Bonito.Pl Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Bonito.Pl Sp. z o.o.

Bolek 2013-05-18 19:44:14
Najlepsza firma! Super praca i płaca!
5
podziękowania 2015-02-21 18:01:15
Chciałbym podziękować właścicielom firmy Bonito.pl za możliwość pracy za godne wynagrodzenie i zdobycie doświadczenia zawodowego.
5
dobre 2015-03-27 22:04:35
2 000 000 zł (2000 tyś) to ja na to się piszę. Gdzie składać CV? Stanę na głowie i zażągluję żeby mnie przyjęli :)
Mirek 2015-08-12 14:49:49
Najlepsza firma księgarska. Jakość obsługi przechodzi ludzkie pojęcie! Codziennie dziękuję Panu Bogu że istnieje Bonito. Bóg zapłać.
4
Bossa 2016-05-13 21:21:14
Widać, że sami sobie pisaliście te "podziękowania" i "polecenia".
2
Boss 2016-05-17 21:11:57
Sami czy nie sami ale jedno jest pewne - lepszej ksiegarni nie widzialem!
3
Kasia 2016-06-19 08:10:14
Bardzo dobre warunki pracy w magazynie. Zarobki ok. Pozdrawiam kolezanki i kolegow! :D
7
Małgorzata 2016-08-04 22:06:32
Jestem bardzo zadowolona z pracy. Nigdy nie było opóźnień w wypłacie, zawsze na czas. Wynagrodzenie mieści się w średniej na stanowisku magazynowym - do tego możliwość zakupów książek w niższych cenach dla pracowników!
2
Bartek 2016-11-30 19:12:58
Dobra firma. Polecam.
1
Lexym 2016-12-13 20:46:27
Rozumiem że powyższe opinie, były pisane z "wielkim przymrużeniem oka". To wtedy i Ja się pod nimi podpiszę. Jeżeli nie to uprzejmie donoszę że warunki pracy oraz płaca za wykonaną pracę są skandaliczne. Permanentna inwigilacja, przez kierownika magazynu, oraz tzw "koordynatorów - stójkowych", chociaż niektórzy mają ludzkie odruchy, ale tylko dla dziewczyn które im się spodobają. Jeżeli wyceniasz przejście po magazynie 1 km na 5 pln, w dodatku objuczony książkami to praca jest dla Ciebie. Przerwa 15 minut w ciągu 8 godz. , przy pokonywanych 14-16 km to wg wyżej wspomnianych osób, powinna w zupełności wystarczyć na regenerację. NAJWIĘKSZE PRZESTĘPSTWO ZA KTÓRE WYLATUJESZ Z TAK "IDEALNEJ PRACY", to zatrzymanie się na 10-15 sekund i zamiana kilku słów z innymi mułami roboczymi.
6
Zostaw swoją opinię o Bonito.Pl Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bonito.Pl Sp. z o.o.