniacy w wieku od 23 do 34 lat :P
8
Wojciech 2015-06-22 09:23:53
Polecam pracę jako serwisant elektronik. Wprawdzie już nie pracuję w Polsce, ale z sentymentem wspominam tam pracę. Trochę podszkoliłem się w serwisie. Teraz pracuje na podobnym stanowisku ale za zupełnie inne pieniądze (oczywiście nie w polsce), ale doświadczenie procentuje.
11
Sebastian 2015-11-17 17:21:30
dziwne, a ja tyle razy byłem w tym sklepie i ani razu atrakcyjnej pani nie spotkałem
2
Kooper 2015-11-20 22:52:59
Widać masz inne upodobania jak szef tej firmy
2
Kjan 2015-11-27 10:45:07
Mam same dobre doświadczenia z tym sklepem. Faktem jest, że dawniej pracowali tam prawie sami mężczyźni, kompetentni w elektronice. Podczas ostatnich zakupów obsługiwała mnie młoda, atrakcyjna dziewczyna i robiła to bardzo również kompetentnie.
4
Justyna 2016-02-22 12:33:42
Przez ponad pół roku pracowałam w firmie. Jakie mam wspomnienia? Raczej pozytywne. Atmosfera bardzo przyjazna. Odnośnie wynagrodzenia to sprawa jest dość klarowna: jak pracujesz tak zarabiasz. Niestety musiałam zrezygnować z pracy z powodów osobistych (chłopak dostał lepszą ofertę pracy w Poznaniu). Odnosząc się do wielu powyższych wpisów to nawet kojarzę te osoby i nie potwierdzam tych opinii.
3
Marta 2016-04-13 23:10:46
praca jak praca, ale elektroniczy towar to nie dla mnie były, pozdro dla dziewczyn i dla pana listonosza :D:D
5
Dobry Kolega 2016-12-03 21:41:06
Ta opinia ma za zadanie przestrzec potencjalnych kandydatów przed podjęciem pracy w Gotroniku
2
Nick 2017-02-07 19:08:35
Firma Gotronik usuwa nieprzychylne komentarze!!! Czyżby dlatego że nikt nie chciał tam pracować? Zajmuje się rekrutacja pracowników i non stop widzę ich ogłoszenia dotyczące pracy. Było tutaj kilkanaście negatywnych opinii o firmie !!!! Nijak ma się to do wolności wypowiedzi, która GoWork tak się szczyci. To może ja się wypowiem. Właściciel źle traktuje pracowników - obraża, obgaduje za plecami. Krzyczy, grozi zwolnieniem, stosuje mobbing. GoWork- nie usuwajcie tego komentarza! Nie ludzie wiedzą z kim mają doczynienia.
6
Nero 2017-02-16 21:55:04
Jaki cel ma gowork w usuwaniu opinii o nierzetelnej firmie Gotronik a pozostawianie tych opinii do których napisania zostali zmuszeni i zastraszeni pracownicy. Nie wspomnę już o naliczaniu wypłat. Praca tam to jedna wielka porażka. Mobbing pracowników, zastraszanie, wulgarne zachowanie i obrażanie przez Pana Piotra to normalka. Wtóruje mu w tym rozwrzeszczana żona. Ale czemu się dziwić skoro właściciel z żoną przy pracownikach sami sobie ubliżają, kłócą, są wobec siebie wulgarni. kłótnie rodzinne często odbywają się w pracy co słyszą pracownicy. Pan Marek brat właściciela oderwany od rzeczywistości-muł. Takie są warunki pracy w FIRMIE GOTRONIK.
5
sabina 2017-02-21 19:53:38
Żałuje, że nie przeczytałem opini zanim poszedłem na rozmowę do ww firmy. Współczuje ludziom, którzy tam pracują. To co poprzednicy pisali o mobbingu to jak najbardziej PRAWDA. Podejście do pracownika, jak do psa, a może nawet gorsze. Który 'normalny' pracodawca nalicza karę połowy dniówki za spóźnienie się 4 minuty do pracy ? Warunki pracy bardzo kiepskie - w łazience nawet nie było mydła, a o wieszaku na kurtkę zapomnij, o przerwie też zapomnij. Jąkała Szef - Piotrek to naprawdę jakieś nieporozumienie - o braku wiedzy nie wspomnę i o braku poszanowania swoich klientów. Jego brat - Marek też nie lepszy. Czepia się o wszystko, sam nie potrafi danej rzeczy zrobić (wytłumaczyć) i potem pretensje. Tą firmą powinna się zająć dawno Inspekcja Pracy. Nie polecam nikomu choćby pracy przez 8h w tej firmie. Szanujcie siebie i nie wchodźcie w to g*wno.


3
Zażenowana 2017-02-22 10:57:01
Witam,

Jest mi strasznie przykro, że tak wiele prawdziwych, negatywnych opinii zostało usuniętych.
Z całego serca odradzam pracę w tym miejscu. Sama żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii.
Pracodawca nie ma żadnego pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi.
Szef Piotrek, jego żona, brat i kierowniczka - wszyscy powinni udać się na kursy doszkalające.
Wyzwiska, zastraszanie, krzyki - to norma. Myślę, że jak najbardziej można mówić o mobbingu w tym miejscu.
Jeśli już się zdecydujecie na pracę w tym miejscu to bardzo, bardzo, bardzo Wam współczuję, jeśli będzie Was "przyuczać" Joanna. Jest to najbardziej niesympatyczna osoba jaką w życiu poznałam, osoba nie nadająca się całkowicie do pracy z ludźmi, jakimikolwiek, również z klientami. Jej podejście do ludzi jest tak szokujące, że aż nie wiem jak Wam to opisać.
Moim zdaniem nie służy tej rodzinie praca ze sobą. Relacje jakie łączą ludzi zarządzających firmą są bardzo dziwne i odstające od normy.
(Joanno jeśli to czytasz to radzę Ci zmianę pracy, ale to tylko moje zdanie, bo możliwe że nękanie ludzi i wyżywanie się na nich sprawia Ci przyjemność i robisz to świadomie. Radzę Ci również zadbać trochę o siebie, może ćwiczenia, szampon? - bo przecież pracowników wyzywacie, że śmierdzą, więc sami moglibyście dawać lepszy przykład:)).

Warunki socjalne również pozostawią wiele do życzenia. Bark mydła, papieru, wody nawet w czasie wielkich upałów, przerw. Krzyki i wzywanie do pracy nawet podczas jedzenia w biegu.
Kamer dwa razy więcej niż pracowników, każdy ruch śledzony. Naprawdę odradzam pracę w tym miejscu, jeśli każdego dnia nie chcecie mieć fatalnego samopoczucia.

Odradzam!!!

3
Adam 2017-02-26 21:36:04
Odradzam zero pojęcia
1
Zostaw swoją opinię o Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gotronik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Piotr Godzik