Cosmedica S.C. R. Kuczyński M. Beton

Szczecin

Opinie o Cosmedica S.C. R. Kuczyński M. Beton

mira 2012-02-17 23:36:00
ponoc wyplaty nie sa na czas a szefostwo do para [usunięte przez moderatora] z brakiem kultury osobistaej na czele
hm 2012-05-22 17:26:58
ja nie pracuje, ale obecne panie ktore pracuja daleko odbiegaja od tych sprzed dwoch , trzech lat. Nie dorastaja im do piet, ogolne zazenowanie obecnym poziomem uslugi.
stokrotka 2014-12-30 22:20:21
Podejście personelu do klienta przedmiotowe .Przypuszczam iż jest to wpływ i zasługa właściciela, który ilość sprzedanych karnetów przedkłada nad zadowolenie klienta. Czyli kasa rządzi .Moja kilku miesięczna przygoda z cosmedica pozwala sądzić iż podejście personelu do klienta jest takie samo jak pracodawcy do swoich pracownic.Stres i niepotrzebne nerwy w korzystaniu z ich usług to codzienność.Brak podejścia do klienta i arogancja personelu mnie zadziwia.No ale czego można oczekiwać od pani która ściśle wykonuje polecenia szefa.
kropa 2015-09-21 17:29:22
Ciągłe sprawdzanie przez szefa lub szefową, traktowanie jak złodzieja na każdym kroku.
Trzeba uważać co się mówi współpracownicom, bo wszystko do szefa dociera. O wypłate trzeba się przypominać,wypłata w gotówce, a nie przelewem na konto. Przygotujcie się, że pierwsze miesiące przepracujecie bez żadnej umowy. Zarobki 1250zł za jeżdżenie jednego dnia do centrum, a drugiego na zdroje - nikt nie zwraca za bilety/sieciówki. Dodatkowo codziennie po zamknięciu odkurzanie,mycie podłóg,toalet itp w całym lokalu. Za takie pieniądze nie polecam.
3
ElBeton 2015-11-17 14:33:56
Czy podsłuchy w pracy sa aby napewno legalne. Szef ma chyba jaka manie prześladowcza nie dość ze wiecznie podgląda personel na kamerach to jesCze ich podsłuchuje. Czy to normalne i legalne wydaje mi sie ze ktos powinien zrobic z tym porządek !!!
2
Ewa 2015-12-03 21:16:11
Generalnie lipa straszna , ciągle się zmienia personel co bardzo źle świadczy o firmie , przy takiej rotacji osób firma nie jest profesjonalna. Myślę ,że to wina organizacji i właściciela lub właścicielki. Jest złota zasada jak pracodawca dba o pracownika to pracownik dba o firmę . Pozdrawiam Ewa .
2
Aga 2016-04-27 18:37:57
Zastanawiałam się czy złożyć do nich swoją aplikację, ale po powyższych opiniach daruje sobie... Tym bardziej, że ich ogłoszenia dość często się pojawiają, co niestety nie świadczy o nich dobrze. Duża rotacja mówi sama za siebie.
4
Praca w Cosmedica 2016-10-07 12:02:55
Szef każdej pracownicy mówi co innego, klientowi jeszcze co innego na ten sam temat(później personel wychodzi na debili), brak jakiegokolwiek porozumienia się, podsłuchy w pracy, monitorowanie wszystkiego na każdym kroku, oskarżenie wszystkich dookoła o wszystko , grafik do wglądu dzień przed nowym miesiacem,wynagrodzenie marne 1300 zł na całym etacie, wywyższanie się szefa i szefowej, pokazywanie ze są góra... to do niczego nie prowadzi. Niczego pozytywnego nie można powiedzieć o szefostwie i o pracy w Cosmedice.
4
milka 2016-10-11 14:46:48
Źle wspominam pracę w tej placówce. Wypłaty w formie gotówki w kopercie (ludzie,mamy XXI wiek!), kiedy raz był błąd w raporcie na kwotę ok 12zł, szef wzywał na rozmowę w tej sprawie z 3 razy, szefowa podobnie - z góry uznali, ze pieniądze ukradłam. Tak, całe 12 zł :). Potem już traktowanie jak potencjalnego złodzieja.
Wśród pracowników również trzeba uważać co się mówi i co się robi, bo wszystko trafia do szefostwa.
Ciągłe zmiany w grafiku, robienie więcej godzin w miesiącu niż reszta "ustawionych" dziewczyn, a wypłata ciągle ta sama - 1250zł.
Szefowa bardzo wywyższająca się, daje jasno do zrozumienia, ze uważa się za kogoś lepszego. Dla niej jesteś jej kelnerką od zaparzania kawy, odkurzania przed nią dywanów, oraz bycie na każde jej skinienie mimo że masz milion innych rzeczy do zrobienia na recepcji. A potem ochrzan, że lekceważysz klientki! Mówione było: jak rozmawiasz z klientką, nie odbiera się telefonu na recepcji. I znowu - ochrzan bo telefon jest od tego,aby go odbierać . Więc telefon odbieram - ZNOWU ochrzan, że ignoruję klientkę!
Cyrk na kółkach.
O umowie o pracę zapomnijcie.
2
Żaneta 2016-10-11 19:04:20
Krótko mówiąc - firma jest jedną wielka kpiną!!
Umowy brak, śmieszne wynagrodzenie mimo tego ze dziewczyny mają masę roboty, pretensje o wszystko - łącznie z tym że nikt szefowej nie zaproponował kawy. Nie raz wchodząc do salonu spotkałam się z sytuacją w której szef stał przy recepcji i nawet nie odszedł na bok by klient mógł podejść. Jest to nie do pomyślenia!
Dziewczyny bardzo sympatyczne, mające pojęcie o tym co robią, ale niestety przez szefa postawione w bardzo złym złym świetle. jednak jedynym sprawcą takiego stanu rzeczy jest szefostwo, które nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy i taktowaniu pracowników.
Nie polecam!!
2
Basia 2016-10-19 14:00:19
Chodziłam do Cosmedici na vline efekty były takie sobie. Od kiedy chodzę do trenera personalnego czuje się o wiele lepiej, schudłam i mam bardzo ładny delikatny zarys mięśni. Co do ludzi którzy tam pracują, porażka jakaś ....szef bardzo nadęty.Niestety miałam okazję kiedyś z nim porozmawiać, rozmowa była całkowicie bez sensu i głupia,można było wywnioskować że sprzedane karnety i kasa jest dla niego najważniejsza...tak samo szefowa, słyszałam jak namawiała biedna klientkę do kolejnego drogiego zabiegu na który w ogóle nie miała ochoty!... masakra jakaś, przecież tak się nie zachowują profesjonaliści.Wspolczuje tylko dzieczynom, ktore przychodzą tam do pracy, że muszą takie szofostwo znosić na codzień Nikomu nie polecam
1
Zostaw swoją opinię o Cosmedica S.C. R. Kuczyński M. Beton - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cosmedica S.C. R. Kuczyński M. Beton