Eden Solarium Magdalena Popko

Wrocław

Opinie o Eden Solarium Magdalena Popko

Mała 2014-11-27 07:29:32
Pracowałam w edenie pół roku. Super firma. Pozdrawism byłà szegową. Pani Madziu takiej szefowej nie miałam pewnie miec nie bede...
1
emi 2014-11-27 12:15:07
Dlaczego pracowałeś tylko pół roku?? Naapisz więcej szczegółów dotyczących tej pracy. Jaie zarobki mniej wiecej i jaką umowę proponuja na początek?? dziekuję z góry
ALA 2014-12-20 18:49:23
ta pani magda to ohydna baba, wredna, wulgarna ,bezczelna!
nie polecam nikomu tam pracy gdyż sami się przekonacie jaka właścicielką jest owa pani m.p. ŻENADA ! NIECH SIE NAJPIERW TA PANI KULTURY NAUCZY DO PRACOWNIKÓW A ORZEDE WSZYSTKIM DO KLIENTÓW!!!!
1
KASIA 2014-12-21 10:56:00
właścicielka jest bardzo chamska i wulgarna! te ciągle rozmowy w dodatku wulgarne przez telefon zniechęcają aby przyjść do salonu, w ogóle sama właścicielka jest odpychająca i bardzo niegrzeczna wręcz wulgarna i pyskata! NIE POELCAM!
1
Angela 2014-12-28 22:49:02
Kolejna sierota ktora nie potrafi włączyć urzadzenia bo to za trudne? No tak nie poradziła sobie to obsmaruje pracodawce! Pracowałam na zgodnej 2,5 roku. Uprzedzajac pytania odeszłam bo skończyłam studia i wyjechałam z Wrocławia. Osobiscie polecam prace w Edenie. Spokoj, cisza i przyjazna atmosfera.
1
OLA 2015-02-08 21:20:40
TA JASNE, SPOKÓJ ,CISZA I PRZYJAZNA ATMSOFERA TO NA PEWNO NIE W EDEN! WŁAŚCICIELKA PSYCHICZNA, POWINNA SIĘ LECZYĆ JEŚLI NIE JEST ZA PÓŹŃO.!
1
Miki27 2015-05-20 16:43:36
Beznadzieja, nie polecam. Właścicielka to jakaś psychiczna dresiara.
madziarska 2016-02-10 21:04:25
Byłam klienta pani Magdy... jakość usług koszmarna, cały czas prowadziła rozmowy z gachem przez telefon robiąc mi tipsy i rzesy...az się słuchać tego nie chciało.W przerwie darła się na swoją pracownice...Biedna dziewczyna ;/
Nigdfy tam nie wróce.
Monia 2016-03-16 08:14:05
Znam to solarium i nie polecam,slodkopierdzaca Madzia na poczatku potem wychodzi szydlo z worka,syf jakich malo,wlascicielka czuje sie chyba pania swiata,zero szacunku dla pracownikow i klientow,tak swoja droga nikt tam nie pracowal dluzej jak kilka miesiecy,pochlebne opinie chyba wlascicielka sama sobie wypisuje
magda 2016-08-02 00:24:35
Byłam na rzesach jakas tragedia ! Pozklejane z dolnymi !!!! Na koniec prosiłam o ściągnięcie odrazu Pani była nieco w szoku widać było wkur... na jej twarzy i powiedziałam że za to nie zaplace to zaczęła mnie wyzywać !!!
Zostaw swoją opinię o Eden Solarium Magdalena Popko - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eden Solarium Magdalena Popko