Bubumarket S.C. Bartosz Oziębło Monika Oziębło

Olsztyn

Opinie o Bubumarket S.C. Bartosz Oziębło Monika Oziębło

Grzegorz 2014-01-30 11:39:25
Jesli firma traktuje swoich pracownikow tak jak klientow to prosze unikac. (usunięte przez administratora)
marcin 2014-02-21 17:38:22
ja polecam ten sklep - bardzo fachowa obsługa - ceny najniższe w olsztynie.
ania 2014-02-21 17:39:20
kupiłam tam fajny wózek o 200zł taniej niż na Allegro
tom 2014-03-08 07:43:45
baaaaaardzo fachowa obsługa- 3 godziny gość pokazywał nam wózek.
kinga 2014-04-04 16:23:38
Najgorszy sklep z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia!!!! Zerowy kontakt ze sprzedawcą , jak w końcu się dodzwoniłam to sprzedawca kłamał w żywe oczy że towar został wysłany , podał mi jakiś wymyślony numer listu przewozowego . Po
prostu jakieś jedno wielkie nieporozumienie!!!!!!!! NIE POLECAM tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marta 2014-05-18 22:17:59
tak fachowej obsługi to ja jeszcze nie spotkałem - mistrzostwo świata
klient 2014-06-26 20:50:10
Obsługa wciska towar za wszelką cenę. Pani sprzedawczyni kłamie, że towar został zamówiony, żeby nie rezygnować z zamówienia. Ceny nie są niskie, a sprzedawczyni mówi, że "mają najtaniej". W innych sklepach z akcesoriami dla dzieci w Olsztynie można kupić taniej prawie wszystko: pieluchy, termometr, fotelik samochodowy, wózek, kosmetyki dla dzieci itp. Nie polecam! I to chodzenie za klientem krok w krok - odbiera powietrze.
klientka 2014-09-11 23:14:39
Sklep kompletnie niewiarygodny. Informuje o realizacji zamowienia, ktore nie nastapilo, dopiero na pytanie o podanie nr listu przewozowego zostaje przeslana informacja, ze towar nie zostal przeslany. Na podany nr telefonu nikt nie odpowiada, rowniez na emaile sklep nie odpowiada. Nikomu nie polecam.
Koalo 2014-09-22 22:03:36
Firma niewiarygodna! Odradzam i ostrzegam!! Kompletny brak podstawowych zasad pracy z klientem, ktorego totalnie sie ignoruje jak zaplaci za zamowienie i usiluje wcisnac rozne bujdy ze zamowienie juz jutro bedzie zrealizowane, ze towar juz przyjechal, ze towar juz poszedl. Czas leci, mijaja 2 miesiace, zamowienia nie ma ... a mialo byc w 14 dni!!
1
klient 2014-10-12 14:50:46
Sprzedawca to kłamca i naciągacz. Po złożeniu i opłaceniu zamówienia kłamie, że towar wysłany i że to kurier ma problem z dostarczeniem zamówienia. Potem już kontakt ze sprzedawcą był zerowy. Nie odbiera tel, nie odpowiada na maile. Po rezygnacji z zamówienia drugi miesiąc czekam na zwrot pieniędzy. Uwaga naciągacz!!! Mega negatyw!!!
bartosz 2014-10-22 15:14:00
super sklep - na wóżek hartana czekałem tylko 3 dni!
michał 2014-10-22 15:15:01
sklep na lubelskiej jest najlepszy! polecam wszystkim - sprzedawca jest uczciwy i rzetelnie opowida o produktach!
marta 2014-10-22 15:16:03
zapłaciłęm za towar we wtorek a w środę już był u mnie!
igor 2014-10-22 15:17:25
reklamację załatwili mi na prawdę profesjonalnie! szybko i bez problemów, polecam
marcin 2014-10-22 15:18:08
to jest super sklep - aż chce się tam robić zakupy!
tomek 2014-10-22 15:28:33
niskie ceny i fajne towary, mimo że to trochę daleko to warto tam przyjechać
Ciężarna 9 m-ąc 2014-12-16 13:08:59
Dzięki sklepowi mam nie lada stres od końca października. Towar wysłany z mega wielkim opóźnieniem i z brakami. Mimo sporządzonego protokołu braku nadal nie dostałam brakujących części (po co te części dla noworodka?!!)
PROSZĘ UWAŻAĆ!!! i proszę sprawdzić dokładnie ostatnie opinie bo tych negatywnych jest zaskakująco dużo ostatnimi czasy!!

NIE POLECAM!!!
mesut 2015-04-03 14:03:45
Najlepsze ceny i bardzo fachowa porada
Anna 2016-02-24 21:09:41
Nie polecam.Omijajcie ten sklep z daleka. Zero kontaktu. Oczywiście towar zapłacony z góry. Nie odbierają telefonu ani nie odpisują na e-mail-e.
masło 2016-08-23 14:15:10
Pracodawca godny polecenia - wypłata zawsze na czas i sięnie przypiernicza o byleco.
Zostaw swoją opinię o Bubumarket S.C. Bartosz Oziębło Monika Oziębło - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bubumarket S.C. Bartosz Oziębło Monika Oziębło